היה לי מקרה מה-זה דומה
הכנס שם משתמש בבקשה: אחמד פרום דה בלוק מתחבר לשרת, אנא תמנון הוא: היי, ערב טוב לך! אני: גם לך... הוא: בלה בלה בלה... אני: בלה בלה בלה... הוא: אני מציע שנפסיק להגיד בלה אני: נו טוב... הוא: אכפת לך שאני נשוי בן 40? אני: לא, אבל אכפת לי שאתה גבר. ועוד בוגד באשתו עם גברים... אני פה רק כדי להעביר את הזמן לכמה שבועות וללכת. ממני לא יצא לך כלום הוא:
(פאגוט, אני אומר בליבי) אני: אז מה אתה אומר על בר רפאלי? הוא: האמת, אני כאן כדי להעביר את הזמן עם מישהי נחמדה, אבל בגלל שאני אימפוטנט שלא יכול לתפוס אשה גם עם לאסו, אני נטפל אליך, ואולי אם תהיה באמת נחמד, כשאלך לפארק להציע ממתקים לילדות קטנות, אקח אותך איתי. מה אתה אומר? אני: (מבין שממנו לא יצא כלום חוץ מסוכריית טופי), טוב היה נעים מאוד ואני מקווה שתמשיך לשמור "נאמנות" לאשתך... יאללה ביי.. הוא: תודה, נבלה, אבל מה דעתך על ההצעה שלי? אני: (אידיוט לא מבין אמהרית. אין לזה קשר לכלום, סתם חשבתי להביא את זה לתשומת לבכם) תודה אבל אני מוותר על שיחה עם אנשים מסוגך.. הוא: ומהו הסוג שלי? אני: גברים שכותבים עליהם בעיתון עם תמונת אילוסטרציה של ילדה קטנה בוכה... במקום להיות
פ-א-ג-ו-ט ולהתחיל עם בני 80-90, לך תשקם את היחסים עם אשתך... לא היה שלום, אין שלום, ולא יהיה שלום וכל טוב! התנתקת מהשרת (והמציאות, אבל זה היה כבר לפני 10 שנים, ממש לפני שאישפזו אותי) בהצלחה...
אז בואו ואני אגיד לכם מה אני רוצה! אני רוצה את בר רפאלי בלמבורג'יני מורסילאגו ו40,000,000,000$. מה? אסור לרצות?! מיועדת לכל מי שקרא את ההודעה למעלה, כי זה לא מצחיק אם לא קוראים אותה. היו שלום עם קשה עורף ורך אשך!!!