המנסר הטובח מבוסטון ...

ziv86

New member
המנסר הטובח מבוסטון ...../images/Emo58.gif

אתמול ראיתי ת'סרט הזה אבל לא הבנתי מה כל הסרט הזה עם המשפחה הזאת והכל האלה שנראו נכים.... מה שהבנתי זה רק שהוא רודף אחרי ה-5 צעירים שהילדה התאבדה במכונית שלהם , לא הבנתי מה כל השחזורים האלה בשחור לבן וכל זה .. מי שהבין מוזמן לדווח (ולשים ספויילר שלא יבכו אחרי זה שהסרט מהרס)

Drums

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

השחזורים זה יעני כאילו הסרט אמיתי, והעלילה התרחשה באמת.. ויעני מצאו קלטות נדירות של המשטרה שבהם רואים את לט'רפייס ואת הבית בו התרחש הרצח... זה נועד לתת אווירה אמיתית ומפחידה לסרט.. זה לגבי השחזורים בשחור לבן... המשפחה של הנכים זה בעצם אנשים חשודים ומוזרים, שבעצם זה המרכיב בסרט, שאין באיזור אנשים נורמליים, ויש שם רק אנשים לא שפויים ומוזרים... אם אני לא טועה גם המשפחה עם האמא הזאת זו אמא של לט'רפייס.. בכל מקרה, ראיתי את זה מזמן ואני לא כל כך זוכר.. אז תקנו אותי אם טעיתי במשהו...

ziv86

New member
../images/Emo58.gifהבנתי בערך אבל ...

זה מה שהיה רשום בתקצציר : במקרה שארע בשנת 1973 האשימה המשטרה והוציאה להורג אדם חף מפשע בעוון רצח של 33 בני אדם. כעת, בפעם הראשונה, מחליט הניצול היחידי של אותו רצח מטורף, לשבור את השתיקה ולספר את מה שבאמת קרה באותו כביש מבודד, כאשר חמישה צעירים מצאו את עצמם נרדפים ע"י אותו רוצח שמשאיר תמיד אחריו עקבות של דם וטרור, ושלנצח ייזכר בכינויו כ"המנסר הטובח מטקסס". הניצול היחידי זאת איירין הזאתי ? איפה סופר שנרצחו 33 אנשים ושהרגו אדם חף מפשע ? ולמה הפרצוף של הרוצח (לא זוכר את השם שלו) היה מעוות ? והבנתי את העניין של השחזורים אבל עוד אנשים יכולים להגיב ?

Drums

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

כמו שאמרו יש לו מחלת עור נדירה, ואגב הסיפור לא אמיתי.. זה בדוק.

slide2129

New member
אבל הוא מושפע מסיפור אמיתי

כמו גם "שתיקת הכבשים", על הרוצח מטקסס בשנות ה70(נדמה לי),אשר רצח נשים,פשט את עורן ונהג ללבוש אותן. (יותר "שתיקת הכבשים", אבל בכל זאת).

Drums

New member
בסדר.. לא אמרתי את זה..

פשוט אמרתי שסיפור אמיתי, ממש עם אותה עלילה, אין!

Hangman Jury 87

New member
ראיתי את הסרט בדי וי די והוא

סרט חזק ודי מפחיד! אבל קשה לי להאמין שזה סיפור אמיתי, הרוצח גם הזכיר לי את ההוא מג'יפרס קריפרס רק בלי מסור

slide2129

New member
לא יצא לי לראות את הסרט עדיין, אבל

מדובר בסיפור אמיתי. ובכלל בארה"ב לא קשה למצוא אנשים כאלה במקומות הדי נידחים. למשל, במערב וירג'יניה רוב האנשים נראים כמו המשפחה המטורללת בסרט (המנסרים מטקסס) ואפילו יותר גרוע. בכלל, לא כדאי להיתקע שם ביער(אולי תפגשי איזה ג'יסון מקומי
).

למעלה