המסג' ללסבית +....

המסג' ללסבית +....

ובכול זאת החלטתי להעלות על הכתב מה שקרה היום אחה"צ. הוזמנתי לידידתי שאני מכיר אותה כלסבית למסג` ,ומראש עדכנה אותי שגם חברתה רוצה מסג` ,הגעתי אליה בשעה שנקבעה בדירה חיכתה לי עוד בחורה בגיל 40 ,פתחתי את מיטת הטיפולים והראשונה בטיפול היתה חברתה עיסתי את הכתפיים צוואר וגב ,(דרך אגב נשארה עם תחתון ) אזור הישבנים ,ברכיים רגליים וכפות הרגליים ,לאחר מכן התהפכה ונשכבה על גבה מרחתי שמן ארומאטי והחלתי בעיסוי מלמעלה כלפי מטה כעבור שעה לערך סיימתי ,היא ירדה ממיטת הטיפולים וידידתי שכבה על ביטנה החלתי לעסות את גבה ,ישבניה ,ברכיים וירדתי לכפות הרגליים ,ומאחר וידעתי מטיפולים קודמים על הבעיות הבריאותיות מהן היא סובלת התעכבתי באזור כפות הרגליים ,אצבע אצבע ,ובמיוחד החלק הפנימי של כף הרגל שכול נקודה שם מסמנת אזור אחר בגוף ,כמו למשל בעיות קיבה ,כאבי ראש ,לחצים בעיניים,כאבי גב וכו... לאחר מכן הפכתי אותה על בטנה ועסיתי את גבה מסג` עדין ומרגיע ,היא התמוגגה מהנאה .לאחר עיסוי של שעה ישבנו בסלון הדירה כשאני עם חלוק הטיפולים הלבן ,והן עם תחתון בלבד לגופן , ידידתי הכינה קפה שוחחנו קצת על ההרגשה של אחר העיסוי וחברתה אמרה שזה גרם לה לרוגע והיא מודה לידידתי על הרעיון ותוך כדי הצמידה לה נשיקה צרפתית לוהטת הן החלו להתמזמז בניהן ואז שאלתי אם אני מפריע או יכול להצטרף ידידתי מיד ענתה " אתה יודע מה ? להצטרף לא אבל אני תינטזתי להיזדיין עם החברה שלי ושגבר יביט בנו ",אמרתי אין בעיה למרות שעדיף גם לקחת חלק .והן התחילו להתמזמז בלהט כאילו אני לא שם ירדו מהספה לשטיח וחברתה של ידידתי החלה ללקק אותה בשדיים ואט אט ירדה לה לבטן אזור המפסעות וללקק לה את הכוס ,ידידתי החלה לגנוח ואז ביקשה ממנה תנוחה 69 זה היה מדהים לראות כיצד בחורה יודעת לענג בחורה אחרת והן יודעות איפה הנגודות הרגישות של כול אחת ובאיזה טירוף והנאה הן מהנות אחת את השניה ,אני מביט ופי נעשה יבש מרוב הרוק הרב שבלעתי זה היה מופע מדהים והכי מדהים היה לראות כיצד שתיהן מגיעות לאורגזה ביחד ,הן הכירו את נקודת ה-G של השניה ואיך כול אחת גרמה לשניה להנות מספר פעמים ,אני רוצה להודות בעקבות מה שראיתי שכמה שגבר יכול לענג ולתת הנאה לאישה זה לא כמו אישה שמענגת אישה ,ואישה שמעניקה לאשה אחרת המבלה איתה במיטה את ההנאות שבסקס . לסיום לאחר ששהיתי במחיצתן כ-5 שעות חזרתי לביתי עייף וחרמן ממה שראיתי אבל מרוצה ,ונהנה מעוד חוויה שחוויתי .

למעלה