המסיבה האוטופית הראשונה

DjPoet

New member
המסיבה האוטופית הראשונה../images/Emo66.gif

אנו עורכים מסיבה "אוטופית" - הרעיון הוא פשוט: כל אחד ואחת מוזמנים לבקש שיר/טראק אהוב עליכם שיושמע במסיבה. אנו נשמיע את כולם, זוהי הבטחה. ברגע שיתאספו 100 בקשות מאנשים אנו נפרסם את מועד המסיבה ומיקומה ונשלח לכם הזמנות. המסיבה האוטופית יוצאת לדרך... הצטרפו עכשיו!

Psycho BuZZ

New member
Cypress Hill - Insane In The Brain

מה המטרה או הרעיון שעומד מאחורי הפורום?

yoman321

New member
ואם כבר...

נתתי אחד על הדג נחש...(לא משנה איזה שיר, אבל לזוז או מה נעשה..) אז אני רוצה לבקש עוד אחד בסגנון "בויאקה" מסיבויאקה ואם זה כבר מסיבה אוטופית... למה לא לחיות נכון של רונה קינן... ואיי אני יכול להמשיך ככה לעד
... טוב אני אשאיר לכם את ה 97 שירים הנותרים...
ד"א בחישוב זריז מהנחה ששיר ממוצע נמשך 3 דקות... 100 שירים זה 5 שעות...זה מסיבה מאוד ארוכה...

Triper2

New member
קחו נשמות

קנדוג קדס,הארכיון וצ'ה הישראלי - פריסטייל במקלט לא לא סתם סתם well old scholl בויאקה - ת.ז.

Purple Mushroom

New member
WhatEver-Oasis

להביא את הדיסק מהבית ? פרטים על מועד המסיבה ומיקומה פלוס טרמפ אלי לפרטי . כי אני לא נימצא פה בפורום . להיתראות .

duduamar

New member
מה זה השירים האלו??

זה שירים למסיבה זה?? הנה רשימה חלקית שלי - Kristine W - Save my soul Anaconda - I need a hero Blue Lagoon - Brake my stride Vanguarda - Gimme gimme gimme תכלס אני יכול למלא את כל ה100... אי אפשר להגדיל ל200 ??

FunkyGiraffe

New member
ד"א

בדרך שאתם מורידים את כל השירים הללו מהקאזה, וצורבים אותם לדיסק אתם בעצם עוברים על זכויות יוצרים וסותרים את התורה שלכם.. קאפיש? אם כבר לעשות מסיבה כזו, תעשו את זה באלבומים מקוריים

EdisonGirl

New member
שיר קליט!../images/Emo45.gif

אחרי ששמעתי אותו הוא עוד המשיך להתנגן לי בראש. מה שכן, מומלץ שתכניסו בו יותר חיים. כלומר, הצליל קצת קבוע.. אין הפתעות... תוסיפו לזה יותר עניין!
שיר נחמד!

EdisonGirl

New member
When You Believe- Mariah Carey

זה שיר די שקט יחסית, אבל יש בו מסר לגבי האוטופיה, ונראה לי שזה מה שחשוב בעצם.

Satyricon - Black Lava

זה ימלא לכם רבע שעה, אם אתם רוצים שיר יותר ארוך תחפשו כל שיר דום מטאל רנדומלי ועד שהוא ייגמר כולם ייתלו את עצמם.

משו בסט

New member
חבר'ה, אל תשכחו שזה שירים למסיבה

לא בהכרח השירים האהובים עליכם בכיוון הרוק הייתי בוחר את-metallica- master of puppets לכיוון היותר קצבי- infected mushroom- i wish (remix

למעלה