גם לי יש מנגל כזה והוא מצויין
אבל עם פחמים זה לא בדיוק יוצא בטעם מעושן כדי לקבל עישון צריך נסורת או משהו שמוציא הרבה עשן , לא ניסיתי. תלוי איך אתה אוהב את האסדו, נא, חצי עשוי, עשוי בינוני , או שרוף, בדרך כלל שמים את האסדו והופכים עד שכשאתה חותך יש עדיין פס אדום -נא- באמצע . זה גם תלוי בחוזק האש, אי אפשר להגדיר זמן. יש לי חבר ברזילאי שמתיחס לאסדו כמו אל שווארמה, הוא שם חתיכה ענקית של בשר על שיפוד גדול והופך כל כמה זמן וכל הפיכה הוא מגלח בעזרת סכין חדה וארוכה שכבות של בשר עשוי לצלחת , יוצא מצויין.