המנעות מהתחלת המלווה מחדש.

YedaayaCo

New member
המנעות מהתחלת המלווה מחדש.

אהלן,
לפני כחצי שנה הוצאתי רישיון נהיגה. מכיוון שזה הוא רישיון הנהיגה הראשון שלי לא ידעתי שאני צריך לשלם אגרה לאחר הטסט (מורה הנהיגה לא אמר לי ולא שמתי לב בטופס)
לפני שבוע נגמר לי המלווה לילה ולכן המלווה (אבא שלי) חתם לי על הטופס וראה שלא שילמתי את האגרה.
הלכתי אתמול לשלם את האגרה והיום כשהייתי במשרד הרישוי אמרו לי שאני צריך לקבל טופס חדש ולהתחיל את כל הרישיון הזמני והמלווה מההתחלה (3 חודשים מלווה יום ולילה + 3 חודשים מלווה לילה)
לא נתתי להם את הטופס שלי והלכתי (הרישיון הזמני עם החותמת של הדואר ששילמתי את האגרה אצלי)
האם יש איך להוכיח שנהגתי עם מלווה (למרות הטעות שהמלווה לא היה בתוקף?) מדובר בפרט טכני והתחלת המלווה מחדש תפגע בי מאוד..
לא ראיתי שכתוב בשום מקום על הטופס של הרישיון הזמני שצריך לשלם את האגרה מיד או בתוך תקופה מסויימת.
אני יודע על חבר שנתנו לו בכל זאת רישיון למרות שקרה לו מקרה זהה בדיוק לשלי, בפעם הראשונה שהגיע רצו לתת לו מלווה לחצי שנה וכשחזר בפעם השניה לאחר שבוע וחצי נתנו לו את הטופס הרגיל בלי עוד מלווה.
מה עושים? איך?

YedaayaCo

New member
מצאתי פתרון.

תודה לכל העוזרים. הצלחתי לסדר את זה.
הפקידות באשקלון היו רוסיות כלבות שלא אכפת להן מאנשים, פשוט דפקו לכל מי שהגיע לשם כמוני ושילם אגרה מאוחר מדי או שכח לשלם את האגרה את כל המלווה מההתחלה. נתנו לכולם רישיון זמני חדש כמו שמקבלים אחרי טסט.
לא הסמכתי לזה, (לא פראייר) ולא נתתי להן את הרישיון הזמני שלי.
הלכתי למשרד הרישוי ברחובות ושם הפקידות רגועות ונחמדות. מסתבר שזה בסך הכל עניין של להכניס למחשב ידנית את זה ששילמתי את האגרה ולשנות שם איזה תאריך.
הגעתי לרחובות ועשו לי את זה בלי שום בעיה, להפך הן היו ממש נחמדות ונראה היה שזה קורה שם הרבה כי הפקידה ישר ידעה איך לטפל בזה.
אז עכשיו אני עם רישיון בלי מלווה, הכל הסתדר. עוד שבועיים מקבל את הכרטיס פלסטיק של הרישיון בדואר.
לכל מי שקורה לו גם. שידע =]

נחמד שחזרת לדווח

למעלה