המנסרים מטקסס המחודש.

Jbrow

New member
המנסרים מטקסס המחודש.

חבר'ה,בתור אחד שאוהב סרטי אימה,הסרט הזה פשוט גבר עלי,צפיתי בחצי שעה הראשונה,ויותר מזה לא יכולתי...מפחידדדד!!! ומלחיץ!!!!!!!!!! מישהו ראה אותו עד הסוף???

DoctorSatan

New member
בטח עד הסוף, ועוד 3 פעמים...

לא הייתי אומר שזה סרט מלחיץ (טוב אולי בקטע עם השריף המוזר הזה). זה סרט פשוט מעולה, לא ראיתי את המקור אבל: WHO CARES!!!

DAN1EL

New member
יצא לי לראות שני סרטים מהסדרה הזאת.

ושניהם היו גרועים כל כך... עזבו גרועים. גרועים זה לא מילה בשביל מה שהלך שם... פשוט מגוחך. אבל מלא אנשים אמרו לי שהחדש מפחיד, אז ננסה ונראה. ונקווה שלא נתאכזב שוב.

Jbrow

New member
אני עדיין..

לא מסוגל לראות אותו. אני יקח אותו לחברה שלי,נראה ביחד אולי זה יעזור...

pertal

New member
תראה את הראשון משנות ה70 ואז תגיד

מה אתה חושב על זה.... נו באמת מי יכול לראות סרט שמשחקת בו זאתי מסבן הוון, 7 heavon... נו איך קוראים לה?? אין לי שום דבר נגדה, פשוט היא וסרטי אימה לא הולכים יד ביד. אבל ברצינות אם אתה חושב שזה מפחיד תראה את הסרט משנת 1970+...

pertal

New member
דניאל, אתה בטח מדבר על ה2 וה4

נכון??? אלו הסרטים שראית?? השני עם הצופ טופ הזה(שבאמת היה די מגוחך וראיתי אותו כשהיה ביס אחרי שקיבלתי המלצות מהפורום וגם אני קצת פחדתי בהתחלה אבל זה היה פשוט צחוק! חרא סרט) ווה4 שלא ראיתי שזה עם השחקנים המפורסמים האלה, שכחתי איך קוראים להם, נראה לי אחד היה מתיו מקונוהי?? אבל הראשון אני ראיתי רק על המחשב לפני כמה זמן והוא היה די מפחיד, גם הזוויות צילום וכו היו טובות ותרמו לאווירה. תראה את הראשון לא החידוש

DAN1EL

New member
בדיוק

ראיתי את השני (חלק ממנו, לא יכולתי לסבול את הכל) ואת "המנסרים מטקסס - הדור הבא", נדמה לי שהוא הרביעי, זה עם רנה זלווגר. פשוט סרט מגוחך טיפשי ועלוב ברמות שקשה לתאר. נקרעתי מצחוק בקטעים מסוימים מרוב שזה היה מגוחך
במיוחד עם המנסרים האלה...שאמורים להיות..מפחידים?
הם קורעים!

איפה ראית את זה?

בוידאו או בדי.וי די? אם יש את זה בוידאו, עכשיו אני רץ לבלוק-באסטר

pertal

New member
אתה מדבר על החדש? אם כן אז כנראה

בדי וי די, אבל את הגרסאות הקודמות והראשון מ1970+ יש בווידאו. אולי כבר הוציאו את החדש לווידאו

D i l D o

New member
ראיתי ו...

קודם כל, לא ראיתי את המקורי, ראיתי רק קטעים ממנו ובעברית צחה...לא היו ביצים להמשיך.
את החדש כבר ראיתי ען חברים אמיצים ממני וכל הסרט התכתבתי עם מישי שתמכה בי נורא ועזרה לי לעבור אותו בשלום...טוב אני מגזים. בכל מקרה, דבר אחד שנורא אהבתי בסרט זה הצילום, מדהים לדעתי, והסטים מעוצבים בצורה מושלמת פשוט, אווירה מפחידה ומלחיצה, המון עשן וקצת אור - באמת אחלה. הסרט עצמו יותר זוועתי ממה שהוא מפחיד, הוא מאוד מעניין בעיקר לאור העובדה שהוא מבוסס על סיפור אמיתי, בקיצור, אני ממליץ. אני לא יודע אם אני אראה את המקורי אי פעם כי...כי ככה. זהו

pertal

New member
האמת כבר היו פה כמה דיונים על הסיפו

הסיפור של הסרט, הסיפור שהסרט מבוסס עליו (של אד גיין) לא ממש דומה לסיפור של פני עור ומשפחתו, אבל עדיין...... (שלא יעבדו עליך כי אין כמעט קשר לסיפור האמיתי ואם מדברים על קשרים, אז גם שתיקת הכבשים נכתבה בעקבות הסיפור של אותו רוצח(אד גיין)) אממממ בראשון הצילום פשוט ענקי, קלוזאפים ממש יפים וכו. באמת את הראשון דיקשה לראות לבד ובחושך, אבל כדי להבין את הרעיון אפשר לראות אותו או עם כמה חברים בחושך ואז הפחד קטן, או לבד באור בצהריים ככה ואחרי שרואים שלא קרה כלום, לראות אותו כשיש הורים בבית. אחרת אתה תפחד ללכת אפילו לסגור את התריס :) שלא לד'בר על להשתין. וואי אחי אתה יודע שיש באמת קניבלים בעולם!! וואי, חחח נו סתם באמת זה רק סרט אחי, שום דבר לא יקרה לך אם תראה אותו....

למעלה