המנחה של ההישרדות הישראלי-

NamelessGirl

New member
המנחה של ההישרדות הישראלי-

גיא זוארץ. האמת שלדעתי זאת בחירה גרועה לקחת שחקן להנחות את התוכנית. זה כל כך...ישראלי. אבל אם כבר שחקן לפחות לקחו מישהו בסדר...לא כמו לרדת בגדול שלקחו מישהי שאני לא מסוגלת להסתכל עליה יותר משתי שניות בגלל שהיא כל כך מעצבנת. אה כן ושאלה- כל הזמן אומרים שהעונה תצולם ברפובליקה הדומיניקנית שבאיים הקאריביים שגם אחת העונות של ההישרדות האמריקאית שודרה שם...איזה עונה בדיוק? יש מצב שזה אחת מהעונות הבאות- 1, 4, 7, 8, 9, 10, ו-13. כי הן כולן צולמו באיים שאני לא באמת יודעת איפה הם... למרות ש...לא מזמן אני וחברה שלי במקרה הסתכלנו עם מפה מדינית של העולם ופתאום קלטנו באוקיינוס באזור שכזה בערך בין ניוזילנד לסין ויפן וכל אלו, איזה 4 איים במרוכז כזה שהיו בהם עונות של הישרדות...אבל אני לא זוכרת עכשיו כבר איזה איים אלו היו

NamelessGirl

New member
ברצינות אתם שואלים?

חבר של יעל בר זוהר...שיחק במרי לו וגם את גבעון בשיר שלנו...

אההה, גדעון!

חחחחח XD אומיגוד, למה הוא?! חחחח.. בואנה מדינה של שרוטים..

אני יודעת ../images/Emo6.gif

אבל אני קוראת לו גדעון... חחחח.. גדעון זה כזה חננה, ואם התסרוקת ג'ל שהייתה לו בשיר שלנו הוא הזכיר לי חננה

אני הייתי הולך על מישהו יותר 'קרבי'

אפילו סטייל גדי סוקניק... גיא זוארץ כבר סגור?

Fairywitch

New member
אני ממש אהבתי את אלי אילדיס ב"סוף הדרך"-

חבל שלא לקחו אותו
באמת מעניין אם זה סגור.

marceloros

New member
מנהל
שיהיה

We want Jeff ! We want Jeff! Now מקווה שיהיה מעניין לפחות כמוהו, דוקא דני רופ היה נראה לי מתאים. כנראה רצה הרבה יותר שכר. לגבי המיקום - לדעתי הם מבלפים קצת. כל עונות הישרדות צולמו במקומות מרוחקים אחרים מלבד אלו בפנמה - 2 מהן בכלל באוקייאנוס השקט (צד שני) ורק אחת באטלנטי גם ליד פנמה, ובמקום הזה גם צולמו העונות של הישרדות אנגליה ונדמה לי רוסיה גם. הרפובליקה הדומיניקנית נמצאת הרבה יותר מזרחה משם, אולי האיים הספציפים רשומים על שמה.

הבחירה לא נוראית בעיניי

קשה לי לחשוב על אלטרנטיביות ראויות יותר מבין האפשרויות הקיימות אצלנו כיום...

סמי הורי יכול או גידי גוב

סמי בגלל המראה המחוספס גידי כי הוא כבר אכל הכל בחיים.

NamelessGirl

New member
לדעתי

לא היה מזיק לבחור במישהו לא מוכר שהיה הופך למוכר רק בזכות התוכנית. גם ג'ף לא היה מוכר לפני הישרדות

למעלה