המסדר (עם ספויילרים)

CallMeCavanaugh

New member
המסדר (עם ספויילרים)

אז סיימתי את המסדר (לא היה לי הרבה זמן לשחק מסיבות אישיות אז זה לקח לי יחסית הרבה זמן), ובסך הכל נראה לי שנהניתי יותר מהממוצע. חיבבתי את האקשן, בעיקר בגלל הנשקים המגניבים. היו בו הרבה פחות מפלצות ממה שציפיתי בעקבות הטריילר הראשוני, אבל לא בטוח שזה רע כי הקרבות נגד המפלצות היו מאוד מאכזבים, האויבים האנושיים היו הרבה יותר מעניינים.
הסיפור, כצפוי, מטופש, אבל זה לא ממש הפריע לי, נהניתי מהצורה שבה הוא הוצג, כמו שנהניתי בזמנו מגשם כבד שגם הוא היה משחק עם סיפור בעייתי בלשון המעטה.
מה שכן, וכאן הספויילרים, יש לי בעיה קשה עם הסיום שלו. לא עם מה שהוא עושה (לא ממש מפריע לי שקרב הבוס האחרון היה מבוסס QTE כי לפחות עשו את זה סביר ולא כמו כל מיני משחקים מהשנים האחרונות שעשו קרב אחרון מבוסס QTE שהיה מאוד קצר), אלא עם מה שהוא לא עשה. היו כמה נקודות קריטיות שנפתחו במהלך המשחק, בעיקר היותו של לורד הייסטינגס אחד מהמפלצות ואיגריין שאהבה את גלאהאד ועכשיו רוצה להרוג אותו, ופשוט לא עשו עם זה כלום. נכון, הם כנראה הושארו לסיקוול, אבל זה ממש זול לפתוח דברים ולא לתת להם שום סגירה, אפילו לא חלקית. לורד הייסטינגס היה צריך למות, המשחק הבא בסדרה צריך רע חדש, והייתה צריכה להיות פגישה אחרונה בין גלאהאד ואיגריין. זה ששני הדברים האלה לא קרו הופכים את הסיפור לרע במיוחד כי הוא לא רק סיפור בנאלי, הוא גם מסופר בצורה רעה בסופו של דבר.

בסך הכל נחמד. לא חובה מצד אחד, לא הזוועה שגרמו לי לחשוב שהוא מצד שני.

evilplate

New member
יפה שנהנית, בקשר לסיפור

זה אחד הדברים שהכי ביאסו אותי לפני יציאת המשחק, שהיה קונצנזוס שהסיפור רע.
אתה צודק שגם בגשם כבר הסיפור באופן כללי לא היה משהו, אבל שם המשחק לא התבייש במה שהוא- חוויה נטו אינטרקטיבית שנותנת משקל גדול לבחירות שלך ולביצועים שלך במשחק, העלילה היתה מאוד אינטרקטיבית והתסריטים שהציגה (האם לחתוך את האצבע ואיך, האם לקחת רעל, התמודדות עם רוצח שרודף אחריך, איך להתמודד עם שוד במכולת וכו') היו מגניבים ולא תלויים בטיב הסיפור, לכן גם הייתה הרגשה שאתה מאוד engaged לאורך כל המשחק ופה היה מקור ההנאה שלו למרות הסיפור החלש.
&nbsp
פה אני לא רואה חבלי הצלה יותר מדי, גיימפליי TPS די סטנדרטי ובנאלי שנראה שיצא מתחילת הדור הקודם, סיפור עם אפס אינטרקטיביות שגם לא מסופר טוב בנוסף לזה, קטעי קרב גרועים עם המפלצות השונות, בסופו של דבר אני חושב שכולנו ציפינו להרבה יותר אחרי החשיפה הראשונית המלהיבה שלו שהציגה את לוחמי המסדר ביחד לוחמים נגד אנשי זאב כמו איזה גירס אוף וור בגרסת סטים פאנק, איפה הקונספט של החשיפה ואיפה מה שקיבלנו בסוף :/

אני חושב שאם הוא היה כותר שמגיע בחינם עם כל PS4

כמו שwii sports בא עם כל ווי, ולא היית צריך לשלם עליו, (או לפחות מחולק להורדה בחינם לאנשים שקנו PS4 בהשקה) אז אנשים היו הרבה יותר סלחנים כלפיו, כי הוא כן חתיכת Showcase שיכל להתאים יופי להדגמה של הפס4 לחברים ומשפחה.

גם אל תשכח, שבגלל שהכינו אותך לזוועה ידעת מראש לבוא עם ציפיות נמוכות, אבל תאר לך שהיית מצפה למשחק באמת טוב? בחשיפה הראשונית ציפיתי
למשחק סטייל gears of wars עם כמה גמיקים ייחודים,והנוסחא של gears of war כל כך חרושה כרגע וקלה לחיקוי שממש לא חשבתי שלסוני תהיה
בעיה להרים קמפיין כזה על הPS4..

איזו טעות זו היתה.

אני שמח שנהנהת, אבל לא מן הנמנע שאתה עדיין מוקסם מהPS4 החדש שלך וזה גורם לך להיות נחמד יותר כלפי האורדר ממה שהיית אם היה מדובר במשחק PS3 :) אם היה יוצא ב2013 נגיד.

למעלה