המסור

noa131

New member
המסור../images/Emo58.gif

הרגע סיימתי לראות מסור- יש לי כמה שאלות...חיחי נראה לי ששוב הבנתי לא נכון...חח טוב.. אז לפי מה שהבנתי הגופה שהייתה באמצע החדר היא בעצם הרוצח כל הזמן שגם חישמל אותם וזה.. והרוצח הזה מלמד אנשים לקח על דברים שהם עשו ומי שלא לומד לקח מת... ו... הוא נתן לאיזה אחד ששכחתי את השם שלו לעשות משחק משלו לד"ר גורדון, וד"ר גורדון היה צריך להרוג את אדם עד שעה שש- לנסר את הרגליים של עצמות לקחת את האקדח ולירות באדם ואז לקחת את המפתח שהיה אמור להיות באמבטיה ולצאת? ואדם היה צריך...? לעשות אותו דבר? ומי בגד במי? אשתו של גורדון עם הצלם? וגורדון עם המזכירה? שיט... נראה לי שחירבשתי הכל שוב....למה אני לא מצליחה להבין סרטים??? ומי זה היה שם בחדר הזה שקדחו לו את הראש? ומי היה זה שלחץ על הכפתור שיקדח לו את הראש? אוי... טוב תעזרו לי פליז...חחחח

כמה דברים:../images/Emo58.gif

זה ששכב במרכז החדר לא חישמל אותם, זה היה זאפ בחדר הבקרה שהשגיח עליהם. המטרה שניתנה לד"ר גורדון היא להרוג את אדם, לאדם לא הייתה מטרה במשחק ואם הוא היה נשאר באמבטיה המפתח לא היה נשטף לפתח הביוב. אשתו של גורדון לא בגדה בו, ד"ר גורדון בגד בה עם המתמחה מבית החולים. האיש שהבלשים מצאו במפעל הנטוש היה סתם "בובת" ניסוי שהרוצח היה צריך כדי לבחון את המכשיר החדש שלו והבלשים מנעו את הקידוח בראש שלו... זה שלחץ על כפתור ההפעלה של המכשיר היה הרוצח בעצמו.

noa131

New member
אבל../images/Emo58.gif

הרי בסוף הסרט הגופה שבאמצע (הרוצח)מחשמלת את אדם לא?

נכון../images/Emo58.gif

מה זה חשוב לך הפרט הקטן הזה מי חישמל את מי... זה ממש לא משנה. חוץ מזה שהגופה באמצע החדר לא יכלה לזוז אז הוא לא היה יכול ללחוץ על הכפתור בעצמו מבלי לזוז. בשביל זה הוא השתמש בזאפ.

uriya1

New member
שתי טעויות בידך: [../images/Emo58.gif]

האחת היא שדוקטור גורדון בסוף לא בגד באשתו. הוא השאיר את המזכירה בחדר המלון ויצא משם. השנייה היא שמי שהבלשים מצאו במפעל הנטוש בכלל לא היה סתם "בובת ניסוי". הוא היה עוד משחק בעצמו. זה, בעצם, המסר שמועבר לאורך כל הסרט: לא משנה מה ומי ישתדלו לעשות, הרוצח תמיד יהיה צעד אחד לפני כולם. תמיד. והקטע במפעל הנטוש זו ההוכחה הכי גדולה לכך - גם במצב לחץ מפני שוטרים שעומדים לחשוף את כל מה שעולל, מבצע הרוצח משחק נוסף. אין, הוא מכור לזה

אני שונא קטנוניות../images/Emo6.gif אבל זה כיף

אם כבר אז רק טעות אחת בידי
:
אכן הוא לא בגד בסוף באשתו, בזה אתה צודק, אבל היא לא המזכירה שלו בכלל. ובקשר לדבר השני, קודם כל, המפעל הנטוש היה מקום המחבוא של הרוצח. שם הוא תיכנן את המשחקים שלו (כפי שניתן לראות בדגם של החדר בו היו כלואים אדם וגורדון, הבובה שהוא השאיר שם). זה שהוא הכין תוכנית מילוט שכללה רובים שתקועים בתקרה זה רק אומר שהוא חכם אבל הוא לא תיכנן שימצאו אותו שם. דבר שני, הוא בבירור פנה אל ג'ף (זה שמו של הבן אדם המסכן) ואמר לו: You are a test subject for something greater then yourself מכאן שהוא כן היה בובת ניסוי והוא לא היה חלק מהמשחק. אתה מוזמן להמשיך מכאן...

uriya1

New member
[../images/Emo58.gif]

א. היא המזכירה, דבר שמוכח על ידי זה שענתה לטלפון גם בחדר המלון - מתוך הרגל. ב. הוא באמת לא תכנן שימצאו אותו, אבל הוא כן תכנן לעשות את המשחק הזה אם כן ימצאו אותו. והציטוט שנתת משאיר את הקושיה סתומה, כי אפשר לפרש אותו בשני המובנים.

../images/Emo58.gif ../images/Emo151.gif

היא ענתה לטלפון כי החדר היה רשום על שמה ולכן כל שיחה שנכנסת מן הסתם בשבילה, ד"ר גורדון רק היה אמור לפגוש אותה שם. חוץ מזה שהיא לא המזכירה כי רואים אותה בתחילת הסרט כשד"ר גורדון עומד ליד הרוצח בבית חולים ומסביר למתמחים שלו ממה הוא סובל, היא אחת מהמתמחות שלו...
פורים שמח

uriya1

New member
[../images/Emo58.gif]

ומתמחות לא יכולות לענות לטלפונים?
אוקיי, אז טעיתי בהגדרה *מכה את עצמי*

maayanb182

New member
לא כל כך קשור..

ובכול זאת רציתי להגיד שהייתי בבלוק באסטר והגיע לשם הסרט "saw" והעטיפה שלו הייתה מזה מגניבה ,היה כזה סכין קטנה (אמיתית ) מקדימה ואת היד (נראה לי של ד"ר גורדון ) מאחורה.. סתם התחשק לי לחלוק..

../images/Emo12.gif יד?!

הוא ניסר הרי את הרגל מה קשורה באמת היד שמופיעה בכותרות באתרי האינטרנט? חוץ מזה יש כמה עטיפות, חלק מהן זה של הבובה הזאת חלק של רגל חלק של יד ויש עוד כמה שראיתי... איך אפשר לדעת מה אמיתי ומה מזוייף???

למעלה