"המנוי אינו זמין כעת ..."

"המנוי אינו זמין כעת ..."

הכנס שם משתמש בבקשה: XXX מתחבר לשרת אנא המתן... ... ... ZZZ: היי , ערב טוב לך! XXX: גם לך ... ZZZ: בלה בלה בלה ... XXX: בלה בלה בלה ... ZZZ: איכפת לך אם כן שאני נשוי בן ארבעים ? XXX: לא איכפת לי אלא אם כן אתה מהאנשים האלו שאוהבים לבגוד בנשים שלהם דרך האינטרנט ..אני פה רק בשביל להעביר את הזמן לכמה דק' וללכת ... ממני לא יצא לך כלום .. ZZZ:
(חיוך דבילי אומרת בליבי) XXX: אז מה אתה אומר ? ZZZ: האמת אני כאן , בשביל להעביר את הזמן עם מישהי נחמדה , ואם היא תהיה מידי נחמדה אולי אפשר לעשות משהו יותר מאוחר ...
XXX: (מבינה שממנו לא יצא כלום) טוב, אז היה נעים מאוד ואני מקווה שתמשיך לשמור על "נאמנות" לאשתך ... יאללה ביי .. ZZZ: תודה מתוקה . אבל מה דעתך על ההצעה שלי? XXX: (טמבל לא מבין לא!) תודה אבל אני מוותרת על שיחה עם אנשים מסוגך .. ZZZ:ומהו הסוג שלי ? XXX: גברים שאין להם טיפת כבוד לאישה שלהם .... במקום להיות כאן ולהתחיל עם בנות, בנות 10-20 לך תהיה עם אשתך , תשקם את היחסים בינכם ... היה שלום וכל טוב ! התנתקת מהשרת בהצלחה .... אז בואו ואני אגיד לכם מה נשים רוצות! נשים רוצות בעל נאמן ! תפסיקו להיכנס לצ'אטים בזמנכם הפנוי ולהתחיל עם כל שם שנראה לו שזו בת .. דחילק יש שם בנות, בנות 14 שלא יודעות כלום מהחיים שלהם ואתם משחקים כאילו זה בובת ברבי .. יש לכם משפחה ,ילדים אשה להיות איתם לך תעשו קצת זמן איכות איתם תכירו את המשפחה יותר טוב .. אין אחת שנכנסה לצ'אט בחייה ולא נתקלה בבן מסוג זה ... בחורים/גברים (גברים- אם אפשר לקרוא לכם ככה ) תתעשתו על עצמכם ! תפסיקו לעשות שטיות של בני טיפשעשרה יש לכם משפחה עברתם את הגיל ממזמן . תהיו שם בשבילם !!! *הודעה זו מיודעת לכל הגברברים שמבינכם שלא יודעים נאמנות מהי... ומשוטטים בנבכי האינטרנט להפגת השעמום במקומות הלא נכונים .. היו שלום עם קשה עורף!!!!

