הממ...

הממ...

היה לי חלום. אני במרפסת מוזרה שמזכירה לי מקפצה של שודדי ים. אני מודע לעצמי ומבין שזה חלום (?). אני מנסה לשנות את הסביבה שלי כמו בחלום צלול אבל כלום לא קורה. יש שלושה עורבים מולי, מול המרפסת. בזמן שאני חושב על לשנות את הסביבה, לקפוץ כדיי להוכיח לעצמי שזה חלום ועוד כל מיני דברים, איזה שהוא קול בתוכי אומר לי להסתכל על העורב ולהתחיל להפוך לעורב. אני מתחיל לנסות. לאט אני מרגיש שאני נהיה עורב. העורבים משנים את הצורה שלהם והנוצות שלהם נראות יותר כמו הסנפירים של דג שמש. זוהרים לבנים נוזליים כאלה. אני נהיה עורב ואז אני לא זוכר מה היה. נ.ב. כל פעם שאני הולך לישון עם גרביים יש לי חלימה

לרוב כשאני קוראת

חלומות, זה פשוט ברור לי שרובד כה משמעותי בהם נעלם.. והמילים לא יכלות לשאת אותו איתן בכל מקרה תודה ודי הצחיק אותי עניין הגרביים, חמוד

TheGreatNut

New member
תן חופש לגוף...

שן בלי גרביים. שן בלי שום לחץ על הגוף. שן בלי מכנס, בלי גרביים ובטח שבלי תחתון.

גרבובים = טבעת חלימה?

יש מכשפים (כך קראתי) שמשתמשים בטבעת חלימה שבכוונה לוחצת על האצבע במטרה "להזכיר" לחולם את גופו הנחלם, או משו כזה. אין טעם לכפות את העדפות השינה שלך על חלימותיהם של אחרים. תודה על תשומת לבך אחת בדרך

TheGreatNut

New member
אחלה, אבל זו לא העדפת השינה שלי.

זו הצורה שבה אני תופס כיום את הגוף בעולם. מבחינתי, כמו שאני רואה את העולם, זה די שקול ללהמליץ לבן אדם לשתות מים כשהוא צמא. אני מאמין שגוף, במצב תקין כמו של אופיר, "זקוק" לכמה שיותר חופש, בעיקר בזמן שהוא מחדש את כוחותיו הפיסיים. יצירת לחץ פיסי על הגוף בזמן שינה אינה מוגדרת אצלי כרגע כחופש.

nivinivini

New member
שיוווו איזה יופי של חלום......./images/Emo199.gif

סאחה על הגרביים...כמו כפינה כפית קסמים

undersun

New member
חלום מדליק

הקטע עם הגרביים נשמע הגיוני, אולי בגלל שהגוף שומר על החום שלו יותר טוב. יותר אנרגיה לחלימה.

white crane

New member
היי אופיר

הדבר המשמעותי בחלום שאני הבחנתי הוא העורבים והתהליך שלך להפוך לעורב. אצל האינדיאנים, עורב מסמל את האין, את החוקים הקוסמים, את השליטה בנקודת המאסף והידע להזיז אותה ולקבע אותה בכל מבנה שרוצים. בנוסף הכוח של העורף הוא גם יכולת שינוי הצורה- כתוצאה מיכולת שליטה מוחלטת של נקודת המאסף. דבר נוסף שמסמל העורף הוא היכולת להעביר אנרגיה ולנוע בין העולמות השונים. תנסה לשחזר תחושות, פיזיות צבעים, ריח, כל מה שיכול לאפשר לך לשחזר את החוויה של הטרנספורמציה שעברת. העורב, לפי האגדות, קיים בחלל ברובד של העולמות שמעבר.:) אחלה חלום. ואם זה גם חלימה, זה מצב שנשמע קצת מסוכן. בהצלחה עגור לבן.

למעלה