המנגה, פרק 197.

המנגה, פרק 197. ../images/Emo58.gif

-מתפתלת- אני כל כך אוהבת אותם. איקאקו חמוד עד כאב, תודו. כמובן שגם רנג'י, רוקיה, מאטסומוטו, יומיצ'יקה, והיטסוגאיה. אני אוהבת את כולם. -מתפתלת עוד קצת- וסוף סוף הבנתי לגמרי מה הם האראנקארו. ^^; ואפילו שאייזן מניאק כזה, הוא סקסי בלי המשקפיים ועם השיער מוחלק אחורה. P: ויש פי שניים וואסטורוד [אני ממש לא בטוחה איך לכתוב את זה, תעזבו אותי. Vastorode] מאשר קפטנים בסול סוסייטי. מה יהיה, מה יהיה. ם: וואהה. מתח. אני שונאת את ההמתנה בין פרק לפרק. [אם למישהו בא לסכם את הפרק באופן נורמלי, אתם מוזמנים.]

Hinamori

New member
ממ, מה עם הינאמורי ? ../images/Emo58.gif

מתה או לא בסוף ? החלטתי שאני אקרא את כל המנגה ולא אקפוץ ל197 כדיי לבדוק את זה ._.

../images/Emo58.gif

אני לא זוכרת מה בדיוק היה איתה, אבל היא חיה. אני עצלנית מדי כדי לחפש את זה, מצטערת. ^^;

Hinamori

New member
|מדוזה|../images/Emo58.gif

מממ, מישו אמר שאייזן הרג אותה. אני שמחה שהיא חייה D:::::::::::::::::::::

../images/Emo58.gif תיארתי לעצמי.

שמתי לב שיש לך מעין חיבה להינאמורי. XD בכל מקרה, הוא פצע אותה, אבל לא הרג אותה. אייזן קקה. בישי, אבל קקה.

Hinamori

New member
יאייי D:../images/Emo58.gif

הוא לא בישי TT________TT הוא בן זונע TT________TT

../images/Emo58.gif לא? >__>

מחקתי את התוכן של בועיות הדיבור כדי להקל עליכם קצת עם הספוילרים, אבל בעיקרון הוא פשוט אומר "ברוכים השבים" לשתי דמויות שעוד לא הופיעו באנימה [למיטב ידיעתי, בכל מקרה ^^;].

../images/Emo58.gif

טוב, מקודם הוא היה חמוד יותר. וחיבבתי אותו יותר כשלא ידעתי שהוא הרשע המרושע הגדול וזה, אבל לדעתי הוא נראה הרבה יותר טוב ככה בכל זאת. P:

Hinamori

New member
לא >___>

אם אני לא רוצה לראות את היופי בדמות אין שום דבר שתוכלי לעשות נגד זה :X~

אני מודה שהיופי חיצוני בלבד,

אבל זה גם משהו. XD היי, מי אני שאתנגד. זה לא כאילו חסרות דמויות בבליץ' שאפשר להזיל עליהן ריר.

Hinamori

New member
XDDDDDDD

ו... אסוציאציה* מצטערת אבל כואב לי לראות את זה .________.

Violettecat

New member
פרק 197 שולט!!!! ../images/Emo58.gif

הציורים של רוקיה מתקאמבקים! מאטסומוטו רנגיקו מרביצה לסוטים!! רנג'י והיטסוגאיה במדי ב"ה זה כל כך סגיד! אני לא אוהבת את אייזן,הוא בישי אבל הוא %$*&^%@! כולם מתנחלים אצל איצ'יגו איזה צחוקים ^_____^

למעלה