המסור! מי מצטרף אלי?
L limors2 Active member 25/8/06 #2 הוי שלום לכולם../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif אוונסנס על ההתחלה
ג גינגימניה New member 25/8/06 #5 חברה שלי חזרה מאיטליה והביאה לי פרה טוב לא פרה אבל מן תמונה עם פרה, תמונה גדולה כזאת מפאנקי פיש.. משהו פצצה ליל''ט
חברה שלי חזרה מאיטליה והביאה לי פרה טוב לא פרה אבל מן תמונה עם פרה, תמונה גדולה כזאת מפאנקי פיש.. משהו פצצה ליל''ט
L limors2 Active member 25/8/06 #8 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לה רעיונות יצירתיים לתנועה בפקק חד אופן, חבל
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 25/8/06 #10 אני פה../images/Emo13.gif אבל לא שומעת גלגלצ.... תדווחו איזה שירים יש אף פעם לא שמעתי המסור כשחושבים על זה......
אני פה../images/Emo13.gif אבל לא שומעת גלגלצ.... תדווחו איזה שירים יש אף פעם לא שמעתי המסור כשחושבים על זה......
L limors2 Active member 25/8/06 #11 אז הגיע הזמן!../images/Emo54.gif הייתי מדווחת, אבל את רובם אני לא מכירה.... ואת מפסידה סיפורי נועה והם לא דומים לשום סיפורי שדרנים אחרים
אז הגיע הזמן!../images/Emo54.gif הייתי מדווחת, אבל את רובם אני לא מכירה.... ואת מפסידה סיפורי נועה והם לא דומים לשום סיפורי שדרנים אחרים
L limors2 Active member 25/8/06 #12 אין דה מורנינג../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif זה יהיה שרשור ריק. ודי פרטי למי אכפת
L limors2 Active member 25/8/06 #20 טוב, תודה../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אבל זה לא קטע של שיהיה מישהו בשרשור שידבר איתי סתם ככה- זה מישהו ששומע תתוכנית! אין קטע להיות בשרשור תוכנית בלי לשמוע אותה
טוב, תודה../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif אבל זה לא קטע של שיהיה מישהו בשרשור שידבר איתי סתם ככה- זה מישהו ששומע תתוכנית! אין קטע להיות בשרשור תוכנית בלי לשמוע אותה