"המנסרים מטקסס"!!!!

11שון ובל

New member
"המנסרים מטקסס"!!!!

צריך ביקורות על המנסרים מטקסס... קיבלתי מתנה ליומולדתי (מזל טוב לי ) תסאט בדיוידי המנסרים מטקסס עם ג'סיקה בייל השווה מאוד והטריילר בדיוידי נראה מפיחד רצח... נכון ???????

רועי123456

New member
הסרט יפה

אבל אותי הוא בכלל לא הפחיד אני רק פחדתי מהגרסה הישנה הישנה משנת 70 ומשהו אבל שראיתי את הישנה זה היה לפני כמה שנים נראה לי שאם אני הייתי רואה את הישנה היום לא הייתי מפחד אבל החדשה גם יפה ומזל טוב

pertal

New member
למרות שלא ראיתי את הסרט מ2001 אני

יכול להגיד לך שהסרט משנות ה70 הרבה יותר מפחיד (זוויות צילום, שבירת מוסכמות לאותה שנה וכו) אבל שמע לפחות אצלי, כשאתה רואה מישהי שאתה מכיר שמשחקת בסרט אימה, ושיחקה לפני זה בסדרה כל כך שונה כמו הרקיע השביעי, זה קצת הורס את כל הכיף לפחות לדעתי.

odysee

New member
סרט טוב..

וואלה אחד המפחידים שראיתי שווה לראות

11שון ובל

New member
מבוסס אשכרה על סיפור אמיתי!!!

חיפשתי באינטרנט ומצאתי את כווול הסיפור על המנסרים מטקסס... דבר ראשון בחיים הרוצח המאיתי לא החזיק מסור... וגם לא הייתה לו בעיית עור אלא הוא הייתה לו תשוקה להפוך לאישה וכן רוב הפעמים הוא שם חזה ואיברי מין של האישה על שלו והתנהג מאוד מוזר.. המשפחה שלו הייתה כמעט כמו בסרט.... ולמי שיש אתרים או איזה משהו על מה שבאמת באמת קרה במיוחד עם החברה במכונית שהלכו לאיבוד והגיעו אל ה"מנסר"... אגב שמו האמיתי של הרוצח זה אד גייל.

למעלה