המסיבה לא תצא לפועל, מפגש רגיל במקום פרטים פה

Amit Bitch

New member
המסיבה לא תצא לפועל, מפגש רגיל במקום פרטים פה

אין אפילו סימנים צבעוניים מרקדים כי זה הדבר הכי מאכזב שקרה לי בתקופת הערצתי לט"ה. כאן עמית ביצ' מזועזעת יותר משיכלתי להיות בחיים. בתור חלק ממארגנות המפגש- תפקידי היה פרסום המסיבה, קביעת התאריך ולבדוק שהכל מתפקד בין כולם תפקידה של אמילי היה לעבוד בשיתוף פעולה עם המועדון ועם הפעילויות ותפקידה של שחר (שדוד שלה אמור להפיק תמסיבה) היה ביחד עם אמילי לקבוע ולעבוד עם היחצניות ועם המועדון. היחצניות שיקרו ככל הנראה או העלימו מידע או פשוט הוטעו ע"י הקונים, אני לא יודעת, והמידע שהגיע אלי עם כמות הכרטיסים שמכרו בבדיקה שנערכה בטלפון ע"י אמילי ושחר היה שיקרי. הן אמרו שהן מכרו יותר ממה שהן מכרו וכך לפי חישבוים על סמך דבריהן הגענו ל 130 כרטיסים שאמורים היו להיות מכורים כבר. אני ישבתי באוטו בחזרה מירושלים הטלפונים התחילו. פז התקשרה אלי ועוד הרבה בנות שקשורות למסיבה לידע אותי שהכל קורס, המידע על מכירת הכרטיסים היה שגוי לגמרי והמועדון שביקש דיווח על המכירה הבין שאינו יכול לפתוח כשכמות הכרטיסים קטנה מ60, כן קטנה מ60 ! שתבינו על כמה כרטיסים התבטחנו שקנויים כבר ! דיברתי עם בעל המועדון אישית בטלפון אני לא יודעת מי הביא לו תמס' שלי אבל הוא התקשר אלי ואמר שאינו יכול לפתוח תמועדון ולהתבסס על עוד ה 30 כרטיסים שיקנו בקופות שאם יקרה מצב שלא, הרבה אנשים כגון שני מאבטחים, דיג'יי מבוקש עובדי המועדון וברמניות יפסידו את המשכורת שלהם. הוא החליט לחזור בו ולבטל את המסיבה עקב חשש גדול שדי אומת להפסדים כספיים גדולים. עכשיו אתם בטח שואלים מה? מה עם הכרטיסים שנמכרו? מה איתנו מפגש סוכות דאמט! אוקי הכל בשליטה, בתור מארגנת מפגשי המעריצים בארץ אני חייבת להגיד שזה בחיים לא קרה לי למפגשים של 200 איש שארגנתי בלי יחצנים ובלי אף אחד יצאו עובדים בצורה מדוייקת. בכל מקרה, למרות שהמסיבה התבטלה לאכזבתי העצומה שאינכם יכולים אפילו להבין שאני לא ידעתי על שום דבר מזה, לא אני ולא אמילי ולא שחר שקיבלנו את זה בבום מעל המועדון שדיבר עם היחצניות אישית שנתנו לו מידע שונה מלנו, אני לא יודעת למה עשו את זה אני לא יודעת אם זה המצב הרבה שקרים התגלגלו לאוזניי בשעתיים האחרונות אבל אני לא ייתן לקהילה להפגע וגם לא למוניטין שלי בתור מארגנת מפגשים. בכל מקרה מפגש יתקיים מחר בדוק גם אם זה יעלה לי בדם! מפגש מחר יתקיים מפגש סוכות רגיל בשעה 13:00 ניפגש כולם בגג עזריאלי, גם היחצניות יבואו ומי שקנה כבר כרטיס שיראה את הכרטיס שלו ליחצניות ויקבל את הכסף שלו בחזרה. כל מי שכבר ידע שיבוא אני ממליצה בחום לבוא לעזריאלי אנחנו לא ניתן לזה לשבור אותנו ואת הקהילה אנחנו נפגש כולנו, כל המנהלות יבואו וגם אתם אני סומכת עליכם! יהיה קטלני נשיר, נבלה,, נצחק נהנה כמו כל מפגש, לא ניתן לשום דבר לפגוע לנו בקהילה הבנתם!? הכל יתנהל כשורה! וגם המכירות! המכירת חיסול שלי תתנהל כרגיל והקונים יקבלו את שהובטח להם ללא שינוי! תבואו מחר לת"א אולי נזרום מעזיראלי לאנשהו אם נרצה יהיה ממש כייף ואינטימי, מבטיחה לכם מילה שלי אולי לא כולם אוהבים אותי פה, או שנגיד הרוב אבל על משהו אחד אתם לא יכולים לערער זה על המפגשים שהיו במשך השנים ועל הכייף שאנחנו מצליחים להפיק ביחד. אגב, עם שחר סגרתי את העניין שהיא חשבה שאני לוקחת לה קרדיט והבנו שהייתה אי הבנה בנינו. חוץ מזה אנחנו במגעים עם וילה מטורפת שיכולה להכיל 50 אנשים בערך כדי לפצות על הכשלון של המסיבה. פרטים על כך אם זה יצא לפועל בהמשך. לגבי טענות ונאצות באמת, אני אישית לא בנויה להתווכח איתכם אני מספיק מזועזעת עם מה שהלך פה בשעתיים האחרונות שפשוט הכל היה שקר אחד גדול והסתרת מידע לחלוטין למרות שאני תמיד תומכת בשיתופיות ואמת. בכל מקרה אם למישהו יש שאלות אני ישמח לענות לכולם אך רק למי שיכתוב יפה בלי שטויות כי אני יתעלם. איתכם תמיד, עמית ביצ'. נלקח מבלוגי- http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=383373

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif \: מצטערת שלא יצא בסוף ..

אני מחר בת"א גמככה אז אם יצא לי להיות בעזריאלי אני אבוא 3:

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif בטח אם אני אהיה באזור ..

ואם חברות שלי -ואני בעיקר- לא נתפדח חח . 3: כמו פעם שעברה >.>

../images/Emo215.gif האלו תמקי ! דונט להתפדח

אנחנו לא נושכות חזק מידי

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תבוווואי. ../images/Emo13.gif

גם אני רק קופצת לומר שלום - יהיה כיף לראות גם אותך.

למעלה