המנגיומה

• פותח הנושא etyi
  • פורסם בתאריך

etyi

New member
המנגיומה

מתוך ניסיון שעברנו עם בנינו ,נוכחנו שניתוח במקום כמו האף- יכול להיות מאוד מורכב,בגלל תפקידו ומיקומו הרגיש. אצל בני בדקו לפני הניתוח אם אין כלי דם פעילים נוספים -של המנגיומה בתוך האף,כי אם כן יש סיכון בניתוח. מסתבר שכדי לנתח אף במצבים מסוימים יש צורך בשני רופאים -מומחה אף אוזן גרון ומנתח פלסטי.לא תמיד אלה מוכנים לחבור יחדיו-עניין של אגו ואז ישנה בעיה.אולי בעקבות העבודה שעושה העמותה יהיו רופאים שיסכימו להזיז מעט את האגו שלהם ולנתח יחד?מכאחר שיש מקרים כמו של בני, שבהם נופלים בן הכסאות... בני לא נותח בסופו של דבר -גם לו המנגיומה על האף ועיוות קל בגלל התפרצות כלי דם שגרמה לנמק במקום ולעיוות. מעניין אותי האם השואל בן או בת ומה הגיל? כמו שהבנתי מהרופאים- רק אחרי גיל ההתבגרות כדאי לנתח שאז ישנה התייצבות של צמיחה ושינויים פיזיולוגיים. אם תרצי לפנות אישית ולןקבל עוד פרטים -את יכולה לקבל את הטלפון שלי מהעמותה.התקשרי למס' הטלפון המצויין בעמוד הראשון בפורום תות. את שאלתך כדאי להפנות לרופאים הקוראים בפורום ואולי אף לד"ר בן אמיתי שיענה על שאלות ב-18 לחודש כפי שמצוין בפורום.

tamarka

New member
המנגיומה

אני בת 29, וכיום אין אצלי סימנים ןהמנגיומה מלבד בעיה אסטטית - חוסר סימטריה. האם ידוע לך על שם של רופא מסוים/טלפון של מרפאה שמטפלת בניתוחים מסוג זה?

למעלה