המסיבה בסלואו משה היום יש הגבלת גיל? כאילו 18+
A A Brain Damaged Girl New member 19/8/06 #1 המסיבה בסלואו משה היום ../images/Emo53.gif יש הגבלת גיל? כאילו 18+
C cyber2200 New member 19/8/06 #2 לא מקפידים בכלל בטח לא בנות. חבל קצת שזה ככה, אבל שיהיה לך בכיף. שם כסף שאת ניכנסת גם את בת 15.
A A Brain Damaged Girl New member 19/8/06 #3 15 אני לא סהך חודש לפני 18 יאלה אני זזה לשמה שבתשלום אנשים!
S S t o l a New member 19/8/06 #5 המסיבה בסלואו משה היום היתה לפנים!!!! סופסוף מסיבה של פיור רוטס&קולטיור!!! בלי דאנסהול (-: היה תענוג! אייל שיחק אותה על הפטיפונים.. זבולון דאב סיסטם.. פעם ראשונה שאני שומע אתכם.. ואתם מצוינים!! עושים מוזיקה מצוינת! בקיצר, כן ירבו דאנסים כאלה.. ! יאללה אחלה שבת שתהיה
המסיבה בסלואו משה היום היתה לפנים!!!! סופסוף מסיבה של פיור רוטס&קולטיור!!! בלי דאנסהול (-: היה תענוג! אייל שיחק אותה על הפטיפונים.. זבולון דאב סיסטם.. פעם ראשונה שאני שומע אתכם.. ואתם מצוינים!! עושים מוזיקה מצוינת! בקיצר, כן ירבו דאנסים כאלה.. ! יאללה אחלה שבת שתהיה
C Carcass New member 20/8/06 #6 כה היה על הכיפאק... הופעה בת זונה של זבולון,פחות נהנתי מהתקלוט, מבחר טיונים לא משו(חוץ מסיזלה סטרנת' אנד הופ שעשה לי תערב)... בסך הכל היהעל הכיפאק..
כה היה על הכיפאק... הופעה בת זונה של זבולון,פחות נהנתי מהתקלוט, מבחר טיונים לא משו(חוץ מסיזלה סטרנת' אנד הופ שעשה לי תערב)... בסך הכל היהעל הכיפאק..