המנהלי פורום פו מתחלפים כמו

RIPPER

New member
המנהלי פורום פו מתחלפים כמו

ראשי ממשלה כל יום מישהו אחר מה זה על בסיס יומי

Boojie

New member
הא???

מנהלת הפורום הזה, מזה זמן רב, היא הייזל. בסך הכל הצטרפה עוד מנהלת אחת (אנוכי בכבודי ובעצמי). אפשר לשאול על מה בדיוק אתה מקשקש, ולמה נראה לך שזה היה שווה הודעה ראשית?

trillian

New member
אני עדיין לא מבינה

מה הקטע של "הודעה ראשית זה דבר קדוש" הזה?! למה אסור לפתוח סתם ככה הודעה ראשית עם נושא כלשהו, שיכול אפילו להיות סתם מטומטם (למרות שרצוי שהוא לא יהיה) סתם ככה בלי שיעירו לבנאדם על זה שהוא כתב הודעה ראשית ולא צירף את ההודעה שלו לאיזושהי הודעה ראשית אחרת... מה?! הודעה ראשית עולה לכם יותר כסף? תופס יותר מקום בזיכרון של השרת?! מה? באמת יהיה נחמד אם תסבירו. ברצינות, כי אני באמת לא מבינה.

טל קר

New member
במקרה ראיתי את הודעתך אז במקרה

גם אסביר. כמות ההודעות בדף האחרון (שזה המקום שבו 99.9% מהאנשים בודקים ולא הולכים לדפדף אחורה) הוא 20 הודעות. הודעה ראשית מטומטמת דוחפת אחורה, מחוץ לשדה הראיה הודעה ראשית ושרשורים אינטיליגנטים. פעם ידידה שלי שגם מנהלת פורום (אגב גם אני מנהלת פורום, פמיניזם) עשתה חשבון כמה דפים ירוצו בכל יום, אם כל הודעה תהיה הודעה ראשית. אל תשכחי שאם כל שטות תהיה הודעה ראשית, אז הדפים ירוצו בקצב יותר מהיר, אבל גם אז אנשים ירשמו את ההודעות שלהם יותר מפעם אחת (או לפחות ישימו קישור) שוב ושוב, כי ההודעות הלכו אחורה. פעם הייתי בפורום בIOL שלא הקפיד לשרשר, ופתחו שם הודעות חדשות כמו כלום, למרות שכבר היו הודעות בנושא הזה פתוחות. כתבתי הודעה יפה ומושקעת. אחרי שעתיים חזרתי לראות אם יש תגובות, וראיתי שההודעה שלי כבר נמצאת שלושה דפים אחורה. זו היתה הפעם האחרונה שהייתי באותו פורום. אסכם: מכיוון שיש מקום רק לעשרים הודעות ראשיות בדף הרלוונטי, כלומר הדף הראשון, אבל אין הגבלה על כמות ההודעות המשורשרות, כל הודעה חדשה שלא פותחת דיון חדש, מעיפה מהדף הודעה רלוונטית ללא סיבה. כללי שרשור לדוגמא: אם זו הודעה אינפורמטיבית - לשרשר אותה. אם זו הודעה של דיון - אם כבר יש דיון בנושא הזה בדף הראשון, לשרשר אותה למקום הנכון. רק אם אין, פותחים דיון חדש. כך יש את המקום למקסימום דיונים בדף, וכך גם נותנים כבוד לשאר הכותבים בפורום, שהודעותיהם זוכות לחשיפה מקסימום זמן אפשרי.

Boojie

New member
טל כבר עשתה בשבילי את העבודה... ../images/Emo13.gif

(שלום טל!!!) אבל בשיא הקיצור: בדף פורום 20 הודעות ראשיות, ומספר בלתי מוגבל של הודעות תגובה. הודעה ראשית חדשה דוחפת לדף הקודם הודעה ראשית אחת קודמת. רוב המשתמשים לא מעיינים בדפים קודמים, אלא רק בדף הראשי. לפיכך, טובת הפורום מחייבת שנדאג לחשיפתן של הודעות רלוונטיות הרבה יותר מכפי שנדאג לחשיפתן של הודעות לא רלוונטיות/לא חשובות/חסרות משמעות. זה יותר מנומס, זה יותר נוח, וזה יותר הגיוני. זהו.

trillian

New member
הבנתי... ../images/Emo13.gif

בעיקרון אני יודעת את זה... אבל בכל זאת זה נראה כאילו ממש ממש לוקחים את כל העניין קשה. אבל אולי בגלל שאני לא מנהלת פורום, אז אני לא שמה לב לדברים האלה... ואולי גם בגלל שאני מבקרת בפורום הזה די בקביעות (לא כותבת הרבה, אבל קוראת) ואני מנסה לעבור על רוב ההודעות, אבל בעיקר על אלה שמעניינות אותי ולכן לא שמתי לב אף פעם שהפסדתי משהו. אבל אתן צודקות וזהו. תודה על התגובה.

דרגורן

New member
לא צריך לנהל פורום בשביל להבחין

בדברים האלו! לדוגמא אני מביא את סיפור בהמשכים 1 - שכבר קבור למטה בפורום ואוטוטו יעלם.....
דרגורן מכין את טקס האשכבה לסיפורה של כריסטינה ומתכונן להחזירו למגרה

tsahee

New member
שאלה

עקרונית, בפורום ביזארי זה הודעה שהגיבו לה מועלה למעלה. זאת אומרת שם אני מגיב להודעה מעמוד ישן נושן אני מחזיר אותה לא סתם לחיים אלא לראש העמוד הראשון? (הייתי מנסה, אבל לא מצאתי הודעה מתאימה, אולי בגלל שלא חיפשתי אחת)

Boojie

New member
אגב, אם תבדוק ודאי תגלה,

שיש הודעות שכשמגיבים עליהן לא עולות למעלה. אני לא יודעת אם יש איזשהו חוק שמסדיר את האירועים האלה, או שאולי יש כל מיני ניסויים של תפוז במערכת הפורומים שגורמים לזה שפעם זה כן עולה ופעם זה לא עולה, אבל זו עובדה, שיש די הרבה פעמים שמגיבים להודעה והיא נשארת במקומה.

blackwolf

New member
נראה לי שכשלהודעה אין תוכן

היא לא מעלה את את הפתיל למעלה.

Boojie

New member
זה קרה לי גם עם הודעות עם תוכן,

אז אני לא ממש מבינה את העסק הזה...

דרגורן

New member
אולי פה הפתרון:

הודעות ריקות לא מעלות דיונים. לאחר X זמן (אני חושב שאולי יומיים שלושה?) הפתיל כבר לא יעלה למעלה....

snift

New member
החל מרמה מסויימת של תגובות,

לא עוברים חזרה למעלה. ואני מתככון כמובן לרמה פיזית, ללא קשר לתוכן התגובה.

Boojie

New member
פיוווווו... נרגעתי.

חשבתי שזה כבר אומר דברים רעים על ההודעות שלי...

למעלה