המנסרים מטקסס 2

MAORMA11

New member
המנסרים מטקסס 2

קיבלתי היום סוף-סוף את הסרטט המנסרים מטקסס 2 עם תרגום! לפני שאני רואה.. מישהו ראה? אפשר ביקורות ? בלי ספווילרים.

shawn 1

New member
איזה סרט זה המנסרים 2? אין כזה.. יש

יש את החידוש.. אם לזה אתה מתכוון?

MAORMA11

New member
אני לא מתכוון לחידוש..

המנסרים מטקסס - הדור הבא זה המשך לסרט הראשון והמקורי בכיכובים של רנה זלווגרו ומתיו מקונוהי תאונת דרכים איומה תוקעת שני זוגות בכביש חשוך ונידח, במקום במסיבת הסיום של בית ספר. חלום הבלהות מתחיל כאשר שלושה מהם יוצאים להזעיק עזרה ורק אחד נשאר לשמור על האוטו מאחור... קבוצת פסיכופטים צמאי דם, בראשותו של הסאדיסט וילמר, נתקלת בהם. אחד החברים מחופש ונושא מנסרה חשמלית. הקבוצה החביבה יוצאת בעקבות הנערים כדי לחסל אותם אחד אחד. השלישי בסדרת המנסרים מטקסס. עם מתיו מקונהי ("עת להרוג") ורנה זלגוור ("ג'רי מקגוויר"). ( השלישי ? ) מי שרוצה לרכוש את הסרט יכול לרכוש \ להשכיר דרך אתר אינדיק

NiKi†a

New member
חחחחחחחחחח

ראיתי את זה! זאת פארודיה על הסרט =] זה לא מפחיד בגרוש..אבל תתחדש

MAORMA11

New member
אני אראה בערב וזה יהיה ברור יותר

דווקא הטרילר נראה מפחיד...

דם דם

New member
רגע רגע עכשיו סיבכת אותי

אלף בכלל לא ידעתי שיצא סרט המשך למנסרים מטקסס. ב' גם אם זה המנסרים מטקסס 2 כמו שאומרים אז בתקציר אצלך כתוב השלישי בסדרת המנסרים מטקסס?-עכשיו באמת התבלבלתי אולי בכלל לקחת את הסרט המנסרים מטקסס משנת 2005 או משהו כזה...אתה בטוח שזה המשך למנסרים מטקסס 2003? ולא חידוש. בכול אופן יהיה ממש נחמד אם מישהו כאן בפורום יוכל לפתור את הבעיה הזאת אני יברר בקשר למה שאמרת נראה מה הולך כאן.

רועי123456

New member
סדר בבלאגן

יש את המנסרים מטקסס מ 74 אחרי זה יצא סרט המשך בשנת 86 אחרי זה ב 1990 יצא המנסרים 3 :לטרפייס ואחרי זה ב1994 יצא הדור הבא [מה שאתה קנית] אז זה הסרט הרביעי לא השני ויצא גם ב 2003 חידוש

רועי123456

New member
הנה טריילר

לכול חמשת הסרטים הסרט הראשון:THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE הסרט השני: THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE 2 השלישי:TEXAS CHAINSAW MASSACRE 3: LEATHERFACE הרביעי [הדור הבא]:TEXAS CHAINSAW MASSACRE THE NEXT GENERATION החידוש:THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE ויש שם גם משהו שקוראים לו THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE A FAMILY PORTRAIT אבל זה לא סרט זה בטח מאחורי הקלעים אוו משהו

דם דם

New member
או יופי תודה

בערך כמו שחשבתי...רק לא חשבתי שיצאו 4 סרטי המשך או משהו כזה עכשיו שאלה קטנה הסרט משנת 2003 הוא הרי חידוש של הסרט משנת 1974 אז הסרטים משנת 86 1990 ו 94 הם הרי המשכים לסרט משנת 74 עד כאן אני צודק?..ולשאלה אז אין חידושים לסרטים משנת 86 90 94 אלא רק את הסרט של שנת 2003?

למעלה