המסיבה בקלרה - אכזבה

נתייי4

New member
המסיבה בקלרה - אכזבה

חזרתי מהקלרה, היה נחמד ההופעה של המצד לא לקחה הרבה זמן כי הסאונד במקום על הפרצווף !! היו מלא יצורים שהפריעו להופעה אבל ג'ואל המשיכה בכאל זאת- דיוווווווהההההה עד שהם לא יכלו יותר והלכו כי המקום פשוט לא לרמה שלהם אבל התנחמתי בזה שלפחות ראיתי ת'צמד המדהים הזה אפילו אם זה ל-7 דקות
דודי שרון וג'ואל כמה אני אוהב אותכםםםםםםם

ציונעע

New member
זה היה צפוי מהרגע שראיתי את הרמקולים האלה חח

אבל בסדר , העיקר ראינו אותם .. והם נתנו הופעה , דודי פתח ברמיקס מ-ח-ר-פ-ן !@# . וג'ולה חחח אין עליה !! היא התלבשה מעלללללללללללף . בגדול אם הם לא היו הייתי בוכה . בסדר אני בטוח שמסיבה הבאה נהנה כולם :) - כמו בריץ' שהיה חלום ! מה נראה להם בכלל לצוות אייססססססססססססססססססססססססססססססססס ? הרמקולים שלי איכותיים מוות חבל לא הבאתי אותם ...

TAL BAR ZOHAR

New member
מחריד !../images/Emo233.gif../images/Emo233.gif../images/Emo233.gif

מסיבת המסיבות !!! צר לי מ-א-ו-ד! ואני מתבייש בפני מאות בני נוער שהגיעו במיוחד מכל רחבי הארץ לראות את הרכב הקלאב המוביל דודי שרון & ג'ואל וגם ל-10 ערסים אומללים שצריכים להגיד תודה שהצליחו להתפלח!! לאחר פגרה רצינית מהפקות הנוער חזרנו לצ'אנס נוסף והתאכזבתי לראות הפקה כושלת!מאכזבת! ירודה וחסרת כל צדק לכל שקל שנלקח שם ! את המארגנים אני מכיר דיי טוב (צוות אייס) באמת שמוזר ולא הכי מתאים להם להרים הפקה דלת תקציב ולהגיש ערב לאחד ההרכבים המוערכים בארץ לבמה וסאונד ברמה הכי נחותה שיש ! דודי וג'ואל כמובן ברוח האומנותית נתנו כל מה שרק יכלו (וזה היה קשה !!!) ג'ואל עשתה הכל כדי לא לאכזב את ההמונים ! אני בודק מספר אופציות לכל החברה שבאמת מעריכים וקולטים מיום ליום יותר ויותר שגם בקטן כמו ה"אניוסד" זה הדבר הכי גדול! כי איכות לא היה שם ! אוקי,בנימה קצת צורמת נשנה גישה ,ננשום ניקח אוויר.. אני מאחל לכל חברי הפורום המשך גלישה נעימה וחג שמח !!

היה מאכזב

אבללל איןן כמו שציונע אומרת הם הופיעו ונתנו באמת מעל או מעבר כי לא מגיע להם להופיע במקום כזה ואם סאונד שבאמת מהמחשב שלי שומעים יותר חזק ויותר טוב.... דודיי וגואללל אייןן אניי אוהבתתת אותכםםםםם

הקלרה - אכזבה! ! !

שילוב של ערסים + ילדים בני 13- + כמה פרחות! והינה מסיבהה גרועה... הדיבורים על מועדון הקלרה הם גדולים והיה מלא ציפיות מההופעה הזאת! אבל כנראה שרואים את כל הדברים הדוחים שם מבינים שאף אחד מהם לא יודע מה זה מוסיקה והוא סתם בא לשם!
- היה כיף לראות את חברי הפורום להיות איתם אור ENJOY, ציונע, נתייי4, בודי, יעקוב, אביב שריקי, שירלי גאולה ועוד... אוהב אותכם מאוד מאוד מאוד! נתראה בלאון עם יותר אייכות ועם יותר אהבה!
דודי וג'ולההההההההה אני כ"כ אוהב אותכם
להתרענןןןןןןן...לאוןןן כולכם מרימים שם! אוהב המון המון!

למעלה