המנגיומה בכף היד

ydzyn

New member
המנגיומה בכף היד

הבת שלי בת הארבעה חודשים נולדה עם כתמים בהירים מאד על הרגליים (לא בולטים). כל הרופאים ייעצו לנו לא לטפל ולחכות (אחד אפילו אמר שזה יעבור). אתמול גילינו פתאום על כף היד (מתחת לאגודל) בליטה ללא צבע. רופאת המשפחה קבעה שזו המנגיומה. האם מישהו בפורום מכיר דבר כזה? מה המשמעות לכך שהמדובר בהמנגיומה חסרת צבע, היינו עמוקה? האם גם אלה נספגות? אודה על תשובה מהירה.

kormak1

New member
תשובה להמנגיומה

האם הילדה נבדקה ב MRI ? כיצד הרופאה קבעה שזו המנגיומה ? האם הכתמים הללו גדלים? נשמח לדעת תשובות ועד העמותה

ydzyn

New member
תשובות

אין צבע לבליטה. אולי היה לה קל להחליט שזו המנגיומה בגלל הכתמים על הרגליים? הבליטה לא ענקית אבל מורגשת. האם מישהו שמע או ראה כזו המנגיומה?

bokr

New member
לבעלי לב חזק

יש קישור בעמוד הראשון של הפורום לאתר ובו תמונות לא קלות של נגעי כלי דם "דרמטולוגיה" יש שם מנוע חיפוש לכל סוגי נגעי כלי דם

עדיסצ

New member
האמנם המנגיומה על כף היד?

מה האבחנה שנתנו לכם על הכתמים ברגליים? אני מבינה שהרופאה שקבעה שזו אכן המניגיומה בכף היד הנה רופאת ילדים/משפחה-מניסיון מצטבר אני ממליצה לך לגשת אך ורק לרופא עור ילדים! ולא להסתמך על המלצת אופאת משפחה טובה ככל שתהיה. האבחנה המדויקת חשובה כדי לענות על השאלות שלך. ישנם הרבה סוגים של נגעים, ולכל אחד הטיפול/אי הטיפול שלו.

למעלה