המסיבה אתמול

Alison Hell

New member
המסיבה אתמול

חברים, תודה רבה לכל מי שהיה אתמול, הגיעו משהו כמו 100 אנשים, הבאתם הרבה כבוד לאריאל. איך אני יכול להגיד בודעות שהיה סבבה? כל מי שבא למטאל אמר שלא היה מספיק מטאל וכל מי שבא לרוק אמר שלא היה מספיק רוק, כהה אתה יודע שהיה מספיק לכולם. תכסל אני כל הערב כי הרגשתי כמו גננת מזדיינת וכל המכות האלה שהיו הוציאו לי את החשק להמשיך. די מרגיז שאחרי שאתה כמו בן זונה עובד על אירגון מסיבה שממנה אתה לא רואה גרוש רק כדי שלאנשים יהיה טוב כמה יציאות מפגרות הורסות לך הכל ,בגלל זה בסוף חצי מהאנשים הלכו ונשארתי לתקלט ל10 אנשים (למרות שהם היו הכי כלים בעולם). אני מארגן מסיבות כבר משהו כמו 6 שנים (מגיל 16) ובחיים לא חשבתי אפילו שבמסיבה כזאת אני יצתרך להתעסק עם מכות בגלל כמה שיכורים מפגרים. קיצר עוד הפעם תודה רבה לכולם,הייתם מעולים, תודה לקיריל שהוא אחלה גבר והפגיז ותקלוט מעולה, תודה לדימה בהק שברח מהעבודה בשביל לתקלט במסיבה הזאת (ודפק מצה"ל סטיקלייטים), תודה לצוות רוק אריאל שעזרו (מעכשיו הם היו אלה שיארגנו את הכל), תודה לחברי, שותפי לחיים ואהובי, טל זיסקוביץ', תודה לכל הכוסיות שהיו במסיבה, עשיתן לי את היום, לאריאל יש מבחר טוב:) וכמובן אל תשכחו שהמסיבה היתה לכבוד התוכנית שלנו, דיסטורשיין,כל יום שבת בשעה 20:00 ב106FM, היום נעשה ספיישל שעתיים מ7. תאזינו, יהיה בן בן בן זונה!!! התמונות מהמסיבה התפרסמו בפורום המטאל של אריאל שלינקו מצורף מטה תנו בראש, אתם גדולים וזיכרו: Fuck the mainstream , This is for REAL!!!!!

N A O

New member
אם רוצים לארגן מסיבת טראנס

כמו שאתם עשיתם רק טראנס מטורף.. עם מי צריך לדבר.??

נו אלה פרוטג'י. בכל מסיבה מתחילים

מכות... אני נורא נהנתי. עם הכנסיה שלי שמת בון ג'ובי
ואגב, כמו שהבטחתי, הרמנו כוסית לכבודך

הייתה מסיבה לפנים אבל...

שחכתם שיש גם אנשים שאוהבים פאנק רוק!!! היו איזה 3/4 שירים וזהו! שחכתם קהילה שלמה. למרות שאני ממש נהנתי. זה היה נורא חסר לי ואני בטוח שלא רק לי.

זובי עליך!טשינפנזה!

ושחכתי עוד כמה דברים! הארדקור!מטאלקור!אימוקור! מספיק עם הקור.

למעלה