המנטליות הפגנית

מי אגם

New member
ציטוט מההודעה שלך:

"אני שונאת פמיניסטיות," אחרי זה המשכת למקדונלדס. לא כתבת - "אני לא אוהבת פמיניסטיות קיצוניות, כי אני לא אוהבת קיצוניות משום סוג", אלא כתבת שאת פשוט שונאת פמיניסטיות. סבבה. לא איכפת לי למכור אותך לאיזה מישהו, חסרים לי כמה כבשים ותרנגולות בגינה. יש קונים?

Justin Angel

New member
מעיינוש...

באמת... היא סה"כ ילדה... היא לא מבינה ושום כמות של מילים לא תצליח להסביר את זה. אני לא לוקח צד כאן למרות שאת צודקת, אבל באמת, היא לא במצב לקלוט מה שאת מנסה להגיד...

מי אגם

New member
אהבתי את מה שכתבת...

"אני לא לוקח צד כאן למרות שאת צודקת"...
אבל תפסיקו להגיד שהיא ילדה - היא בת 16, ועושה רושם שהיא יודעת בדיוק מה היא כותבת. אבל בסדר... די, אני הולכת לישון.

romharel

New member
בתור קטן וגזעני לשעבר....

הרשי לי להזכיר לך מי אגם [שוצפים] שהראיה השחור/לבןמאד אופיינית לגיל ההתבגרות והכל נחווה בהתחלה כבעד או נגד, כנאמנויות וחרמים כאהבות ושנאות. הצבעוני נכנס כאשר המערכת השחורה לבנה לא יכולה יותר לפרש את המציאות בצורה טובה [לכן יש מי שמתייחס לגזענים כאל חולי נפש, שנתקעו בשלב מסויים בעברם] לרב ההתנהגות הקיצונית הזו לא עומדת מול המציאות שממשיכה להיותץ יותר ויותר מורכבת..... הייתי שמח אם הסערה שלך תשכוך ורוחך תפוייס בעקבות תגובה זו...

מי אגם

New member
יש תיאוריה של חוקר בשם פיאג'ה

(אם אני לא טועה בשם) שאומרת שכבר בסביבות גיל 12-13 מתחילים לראות שהעולם הואלא כולו שחור ולבן... אבל בכל מקרה אני לא פוטרת בן אדם מלחשוב בהיגיון, או מלהבין מה קורה סביבו רק בגלל הגיל שלו. להיפך - צריך שמישהו יעיר לה על מה שהיא אמרה כדי להבין שיש שם משהו לא בסדר, אחרת כשהיא תגדל אנשים יגידו - "טוב, מי אנחנו שנעיר לאישה בוגרת על דיעותיה", או לחילופין - "אי אפשר לחנך מחדש אישה בוגרת", היא תוליד ילדים שגם הם ימשיכו את הגזענות שלה, ובעוד ארבע דורות ממנה יהיו עוד לפחות 200 גזענים בעולם. וכל זה בגלל שפטרו את סיוון מלחשוב בהיגיון בגלל שהיא הייתה פעם בגיל ההתבגרות! אז מותר לי לשצוף מדי פעם כדי למנוע אסונות שכאלה

מי אגם

New member
סתם שתדעי

אני שונאת שחורים, ערבים ויהודים. אבל את כל השאר אני אוהבת. אה... ואני שונאת את אלה שנלחמים למען זה שאני אוכל להגיד דברים מטומטמים באינטרנט בלי שיבוא איזה שוטר ויגיד לי שאסור לזיין בשכל, ושאסור להיות גזענית. איזה מזל שאני חיה במדינה דמוקרטית שבה מותר לי לשנוא את כל מי שאני רוצה, ובמיוחד את אלה שנלחמים למעני!

