המנגיומה וצבא

• פותח הנושא Heatt
  • פורסם בתאריך

Heatt

New member
המנגיומה וצבא

יש לי כתם יין פורט (משהו שקשור להמנגיומה) ואני משרת בצבא האם בשביל טיפולים אני אצטרך אישור מהצבא? והאם לפי דעתכם הצבא יכול לאשר את הטיפולים אפילו אם הם יהיו על חשבוני?

Heatt

New member
עוד שאלה קטנה ששחכתי

האם אותם טיפולי הלייזר נחשבים לטיפולים אסתטיים בלבד?

odeia

New member
טיפולי הלייזר הם אסתטיים בלבד

הלייזר לא מטפל בבעיה אלא רק מסתיר אותה חיצונית.

odeia

New member
אולי תשאל במרפאה בבסיס בו אתה משרת

או אולי במרפאה בה אתה מטופל. אולי להתקשר לשלישות ראשית ושם לשאול או למשרד רפואה ראשי ולשאול שם.

dfno

New member
תשובה לצבא

לדעתי אין סיבה מיוחדת מדוע שלא יאשרו לך טיפול נא להתקשר לעמותה 03-5496079

Heatt

New member
תודה על התשובות ועוד שאלה

להערכתכם כמה ממוצע עולה כל טיפול?

kormak1

New member
תשובה ל Heatt

עד כמה שאני זוכר לחברי קופ"ח כללית - חינם חברי קופות אחרות כ 500 ש"ח (יש החזר של כ 80% היות והרופא הוא מומחה) לגבי חילים נשמח לתת לך את הטלפון של המרפאה בכדי שתברר אתה מוזמן להתקשר לטלפון 03-5496079 בהצלחה

Heatt

New member
האם אני צודק

לפי חישוב מתמטי המחיר יוצא לפחות 2000 ש"ח לטיפול!!! האם אני צודק? דרך אגב אני מתקשר לאותו טלפון כל היום ולא עונים לי

Heatt

New member
האם אני צודק

לפי חישוב מתמטי המחיר יוצא לפחות 2000 ש"ח לטיפול!!! האם אני צודק? דרך אגב אני מתקשר לאותו טלפון כל היום ולא עונים לי

dfno

New member
לא ממש

בהנחה שאתה לא מקופת חולים כללית ואכן יש החזר כספי בגין הטיפול המחיר לפי החישוב שלי הוא כ 100-150 ש"ח לטיפול היות ואתה חייל אתה לא אמור לשלם (עד כמה שידוע לי) דרך אגב בנוגע לטלפון נשמח לשמוע הודעה ממך 03-5496079 וכמובן שנחזור בהקדם האפשרי.

Heatt

New member
תודה רבה

בקשר לזה שאני לא צריך לשלם...לפי הצבא הטיפול הוא אסתטי לכן הצבא לא יהיה מוכן לממן את הטיפולים לדעתי, לכן בגלל זה כל השאלות שלי נוגעות לטיפול באופן פרטי

etyi

New member
לחייל עם ההמנגיומה!

לבני שגם הוא חייל יש המנגיומה על האף ואולי שווה להתאמץ בנושא שיתוף הצבא בעניין? מי כמונו יודע שלנגע יש השפעה גם בתחום הרגשי וכדאי בכל זאת לבדוק! פנייה לקצין רפואה ראשי' אולי!נסו!

למעלה