המנעות או לא?

גלית333

New member
המנעות או לא?../images/Emo184.gif../images/Emo163.gif../images/Emo4.gif../images/Emo178.gif

אז ככה: אני נמנעת לחלוטין מהקשר הלא בריא שהיה לי ואני שמחה על כך יותר ויותר. אבל.. נדלקתי על מישהו ופתאום אני לא מכירה שום מילה כזו המנעות... לא בא לי להמנע... רק ראיתי---מטרה!!! התחלתי איתו..(הוא לא מכיר וראה אותי) בדרך עקיפה, עכשיו, זה לא חשוב באמת אם יצא מזה משהו... מה כל התאפקות, המנעות, למידה, חשיבה בונה וכו'... ואני מבינה יפה מה אני זקוקה לו וממה לברוח, עד שהגעתי למצב של שקט בריא, אני מתחילה עם בחור!! קיצר!!! תחזירו אותי פה בבקשה לשקט הקודם.

אוי גליתוש

אני כל כך מבינה אותך. אני לא יכולה להיות ב"שקט "או בהימנעות. אני חיה על הצורך הזה בפלירטוטים, בקבלת צומי <וגם מתן> ברגעי החיזור, בהרגשת ההיי המוטרפת בהתחלה ב
ים באוויר. לא יכולה בלי זה. אמרתי לכם, מכורה אמיתית אני.

לדעתי

אין שום סיבה להימנע מלהכנס לקשרים עם גברים. יש לזה את היתרון של עבודה און ליין על המקומות הקשים. מה שכן, עם היד על הדופק כל הזמן שאת גלית, ואת שירי לא נבלעות שוב לתוך קשר שלא נותן מענה לצרכים שלכן.

גלית333

New member
נורית, מקבלת מה שכתבת

הבעייה, שלעיתים כמה שאני בטוחה שהיד.. שם על הדופק.. בא לי להוריד אותה (את היד) רק לרגע להוריד ולתת אישור לנשיות שלי לפרוח. פה ההתמכרות היא לא לאהבה, פה זו התמכרות וצורך להזכיר לעצמי שאני שווה, נשית, סקסית... (פתאום כל ההתמכרויות מתערבבות לי יחד)

מדהים שאת מעלה את זה

גלית, כי בדיוק כאן אני רוצה לשאול שאלה.... מהי נשיות סקסיות וערך בענייך? לצורך הענין אביא כאן את העמדה של נעמי וולף המובעת בספרה "מיתוס היופי" נשים ,היא אומרת, מרגישות סקסיות כשהן מושכות בעיני הגברים. הן לא מתייחסות לתחושות המיניות שלהן כאל סקסיות.... כלומר, אם אני הולכת רגע עם נעמי וולף, הרי שאנחנו נוטות להגדיר את נשיותנו וסקסיותינו לפי מבט של מישהו אחר עלינו. אז תשאלי את עצמך האם זו באמת את..?

גלית333

New member
או קיי

את שואלת מה היא נשיות וסקסיות.. אני יכולה להרגיש הכי יפה, סקסית, מושכת ומיוחדת בנשיות שלי עם עצמי. או קיי, אז אני מתנהלת לי בחיי היום יום.. משפחה,עובדת, לומדת, תחביבים, חברים וכו'... יש לי חיים גם בלי "אישור" גברי! אבל, כגבר איכותי, שווה בעיני, מחמיא לי, מחזר.. גורם לי להרגיש שמישהו רואה את הנשיות שלי. זה לא שאני לא מרגישה נשית אם זה לא קורה, אני מרגישה שמי שאני גורם לאדם שמולי לרצות להתקרב ולהכיר אותי כאישה. בתור אישה שמתחילה להתבגר ואמא הצורך להרגיש את התחושה של.. הנה אני לא בת 18 .. ועדיין מושכת.

טוב, מידה כזאת או אחרת היא נורמלית

אין אדם בעולם שניזון רק מעצמו. השאלה , כרגיל, בדברים הללו היא מינון. השאלה שמטרידה אותי זה כמה אנחנו מרגישות סקסיות כי אנחנו מחוברות לתשוקות שלנו וכמה אנחנו מרגישות סקסיות כי הסביבה הגברית ממשיכה להסתחרר מאיתנו. ואגב, גלית, האם גם את חושבת שרק אישה בת 18 היא סקסית ומושכת?

גלית333

New member
נו באמת.. נראה לך?!../images/Emo4.gif

לא, אני לא חושבת שרק אישה בת 18 היא סקסית ומושכת! אני בטוחה שהבנת מה רציתי להגיד... השאלה שלך בשורה התחתונה השאירה לי תחושה כאילו חיפשת בין המילים משהו להתנגח בו... עכשיו אני שואלת אותך: ממה את ניזונה? (מלבד עצמל) איך ולמה את מרגישה נשית? מה את חושבת מרגישה כגבר מתחיל איתך?

גלית333

New member
אולי...

אין לי ספק שאת באה ממקום של לעזור. לא נזהרתי במילים והרגשתי נוח לכתוב איך אני מרגישה באותו הרגע.. הרגשתי קצת באווירה קיצונית. בכל אופן, הייתי סקרנית לקרוא את התשובות שלך למה ששאלתי.

למעלה