המנעות מהדבקה של כינים

babi12

New member
המנעות מהדבקה של כינים

שלום , בגן של הבנות שלי , בנות שנתיים וחצי )יש כמה ילדים עם כינים, ואני חוששת שזה יגיע גם אלינו . האם יש דרך למנוע את זה - חוץ מהרחקה של הילדים הנגועים ? האם טפטוף של שמן אתרי רוזמרין עשוי לעזור או שזה חזק מידי ?יש טיפול בששמנים יכול לסייע ? תודה

0 אור 0

New member
לא שמן אתרי רוזמרין אלא שמן שיער

רוזמרין - הוא הרבה יותר חלש ומותר להשתמש בו ישירות על השיער. השמן האתרי אכן אסור לשימוש ישיר על העור, ויש לו אזהרות שימוש שונות. והדרך למניעה וטיפול בכינים: חפיפה עם מרכך ללא שטיפה, סירוק השיער במסרק מתכת סמיך, ורק לאחר מכן שטיפה - בדרך הזו ניתן לתפוס את הכינים בעודן באיבן, ואין צורך להשתמש ברעלים על הראש.

הכוונה לשמן מושרה

ומאוד פשוט להכין לבד בבית. לוקחים צנצנת מניחים בתוכה ענפי רוזמרין טרי (בערך כוס)וממלאים אותה בשמן, עדיך להשתמש בשמן צמחי טהור כמו שמן זית ודומיו.כל מספר ימים מחליפים את הרוזמרין בענפים חדשים, משקשקים את הצנצנת מדי פעם. החומרים הפעילים שברוזמרין, (כמובן אותם אילו שמסיסים בשמן), מתמזגים אך תוך השמן, וכך את מרוויחה שמן פעיל נגד כינים. בשמן אתרי רוזמרין אסור בשום פנים ואופן להשתמש על הראש באופן ישיר ללא מיהול. על מנת לדעת איך ניתן להשתמש בש"א רוזמרין כדאי להתייעץ עם מומחה לעניין.

כינים

יש לי פתרון מצוין מנסיון עם שתיי בנות בגנים כיצד למנוע הדבקה ובמידה והייתה הדבקה כיצד ובמה לטפל באמצעות מוצר על בסיס צמחים שאינו מזיק . לפרטים צרי קשר למייל [email protected] שווה לבדוק .

למעלה