המסיבת גיוס שלי ^_^

Rnamon

New member
המסיבת גיוס שלי ^_^ ../images/Emo65.gif

היי חבר'ה...חלקכם הרב מכיר אותו בתור "גד מחסל החצילים האיום" חלק בתור "גד של אתי" חלק בתור "גד" וחלק בתור "האחד שבטוח שרנגי גנב לצ'יקלופ את המשקפים שלו" בקרוב מאוד גדכם היקר מתגיס ^_^ ביום ראשון ב26 למרץ...סניפ...לא רוצה...T_T (אני הולך לשריון כדי לגלות שהטנק שלי הוא שקרניק במסווה) בכול מקרה אני מארגן מפגשון של כלללל מי שאני מכיר (וגם שאני לא מכיר אני ישמח אם יבוא כי אני ישמח להכיר אותם גם ^_^) ובעיקרון מפגשון גדול של פאן בויז\גרלז\גד. המפגש יהיה ביום חמישי הקרוב ה23 למרץ בקניון עזראלי ^_^ המפגש יארך מ2 בצוהרים עד 9 (או יותר) בערב....ואנחנו מתכננים תוכנית (שכוללת השטלות מהירה על סול ססיטי ושיקום שכונות העוני על מנת שלכול עולל יהיה משהו לנשנש) שכוללת הרבה שיגועי שכל וכיף בכללי ^_^ התוכנית שכל אחד יהיא משהו לנשנש ונעשה פיקניק ענקי ^_^ ואם לא תביאו כלום לא נורא העיקר שתהיו שם זה הכי חשוב (למרות שזה יהיה נחמד אם תביאו מתנות לקרת גיוסי הקרוב {חיחיחי מצתער אני לא מוותר על אפשרות לקבל מתנות חינם חחחחח}) בכול מקרה אני מאוד ישמח אם תגיעו (מתנות >.<) ^_^ איזן באמת הוכיח לנו שיש עדשות מגע בסול ססיטי גד ^_^ נ.ב. ההודעה הזו תופיע בווריאציות שונות בפורמי אנימה שונים (מצאו 8 הבדלים LOL) כי אני באמת מזמין את כוווולם כי אני מכיר הרבה אנשמים... (לבוא אנשימים >.< חחחח)

Goggle Girl

New member
אל תצפה למתנה כי אני מרוששת

אך אוכל להביא מיני מטעמים. ואת עצמי כמובן ;}~ מפגשים ביום חמישי בעזריאלי = בסט

Fay Wood

New member
XDDDD ../images/Emo168.gif

להשתלט על סול סוסייטי נשמע טוב. אני שם~ D< למי אכפת שאתה לא מכיר אותי?
אני אביא לך מתנה D=~

Rnamon

New member
מתנות זה נחמד אבל...

אם אנשמים באים זה נחמד יותר! ^_^ להכיר אנשימים חדשים זה כיף 3: ותודה רבה לכם ^_^

MrsGreen

New member
אה גד ^_^

בחרת יום מעפן למפגש (איכ מבחנים!!) אבל אני יעשה את כל כוחי לבואי ואף להביא מתנה.. (מה נותנים למסיבת גיוס? OO')

Mrs Puff

New member
XDDD ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

נמ.. לא בטוחה שאני אוכל לבוא, אבל אני אנסה ^^ בכל מקרה מזל טוב

coral chan

New member
אני באה ^_^ ../images/Emo210.gif

מה זה שתיים? אני מסיימת בארבע ללמוד ;O;

Sakai Shana

New member
נתראה D:

אני שם בשתיים וחצי, בארבע וחצי צריכה לזוז למקום אחר. 3: ואולי גם אחזור בשמונה, תלוי. 3:

rukia chan

New member
אממ...

אני יודעת שאנחנו לא מכירים כי אני חדשה (וזה מסריח) אבל אולי אני גם אבוא... אם זה בסדר מצידך.

Envious

New member
אוו T_T אמרתי שכולם מתגיסים ? =[

בהצלחה ! ואולי אני אבוא D:

NoyChan

New member
היי

אני חדשה ואני לא מכירה אותך (זה באסה) אבל אשתדל לבוא! אוו! ומזל טוב!

למעלה