Linkey-Whinkey

New member
היה לי מקרה מה-זה דומה

הכנס שם משתמש בבקשה: אחמד פרום דה בלוק מתחבר לשרת, אנא תמנון הוא: היי, ערב טוב לך! אני: גם לך... הוא: בלה בלה בלה... אני: בלה בלה בלה... הוא: אני מציע שנפסיק להגיד בלה אני: נו טוב... הוא: אכפת לך שאני נשוי בן 40? אני: לא, אבל אכפת לי שאתה גבר. ועוד בוגד באשתו עם גברים... אני פה רק כדי להעביר את הזמן לכמה שבועות וללכת. ממני לא יצא לך כלום הוא:
(פאגוט, אני אומר בליבי) אני: אז מה אתה אומר על בר רפאלי? הוא: האמת, אני כאן כדי להעביר את הזמן עם מישהי נחמדה, אבל בגלל שאני אימפוטנט שלא יכול לתפוס אשה גם עם לאסו, אני נטפל אליך, ואולי אם תהיה באמת נחמד, כשאלך לפארק להציע ממתקים לילדות קטנות, אקח אותך איתי. מה אתה אומר? אני: (מבין שממנו לא יצא כלום חוץ מסוכריית טופי), טוב היה נעים מאוד ואני מקווה שתמשיך לשמור "נאמנות" לאשתך... יאללה ביי.. הוא: תודה, נבלה, אבל מה דעתך על ההצעה שלי? אני: (אידיוט לא מבין אמהרית. אין לזה קשר לכלום, סתם חשבתי להביא את זה לתשומת לבכם) תודה אבל אני מוותר על שיחה עם אנשים מסוגך.. הוא: ומהו הסוג שלי? אני: גברים שכותבים עליהם בעיתון עם תמונת אילוסטרציה של ילדה קטנה בוכה... במקום להיות פ-א-ג-ו-ט ולהתחיל עם בני 80-90, לך תשקם את היחסים עם אשתך... לא היה שלום, אין שלום, ולא יהיה שלום וכל טוב! התנתקת מהשרת (והמציאות, אבל זה היה כבר לפני 10 שנים, ממש לפני שאישפזו אותי) בהצלחה... אז בואו ואני אגיד לכם מה אני רוצה! אני רוצה את בר רפאלי בלמבורג'יני מורסילאגו ו40,000,000,000$. מה? אסור לרצות?! מיועדת לכל מי שקרא את ההודעה למעלה, כי זה לא מצחיק אם לא קוראים אותה. היו שלום עם קשה עורף ורך אשך!!!

השאלה היא

מהי הגדרת חוסר נאמנות? ישנם הרבה זוגות שמקיימים יחסי מין וירטואלים עם אנשים אחרים וחיים בהרמוניה. אז מהי בגידה? עצם המעשה או ההשתובבות עליו?

חוסר נאמנות

עצם המחשבה וגם עצם ההשתובבות עליה ... כשאתה עם אשתך והילדים אתה צריך להיות איתם בלב ובנפש !!! אתה בכלל לא צריך לחשוב על כל מה שמסביב , המשפחה שלך היא החיים שלך .. כשב"ה תתחתני היית רוצה שבעלך יכנס לצ'ט ויעביר את הזמן עם סתם בחורה בת 20?! כשאת קורעת את עצמך בעבודה שם בחוץ ואת לא יודעת מה הוא עושה שם בתוך הבית? אני לא חושבת שבעלי יעשה כזה דבר אם הוא באמת אוהב אותי, יש לו אותי בשביל להשתובב איתי , מה הוא צריך יותר מזה? גברים באים לצ'ט כשאין להם את זה בבית... וזה לא צריך להיות ככה ..

אני לא הבעתי עמדה בנוגע לבגידות

רק הצגתי נושא לדיון. כיום, בעידן 'מודרני' כשלנו, בגידות וירטואליות לא מתסמנות אצל כולם באותה הצורה. שי נשים שזה אפילו מחרמן אותן לראות את בעלן מקיים יחסי מין וירטואליים. מכאן באה שאלתי - מה היא עצם הבגידה? נכון, אף אישה לא תודה שהיא מוכנה לקבל בעל שישתובב עם בנות 20, אבל מצד שני מה רע ברק להשתובב? זה עניין של השקפה.

night mistress

New member
../images/Emo45.gif..יש היום סוג משוכלל יותר..

אני בכלל שונאתץ את סוג הגברים שמדברים איתך רק כי הם חושבים שבאת לחפש Zיון (וסליחה על השפה)..ואז כשאת אומרת להם לא תודה..הם מתעלמים מהמשפט וממשיכים לנסות לשכנע אותך.. או שיש את הסוג המתוחכם יותר שמדבר איתך על הא ועל דה ומשחיל משפטים כמו :"אז איזו חזיה את לובשת?" או "את לבושה".. כאילו מה איכפת לך לעזאזל?! והנשואים..הם גרמו לי לאבד אמון במין הגברי..זבלים.

