במקרה ראיתי את הודעתך אז במקרה
גם אסביר. כמות ההודעות בדף האחרון (שזה המקום שבו 99.9% מהאנשים בודקים ולא הולכים לדפדף אחורה) הוא 20 הודעות. הודעה ראשית מטומטמת דוחפת אחורה, מחוץ לשדה הראיה הודעה ראשית ושרשורים אינטיליגנטים. פעם ידידה שלי שגם מנהלת פורום (אגב גם אני מנהלת פורום, פמיניזם) עשתה חשבון כמה דפים ירוצו בכל יום, אם כל הודעה תהיה הודעה ראשית. אל תשכחי שאם כל שטות תהיה הודעה ראשית, אז הדפים ירוצו בקצב יותר מהיר, אבל גם אז אנשים ירשמו את ההודעות שלהם יותר מפעם אחת (או לפחות ישימו קישור) שוב ושוב, כי ההודעות הלכו אחורה. פעם הייתי בפורום בIOL שלא הקפיד לשרשר, ופתחו שם הודעות חדשות כמו כלום, למרות שכבר היו הודעות בנושא הזה פתוחות. כתבתי הודעה יפה ומושקעת. אחרי שעתיים חזרתי לראות אם יש תגובות, וראיתי שההודעה שלי כבר נמצאת שלושה דפים אחורה. זו היתה הפעם האחרונה שהייתי באותו פורום. אסכם: מכיוון שיש מקום רק לעשרים הודעות ראשיות בדף הרלוונטי, כלומר הדף הראשון, אבל אין הגבלה על כמות ההודעות המשורשרות, כל הודעה חדשה שלא פותחת דיון חדש, מעיפה מהדף הודעה רלוונטית ללא סיבה. כללי שרשור לדוגמא: אם זו הודעה אינפורמטיבית - לשרשר אותה. אם זו הודעה של דיון - אם כבר יש דיון בנושא הזה בדף הראשון, לשרשר אותה למקום הנכון. רק אם אין, פותחים דיון חדש. כך יש את המקום למקסימום דיונים בדף, וכך גם נותנים כבוד לשאר הכותבים בפורום, שהודעותיהם זוכות לחשיפה מקסימום זמן אפשרי.