המנג´ר החדש של EA

נראה לי ....

נראה לי זה עומד להיות המשחק ! EA הגיבה חזק למשחקים של אידוס וככה זה נראה! יותר יפה מהמנג´ר של אידוס וכל יותר חידושים ממנג´ר 4!!!

סליידר

New member
ענק!! חבל על הזמן מתחרה רציני!

תהיה אלטרנטיבה, זה כאילו לקחו בתור מפתח מישהו מתוסכל מחוסר דברים והוא סידר כל מה שהוא רוצה ושאנחנו רצינו. הגיע הזמן באמת!!

סליידר

New member
אפשר להוריד דמו!!!!!!!!!!!!

ח-ב-ל ע-ל ה-ז-מ-ן, 260 מגה, לא מתאים לי כרגע עם ה56קיי, מישהו בא לנסות להמליץ? כאן

סליידר

New member
ורשימה של כל הליגות

כאן
Leagues & Teams In TCM, the number of countries you can play with at the same time is only restricted by his computer’s performance. All league systems can be edited up to a depth of five leagues maximum – so they can be adapted to the specific national features. The rules for all national and international cup competitions can also be re-defined. TCM will ship with 2002/2003 season content, more than 20,000 players and about 1,000 clubs. You want UK football - you`ve got it. You want more? Countries included are: Licensed leagues with authentic kits and team logos: English Premiership France Division 1 France Division 2 All Other Official Leagues - With team logos and generic kits of correct colours. Licensed leagues with team logos: Austria T Mobile Bundesliga Austria Red Zac Erste liga Belgium Division 1 Denmark Superligaen Germany Bundesliga Germany 2. Bundesliga Israel Ligat Ha´al Italy Serie A Norway Tippeligaen Scotland Premier League Sweden Allsvenskan Switzerland NLA Unofficial Leagues included: Belgium Division 2 Denmark 1st Divsion Germany Regionalliga Nord Germany Regionalliga Sud England Division 1 England Division 2 England Division 3 England Conference Finland 1 liga Republic of Ireland Premier Division Greece 1st division Iceland 1st division Netherlands 1st Division Netherlands 2nd Division Norway 1st division Poland 1 liga Portugal 1 liga Scotland Division 1 Schwitzerland NLB Spain 1st Division Spain 2nd Division/ Spain 2nd Division/grupo I Spain 2nd Division/grupo II Spain 2nd Division/grupo III Spain 2nd Division/grupo IV Turkey Super Lig Turkey 2. Ligi Ukraine All these are correct at the moment (19.08.02), but any changes and we`ll let you know.​

tomash11

New member
לצנן קצת את ההתלהבות...

כבר היתה שאלה בפורום, לא מזמן בנוגע לדמו של EA ספורט... דגמתי את הדמו הזה ומעבר לזה שהוא איטי לאללה בגלל המחשב היחסית ישן שלי ובהחלט מאיים ליפול ולהתקע בכל נגיעה בעכבר, יש שם מליון דברים שלא ממש מתחברים לי למנג´ר... אני לא יודע אם בגלל שאני רגיל או בגלל שזה לא ממש רעיון טוב, אבל בכל מקרה היה לי נורא קשה לנווט בין כל התפריטים ובכלל להבין מה רוצים ממני... אז... אני לא יודע על מה ההתלהבות הגדולה, לראות את המשחק עצמו זה מגניב אבל לא כזה שוס גדול...כאילו...כשכותבים לך מה קורה יותר קל להבין מה קורה לא?

SH9

New member
אף משחק אחר לא מגיע לרמה...

תמיד חברות אחרות עושות עוד 1000 פיצ´רים שרק מפריעים לשחק. הקסם אצל SI היה תמיד שמירה על רמת מורכבות נמוכה עד בינונית כך שאפשר לזרום קדימה ולגמור עונה בכמה שעות בלי להסתבך עם אימונים, כסף וכו´. קשה להאמין שיצליחו לקחת את מכורי CM למשחק אחר... מנסים כל שנה ולא מצליחים. 9

muzza

New member
משחק מעניין

הורדתי את המשחק היום והוא מושקע ומעניין, אבל עדיין אינני יודע אם ימשוך אותי כל כך הרבה זמן כמו סי אמ. בכל מקרה, נחמד לגלות שיש אלטרנטיבה ותחרות, זה אף פעם לא מזיק ללקוח.

muzza

New member
זה לא המקום לדון בכך

רק אציין שהמשחק יוצא לקראת סוף ספטמבר.

zidane4444

New member
משחק דפוק ולא מתקרב לריאליזם של....

סי אם מבחינת התוצאות החוזים הרכש וכו´ מרוב שיש כל כך הרבה נושאים שוליים לטפל בהם כמו בניית בארים[אני בטוח שדל בוסקה מהבוקר עד הלילה איזה משקאות לייבא לשחקניו] אז נותנים לך אפשרות של "לתת למחשב לטפל בזה" הקיצר משחק גרועעעעעעע

pj ladd

New member
הורדת את הגירסה המלאה?

tomash הורדת את הגירסה המלאה או את הדמו כי לי יש את הדמו ואין לי סבלנות להתחיל לשחק בו כי אני יודע שאני לא יצליח לשמור אם יש לך את הגירסה המלאה תגיד לי

tomash11

New member
לא אחי...רק את הדמו

אבל זה נראה לי די מעצבן... אני אחפש אותו אולי בלילה, אם אני אזכור ואני אגיד לך אפ מצאתי ואיפה גאך האי סי גאך=דרך

stas51

New member
זה הדמו....

למעלה