המניפיסט הפראצ'טאי-פרוייקט פורום!

המניפיסט הפראצ'טאי-פרוייקט פורום!

כתבו כל אחד עשרה חוקי ברזל לפראצ'טאי המצוי והחוקים הנבחרים יופיעו תחת הכותרת "מאמרים" בעזרתם האדיבה של הייזל והכובענית. בהצלחה!

Fingertip

New member
רעיון טוב../images/Emo70.gif

אחשוב עליו במהלך השבת ואשתדל לתת תשובה במוצ"ש. אהד.

Death of Rats

New member
והעז ../images/Emo11.gif../images/Emo8.gif

רעיון ממש טוב. בהחלט ייכנס למאמרים.

טוב אני אנסה..

אני מקווה שהבנתי את הרעיון הכללי של הכללים.. אם לא, פשוט תתעלמו מכל זה.. 1. לעולם אל תתנו למתרגמות תימניות לתרגם את ספרי פראצ'ט. 2. סיכוי של אחד למיליון מצליח ב9 מתוך 10 מקרים. 3. טרול - יכול הכל, ואל תנסה להתווכח. 4. אלגברה - עוד משהו שאי אפשר להתווכח איתו. 5. אנשים רואים את מה שהם רוצים לראות, ילדים וחתולים לא. 6. מכשפים הם אנשים כמוך וכמוני רק עם יותר ארוחות ביום והיכולת לכופף את המציאות כרצונם. 8. בכל הנוגע לשירה נשים וריקודים פרועים, ובכן.. למכשפים מותר לשיר ולרקוד כאוות נפשם. 9. אין צדק - יש רק אותי. 10. אם כסף לא יכול לקנות אושר, אני מניח שתאלץ להשכיר אותו.. מאגנה, הא!, ראשון!, בע"N

Death of Rats

New member
טרול - יכול הכל. אם תתווכח...

לא תצא גדול. עד כאן פינת החרוזים שלנו להערב. ממממממממ.... 11. SQUEAK?

dino_din

New member
טרול יכול הכל...אלה אם כן...

אתה ג'ינג'י בשירות החוק ! >אני לא חזק בחרוזים, סורי< 12) אם אתה שומע זעקה מטורפת לעזרה, רוץ לצד השני.

Meselfoh

New member
השלמה ל12.

12ב. אם בא לכם. אם נפל בחלקך המזל הרע להיות חלק מאנשי המשמר, ואתה שומע צעקה - לך לרחוב אחר ודווח הכל בסדר.

Fingertip

New member
הוספה ל-12...

"... ודווח שהכל בסדר, עדיף עם פעמון קטן נטול ענבל ובקול לחישה צרוד." אהד.

netsef

New member
13?

13. <הכנס כאן נושא רצוי> זה משהו שקורא לאנשים אחרים.

14.

לעולם, אבל אל תקרא לספרן "קוף" "אורנג גוטנג" או כל מילה אחרת המתארת אותו בדרך זאת אם אתה לא מעוניין בעצמות שבורות

Death of Rats

New member
השרשור בטאגליינס ../images/Emo13.gif

כשיהיו כמה חוקים מגובשים, נעשה מהם מאמר... 15? כשאתה בעולם שנאחז על ידי ארבעה פילים שעומדים על גב של צב ענק, אל תשתמש בביטוי "לא יכול להיות!".

TGTF

New member
תוספת ל15

כשאתה נופל מעולם שנאחז על ידי ארבעה פילים שעומדים על גב של צב ענק, אל תשתמש בביטוי "לא יכול להיות!".

ויימס

New member
17

אדם תמיד ישיג בעל חיים בעל ארבע רגליים בריצה למרחקים קצרים, בגלל הזמן שלוקח לבעל החיים לסדר את הרגליים.

Athaclena

New member
18

Never trust a species that smiles all the time. הם לבטח זוממים משהו... זה הולך גם על אנשים בודדים

למעלה