SMOLANIT1

New member
אז את ממליצה לי

לנוס על נפשי? מוריה, לסבית-פמיניסטית-צמחונית-שמאלנית. נעים מאוד

suki da yo

New member
אני לא חושבת שזו הבעיה עם המאמר הזה

לא ההצגה שלנו כאנשים האמונה שלהם היא אקו-פמיניסטית, אלא העובדה שהוא הופך אותנו לתימהונים, ויותר גרוע. למרות שבעבר מאוד נהניתי ממאמרים של אלי אשד, אני חייבת להכריז שבכל הנוגע לפאגאנים ופאגאניזם, המאמרים שלו ממש לא לטעמי. אולי אני רגישה כי זו היבלת שלי, אבל אני לא אוהבת את האופן שבו הוא מציג אותנו, כמו פלאים בגן חיות, אנשים כל כך מוזרים, ובלי אפילו להקפיד על מה שהוא אומר. אני לא חושבת שאדם השידע שלו שיטחי, בסך הכל, בכל הנוגע לאמונות הפאגאניות השונות, הוא זה שיכול וצריך להציג אותנו בפני העולם. אני חושבת שהאופן שאנחנו מוצגים במאמרים שלו מאוד קרוב, במקרים מסויימים למעליב, למעשה. וג'סטין- אתה מריר , בטח, רק כי הוא כתב את השם שלך ג'אסטין:)

suki da yo

New member
ובכל הנוגע לאקו-פמיניזם

וגם לשאר הדרכים שבהן אנחנו מוצגים, הרי היה ברור לכולנו, עוד מההתחלה, שנהיה ה"מוזרים" לא? אני חושבת שאקו-פמיניזם זו אחת הברירות היותר מוצלחות...

snowj303

New member
כדרכו של כל מיעוט

הדרך היחידה לדעתי להוציא שם טוב לפגאניזם בקרב הציבור ברחב היא לשכור משרד פרסום טוב ולשלם לו כמה מיליונים לקמפיין תדמיתי ארוך טווח. כל דבר אחר זה בזבוז זמן ומחשבה. דיונים בפורום על "למה כולם חושבים ש.." ישארו בפורום וזהו.

Justin Angel

New member
אילון...

תחזור עליי ב17 ליולי, נראה אם תגיד בדיוק אותו דבר :) תרשום ביומן :)

snowj303

New member
רשמתי. אגב...

ג'אסטין, תשמח אולי לשמוע שקניתי היום בתלושים לחג מהעבודה ספר של מרצדס לאקי ("TAKE A THIEF".) נראה מה היא שווה :)

Justin Angel

New member
זה ספר טוב :)

עדיין לא הגעתי לקרוא אותו, אבל שמעתי שהוא באמת ספר נהדר :) אגב, קנית אותו איהפשהו בארץ? או שהעבודה שלך מחלקת תלושים לאמאזון (מה שבפני עצמו לא רעיון רע)?

snowj303

New member
סטימצקי

ברח' דיזינגוף בת"א (צפונית לפרישמן אני חושב) - יש שם עוד שני ספרים שלה.

kat re

New member
מסע פרסום לא יעזור

לצערי טבע האדם מונע ממנו לקבל את השונה ממנו באופן שאומר שגם אם אתה מאמין במשהוא שונה ממני אתה שווה לי. ברור שאצל כל אחד זה ברמה אחרת ויש אנשים שמקבלים את כולם באופן שווה בשביל להבין את זה רק צריך לדפדף בדפי ההיסטוריה קחו לדוגמא את הנצרות חוץ מהמאמינים הראשונים שהלכו אחרי ישו מתוך אמונה שאר האנשים נכפו לתוך הדת הזאת ועם השנים כל דור העביר אותה לבאים אחריו הדבר היחיד שיעזור לאלה שבחרו לא ללכת אחרי דת מונותאיסטית זה זמן והגברת המודעות לפאגאניות כי בשביל רוב האנשים שלא יודעים על הפאגאניות כלום אנחנו סתם עובדי אלילים שאין לנו לעשות עם הזמן הפנוי שלנו. קחו לדוגמא את ההומסקסואליות לפני שלושים שנה את ההומוסקסואלים לא קיבלו בכלל (לא במסגרת דתית אלא חברתית אני מאמינה שגם אם יעברו מיליון שנה היהדות לא תקבל אותם לצערי)והיום יש חלק מאוד גדול בחברה שאולי לא לחלוטין מסכים עם הדרך ההומוסקסואלית אבל הוא גם לא שולל את אותם האנשים ולכן אני אחזור ואומר שרק זמן והגברת מודעות יעזרו

snowj303

New member
הערה לגבי "יהדות"

אין כזה דבר. יש יהודים. ויש הרבה יהודים הומוסקסואלים כולל קהילות שלמות כאלו בארה"ב קומפלט עם רבניות לסביות. ואת/ה צודק/ת שרק זמן והגברת מודעות יעזרו. ואין כיום כמו בחורה מ"המורדים" בביקיני עם פנטגראם כדי להעלות את המודעות.

למעלה