אני אמרתי *שכל* הפגנים צריכים
להיות ככה וככה? תסתכל בתחילת הדיון, אני אמרתי שהציבור הישראלי לא צריך לתפוס את הפגניות כתנועה אקו-פמיניסטית גרידא שלוקחת אמונות עתיקות בתור מערכת סמלים כתירוץ לטעון טענות פמיניסטיות קיצוניות. כמו שחברי הKKK משתמשים במורשת האנגלו-סקסונית שלהם כתירוץ לומר "פעם, הקהילות האנגלו-סקסוניות לא התערבבו עם עמים אחרים לא-טהורים וצריך לחזור לזה", ככה אתה יכול לומר "פעם, לפני שהייתה יהדות, הייתה אלה-אם והנשים שלטו אז צריך לחזור לזה". זאת הייתה הנקודה שלי. לא אמרתי שאסור לפגנים להיות פמיניסטים, לא אמרתי שאסור להם להיות מטריארכלים או היפים, אמרתי שזה חלק מהתדמית של הפגניות המודרנית הישאלית, לפחות כלפי מי שמודע לקיומה. אמרתי שזה היה בטח מבייש את הפגניות העתיקה שהחידוש שלה יצא בצורה כל כך קיטשית וממוחזרת כמו שזה בטח היה מבייש את האנגלו-סקסונים העתיקים שלפני 1600 שנה שכל המסורת שלהם הפכה לתירוץ לשרוף צלב ענקי בחצר ולסלק את כל מי שאין לו עיניים כחולות, עור בהיר ומורשת אנגלו-סקסונית. זאת הייתה הנקודה שלי. אני לא הכתבתי לך איך פגן צריך להתנהג ולהיראות. אז כן,
לדעתי חלק מהפגנים הלא-קוממיים טועים. זו דעתי. לא אמרתי שהיא האמת האחת ולא טענתי שאתה צריך להיות ככה וככה. אבל כן, אני חושב שאתה טועה בכמה דברים ואני לא מסכים עם היציאה שלך כנגד כל דבר שמתחיל ב"מונו" או עם איך שאתה חושב שצריך להתנהג במקדשים מסויימים
. האם זה היבריס? היבריס הוא כשאני מגזים עם גאווה. זה חטא ממש גרוע. אדם שאומר "אני שווה לאל" חוטא בחטא ההיבריס. אני לא קבעתי שום דבר שאתה צריך לחיות על פיו ולא אמרתי לך לשנות את דרכיך.