המנהל כנס נפל אטום חחחח ממציאן אתה חיי בכלוב
S sharonhaimov New member 23/8/06 #8 אצלנו בפורום, כל אחד יכול להיות אל כל יכול! הפורום בעל האפשריות הבלתי מוגבלות....
A A Walk To Remember New member 23/8/06 #12 חח " אצלנו בפורום ". לא יודעת למה, אבל זה הזכיר לי את השיר : " אצלנו בחצר, בצל עצי הזית..נהנהנה". אתה עדיין גנב P:
חח " אצלנו בפורום ". לא יודעת למה, אבל זה הזכיר לי את השיר : " אצלנו בחצר, בצל עצי הזית..נהנהנה". אתה עדיין גנב P:
N noamgoogle New member 23/8/06 #5 כם הכושלאימא שלך לכי לעובדת סוציאלית לפי איך שאנשים מדברים פה האוכלוסיה היא: ערבים, עבריינים, שקרנים,וקוסינלים? עלק אטום חצי אנשים הלכו בגללכם למיון טיפשים עוד יכולים לתבוע אותכם על דבר כזה, עדיף לכם להטיס תאתר מהר.
כם הכושלאימא שלך לכי לעובדת סוציאלית לפי איך שאנשים מדברים פה האוכלוסיה היא: ערבים, עבריינים, שקרנים,וקוסינלים? עלק אטום חצי אנשים הלכו בגללכם למיון טיפשים עוד יכולים לתבוע אותכם על דבר כזה, עדיף לכם להטיס תאתר מהר.
S S u p e r S h e e p New member 23/8/06 #15 ../images/Emo45.gif עלית עליי. ../images/Emo163.gif אני עבריינית ערביה שקרנית וקוקסינלית.
S S u p e r S h e e p New member 23/8/06 #18 מתי גילית את המחשב?../images/Emo163.gif אני צריכה לקלל את הוריך שקנו לך אחד כזה, ואת תפוז שעוד לא חסמו אותך משום מה.
מתי גילית את המחשב?../images/Emo163.gif אני צריכה לקלל את הוריך שקנו לך אחד כזה, ואת תפוז שעוד לא חסמו אותך משום מה.
N noamgoogle New member 23/8/06 #19 אנשים חולים אתם אני מחכה שתפוז יחסמו אותי סוף סוף נפסיק לקרוא את הקללות והשכינועים שלכם להתאבד. xd אנשים חולים אתם!
אנשים חולים אתם אני מחכה שתפוז יחסמו אותי סוף סוף נפסיק לקרוא את הקללות והשכינועים שלכם להתאבד. xd אנשים חולים אתם!