המנהלת למורה:למה אתה מתנדב למילואים

pilovich shahaf

New member
המנהלת למורה:למה אתה מתנדב למילואים

מדובר בסא"ל (מיל) מתנדב לשירות מילואים למרות גילו - 59. אזכיר רק שהמורה לחינוך גופני מקפיד לא לעשות מילואים על חשבון עבודתו. מתוך 52 ימי מילואים בשנה האחרונה הוא שירת רק על 4.5 ימי לימודים. למנהלת והמפקחת האזורית זה לא מזיז, הן התלוננו עליו והוא זומן לחקירה במשרד החינוך בירושלים. רק התערבותה של נציבות שירות המדינה מנעה החרפת הנושא. -- עד כאן הידיעה --ולנוחיותכם הכתבה שבקובץ הנילווה...
כפי שאנו יודעים, משרד החינוך, שמטיף על ימין ועל שמאל לערכים וציונות אינו מסוגל ליישם זאת בעצמו. שאלו את גיא הקת"ח (מפורום צו קריאה) שלא התקבל לעבודה כיוון שהיו לו 8 ימי מילואים על קורס בן חודשיים שהיה צריך להעביר. כיוון שהמעט שאני יכול לעשות הוא לפרסם את שמם של הנוגעים בדבר: המורה הוא - שמעון גבעון מרחובות...כפי שפורסם היום בעיתון המקומי והארצי. המנהלת היא - רחל בוטבול רחל בוטבול...כפי שפורסם היום בעיתון המקומי והארצי. ועכשיו שאלה לחברי הפורום בכל ולכל אלא שטומנים את ראשם בפרט...: אין כל ספק שתרומתם של המילואימנקים בכלל ושל המילואימנקים בפרוייקט המתנדבים בפרט, הם הבסיס והצורך הקיומי של הבית הלאמי-"מדינת ישראל", ואני לא מדבר על העובדות בשטח שהם מיישמים כמו הדוגמא שהבאתי בפניכם בדיון הקודם, מה לדעתכם צריך לעשות במקרה הנידון למנהלת שהגישה תלונה כנגד המורה ומחנך במדינת ישראל...

pilovich shahaf

New member
כל מילואימניק שמתנדב לשרות...../images/Emo104.gif

בקו התפר ביו"ש ובחבל עזה, מקבל תעודה וכיוצ"ב ממפקדת החטיבה שאליה היה מסופח עם שיחרורו מהמילואים...

poza

New member
פילוביץ´ לשאלתך. האם רק המנהלת אשמה

כפי שהתבשרנו, למשרד החינוך יש יד ורגל בהגשת התלונה ובכל הסיפור נגד המורה הדגול. כך שנזיפה בלבד למנהלת ולמפקחת - לא תשיג דבר. הדבר מעלה שוב את השאלה. האם אנחנו מדינת חלם
כנראה שכן

עמוס51

New member
אני בטוח ששרת החינוך לא תעבור בשתיק

על הנושא. התגובות בכל הפורומים קשות מאוד וטוב שכך. לא אתפלא אם המנהלת היא מצביעת מרץ

למעלה