המנודים

שוודה

New member
המנודים

אז כעת, אחרי שקניתי את הדיסק ואני שומעת אותו בראש גם כשהוא לא מתנגן, אני יכולה להגיד שזהו דיסק נהדר, ואהבתי את רוב העיבודים. אבל דבר אחד תמיד מבאס- תמיד יש שירים מהופעות שבסופו של דבר לא מכניסים לדיסק. אז זהו שרשור השירים המנודים, אלו שהכי הייתם רוצים לשמוע בדיסק, והתאכזבתם לגלות שהם לא נכנסו... בהצלחה!

שוודה

New member
ואני אתחיל

יש הרבה שירים שהתאכזבתי לא לראות בדיסק, אבל אני מניחה שהכי התאכזבתי לגלות ש"אותו פזמון" נאלץ להיפרד מבן זוגו להופעות "prison by the sea"...

justmegit

New member
אוי, זה באמת חבל..../images/Emo79.gif

יש לי רגש סנטימנטלי כלפי השיר הזה כי הייתי בהופעה הראשונה שלו לפני שנתיים וחצי. קצת עצוב לי שהיא לא הכניסה אותו לדיסק..

lunna747

New member
האם מדובר בהופעה..?

בבארבי כפר סבא לפני שנתיים וחצי??

a10m

New member
"יש לי סיכוי לאהוב" ../images/Emo9.gif

אם כך קוראים לשיר....

SheIIy

New member
Ice

ועוד שיר שאני לא בטוחה לגבי השם שלו... אולי `רק הפעם`. חבל שבדיסק יש רק 10 רצועות... זה לא שחסרים שירים יפים. הוא נגמר לי ממש מהר.

שוודה

New member
אני מצאתי קטעים שמזכירים

את עשר שניות ב"שינה ישנה" (הסוף נשמע קצת כמו ההתחלה של עשר שניות)

peach plum pear

New member
אני תוהה

איך טיפס יכול להיות חסר. הוא מצוי ושמור באריזה שליקטה את מיטב החומרים של רונה. בכל אופן, אני לא מצליחה להסביר מספר מכובד של רצועות אשר נכנס לאלבום. (המעין הזוהר?1!)

peach plum pear

New member
ועוד כמה הפרעות קו

אני ולה הודח פיתחנו תיאוריה מעניינת על כך שרונה הייתה מחוברת לשוקר חשמלי, הוא פעל כשהסיגה במהפכנות חד משמעית את את גבולות הסולם ב"נס" ובעוד רצועות. התוצאה- לא דיאזים מזעריים, ולא אוו אוו האא.

misheani

New member
גם לי זה נשמע מיותר בהתחלה

אבל הגיטרות והצעקות בסוף הופכות את השיר הזה למשהו לא רע כלל. נראה לי שהשירים שהתרגלנו לשנוא מקבלים משמעות חדשה, כשהם באים ברצף הכה עברי-קלאסי-נעים-לאוזן של האלבום הזה. ללא ספק, במערכת הדם (שבהופעות בהתחלה לא חשבתי שהוא משו) הוא השיר האהוב עלי. ולגבי הדיאזים בנס: אין לי כל כך מושג על מה הקובלנה. זה שיר מעולה, שמוגש באלבום במיטבו (עזבו את זה שגם המלים שלו נשמעו לי בהתחלה מעט דביליות. אך מאז כבר התרגלתי). ולגבי חסרונו של טיפס, היא עוד צריכה להוציא את זה כמו שצריך, באלבום באנגלית שהיא מבטיחה. לי, למשל, אין את "ארבעה שירים" בהארד-קופי. עוד שני אלבומים לספירה. כל כך מהר ("שיר המטוס"), אייס ועכשיו כשהלכת היו צריכים להיות, אני מסכימה- אבל היא אמרה באחד רהאיונות האחרונים (מרוב עומס ראיונות, כבר שכחתי באיזה), ש"מה שלא נכנס לאלבום הזה אולי יכנס לאלבום הבא". יאללה לאלבום הבא, אני אומרת.

peach plum pear

New member
יאללה בסדר.

גם לי קרצו השאגות בסוף המעיין הזוהר, אך הדבר לא חילץ את השיר מטביעה.

bזוהר

New member
על מה אתן מדברות?

זה אחד השירים הכי טובים בדיסק! הוא מרגש וממש מושלם בעיניי המילים הלחן הביצוע הכל ה"שאגות" בסוף מעלות אותו ומרגשות יותר אבל גם בלעדיהן הוא מדהים! "אין מילה מספיק רכה לתאר את השלווה המתוקה של הבשר כשאתה נכנס למעיין הזוהר"

למעלה