אור הירח אינו זמין כעת... ../images/Emo29.gif

טוב אמא... (אמאלה ! איזה פחד !
) אחרי שהראית "לנו" איך "אנחנו הגברים" נראים בצ'אט של הילדות התמימות... אחרי שגמרת להכליל "אותנו", אחרי שהבנו שיש "לנו" צבע אחד, גן אחד, תא מח אחד, ובעצם "אנחנו" רק שורה אינסופית של חיילי בדיל... אחרי שעלית על הבמה בהייד-פארק וירית "בנו" חיצי מוסר וביקורת... אחרי שערכת "לנו" סידרת חינוך מקוצרת (אבל קשוחה לאללה) על נאמנות, משפחה, אשה, ילדים, בנות 14 ושאר ירקות... אחרי שלימדת "אותנו" בקיצור ובחוכמה מה כל הנשים רוצות, כולל הנשים הנשואות (והנשים שלנו)... אחרי שגרמת "לנו" לעמוד בפינה בושים וניכלמים... "אנחנו הגברים הנשואים" (כולל כולם, ללא יוצא מן הכלל) מצהירים בזאת ומבטיחים (מילה של כולנו) לא לעשות עוד שטויות של בני טיפשעשרה, לא לשוטט עוד בצ'אטים, להישאר צמודים לנשים ולילדים ולא לזוז מהם אף פעם, לא להתעסק עם בנות 14, וגם להיות נאמנים עד בלי גבול !!!
ותודה לך אור ירח שהארת "לנו" קרן אור באפלה...
ואחרי כל זה אולי תסבירי "לנו" (כן, לכולנו הגברברים המשוטטים) איך את (בגילך המופלג) יודעת כל כך הרבה על נאמנות, משפחה, אשה, ילדים וכו' ? איך את יודעת כה הרבה "עלינו" ? "אנחנו" ממתינים בקוצר רוח לפרק הבא בסידרת החינוך... "אנחנו" נשמח להחכים עוד ולשפר את דרכינו הנלוזות... שלך בהכנעה
"אנחנו הגברים הנשואים"

אור הירח זמינה בכל עת... ../images/Emo29.gif

ועכשיו אחרי שהגבת על הודעתי שהיתה ב
ומן הסתם מוגזמת לחיוך קל על שפתי אנשים .אני יכולה להגיב לך? אני אענה לך ברצינות ותקבל את זה ללא
עין כי ענית לי לא לעניין! דבר ראשון נכון הכללתי , כן ראיתי לנכון להכליל כשידוע שבכל נושא בעולם יש יוצא מין הכלל ... תעשה לי טובה אתה חושב שלגבר נשוי בסביבות גיל ה40 שלו (ואפילו +-) זה נכון ללכת ולהעביר את זמנו עם קטינות? זה נכון ללכת ולהעביר שיחות מין ? אני לא אומרת שאתה צריך להיות דבוק למשפחה שלך ! אבל אני אומרת טיפת כבוד, קצת זמן איכות . מה יקרה? תכניס את אשתך לנעליים של אותם גברים . האם יהיה לך טוב באם אשתך תשוטט לה אי שם בנבחי האינטרנט תקיים יחסים וירטואלים עם בחורים ? אני בטוחה שזה יציק לך אי שם בתוך הלב .. אז תעשה טובה , ותחשוב פעמיים לפני שאתה עונה מר משכיל! בגילי המופלג אני יודעת אי אלו דברים , תסמוך עליי ... שיהיה לך ערב טוב!

split

New member
רצון כביר בלב ........

למה להתמם, על כל גבר בוגד יש לפחות אשה אחת בוגדת (סירו את מספר הנשים בפורומים)

במה נשים שונות????

בחייך...מה ההתחסדות הזו? האם אין נשים שעושות אותו הדבר? מי את או אחרים שתשפטו אדם? באיזו זכות? לא טוב לך לא מתאים לך אל תדברי עם גבר נשוי.

למעלה