המנסרים מטקסס

המנסרים מטקסס

יש לי חבר ממש מפגר שאוהב להתווכח על כל דבר בעולם,הוא ראה לאחרונה את החידוש של המנסרים מטקסס התלהב ועשה מעצמו חכם גדול(הוא לא ראה את הסרטים הקודמים של הסדרה).... אחרי שאמרתי לו שהסרט הוא חידוש לסדרה משנות ה-70 הוא התחיל להתווכח ואמר שזה סרט נפרד ושזה לא נכון(הוא חשב שבגלל שהתירגום המילולי של הסרט זה המנסר הטובח מטקסס אז מדובר בסרטים שונים ושיש גם המנסר הטובח מטקסס וגם המנסרים מטקסס),אחרי שהראתי לו כמה מטומטם הוא, איך הוא טעה,הוא עוד פעם התחיל להתווכח,הפעם על זה שיש רק רוצח אחד,והמשפחה סתם דפוקה ולא קשורה,אני יודע שרק לטרפייס רצח אנשים,וזה אבל אני צריך להוכיח לו שגם למשפחה היה חלק בעיניין ושהם היו קניבלים וכל זה.... ויש עוד דבר קטן שהוא מתווכח עליו-הוא חושב שהחידוש הוא אמיתי ושאר הסרטים זה המצאות....... מאוד יעזור לי אם תוכלו להביא לי כמה הוכחות שיראו כמה הוא מטומטם בפעם השנייה :)

pertal

New member
קודם כל לא רק ליטרפייס רצח....

בסרט הראשון משנות ה70 גם להיצהייקר שהוא חלק מהמשפחה היה חלק פעיל מאוד ברציחות, וגם בסרט השני עם צופ טופ שנכנס לשפחה אין לי מושג מאיפה. הם רצחו את האנשים בגלל שאם אני לא טועה מכרו את העור שלהם בשוק מסויים ככה שכל המשפחה קשורה לסיפור... החידוש הוא חידוש, בלי אותו במאי של הסרט הראשון ובלי דניס הופר (רגע הוא הבמאי, חחח לא? או אחיו?) לא משנה, מה הקשר לא אמיתי?? שהסרט המקורי משנות השבעים יצא הייתה בהלה גדולה וכו. אני ממליץ לךל לראות אותו, פשוט מצמרר, בלי כל השטויות של גסיקה בייל הזאתי... נו באמת, תגיד לחבר שלך שאם הוא גבר שיראה את הסרט בלילה בחושך, והוא לא יוכל לתפקד שבועיים, הוא יפחד להשתין וכו. חחחחחחח יהיה מצחיק והמנסר הטובח מטקסס זה השם שתקעו לו כל האתרים שמספקיחם קישורים לאימיול וכו... חחחחח קוראים לסרט המנסרים מטקסס.

למעלה