המסך המפוצל: מוסטפינה בקרקע מאליפות העולם 2014

trilliane

Well-known member
מנהל
המסך המפוצל: מוסטפינה בקרקע מאליפות העולם 2014

התצוגה המרובעת הזאת מאפשרת לבחון את כל הביצועים זה לצד זה, את זוויות הצילום השונות... ובזכות הסרטונים שהבחור מכין למדתי שבעצם המתעמלות לא לגמרי מבצעות את כל התרגיל בתזמון מושלם כי הן משתהות פרקי זמן לא אחידים לפני פסי האקרובטיקה, אבל יש קטעי ריקוד מסוימים שמתוזמנים בדיוק לפי המוזיקה ובהם הן "מסתנכרנות".

שאלה: מישהו מכם יודע מדוע בגמר הקרקע (בגד גוף כחול, פינה ימנית תחתונה) היא שינתה קלות את תחילת התרגיל? (התחילה מעמידה ולא מישיבה וויתרה על הרמת הרגל).

cubano1

New member
היא שינתה את הפס בגמר

בשביל להעלות את דרגת הקושי בגמר היא עושה שני טמפו לפליק לדאבל טוויסט.
בכל שאר התרגילים היא מבצעת ערבית פליק דאבל טוויסט

לכן, אני מניח שענייני תזמון הובילו לשינוי - להתחיל מעמידה ולהוציא את הרמת הרגל וישר לצאת לפס הארוך יותר - שימי לב שגם עם התחלה מעמידה והוצאת הרמת הרגל, היא עדיין מסיימת את הפס בערך באותו זמן בכל ארבעת הפריימים

trilliane

Well-known member
מנהל
Rebecca Bross - The Evolution of the Patterson

אני לא יודעת עד כמה העריכה מגמתית או להפך, אולי דווקא מייצגת, אבל לא ברור מה גורם למתעמלת להתעקש על ירידה שהיא לא ממש שולטת בה... אני מניחה שיש לה ניקוד גבוה, אבל נראה כאילו גם ההימור גבוה מדי, כי לפחות חצי מהפעמים היא לא הצליחה לנחות כמו שצריך (או בכלל).

Tammie

New member
ההתעקשות זה כי מדובר על אלמנט בערך G, כלומר שווה 0.7 נקודות.

אז אם היא לא נופלת- הוא כמעט תמיד תורם לה מאוד לדרגת קושי.
&nbsp
הסתכלתי על התרגיל שלה בתחרויות מ- 2010, היא כמעט תמיד נחתה כמו שצריך והיו לה גם כמה נחיתות שקרובות לסטיק (אליפות עולם, אליפות ארה"ב בשני הימים, גביע טייסון וכדומה..)
כך שההימור בהחלט השתלם ועזר לה לזכות במדליות כסף באליפות העולם (קרב רב וקורה) וגם בכמה מדליות זהב בקורה בתחרויות שונות.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה ברור; אבל אם היא כן נופלת (וגם זה קרה לא מעט) היא נופלת

חזק גם בניקוד, לא? ונראה לי שלא מומלץ לסיים תרגיל בנפילה על העכוז...
אני מניחה שבתקופה הטובה שלה זה אכן השתלם, אם כי אני חייבת לציין שהיא מתעמלת שלא התחברתי אליה. אולי בגלל הפרצוף המנוכר... ובכל זאת, אי אפשר שלא להתכווץ בצפייה בנפילה הקשה שהייתה לה שלמעשה גמרה לה את הקריירה (ואת הברך...).

ohashi

New member
לא הייתה ברירה אחרת

רבקב ניסתה לחזור אחרי הפציעה , אבל היו כל כך הרבה נשים מוכשרות שהיא ונסטיה ניסו להכנס על הכרטיס שקיילה רוס תפסה.
רבקה לא יכלה לחזור לעשות AA על כל המכשירים ולכן התמקדה בשניים שהיא הכי טובה בהם, והפציעה הכי פחות משפיעה עליהם.
כך יצא שהיא חזרה לקורה ולמקבילים , על המקבילים היא לא היתה הכי טובה אולם בקורה היה לה סיכוי בשל דרגת הקושי , אם היתה מורידה את דרגת הקושי הסיכוי שלה להתבלט היה נמוך יותר עד לאפס כך שהיא היתה חייבת לקחת את הסיכון כמו שעשת ובמקרה שלה זה לא צלח.
אני לא חושב שהייתה לה אפשרות אחרת ,,,,,,,
&nbsp

trilliane

Well-known member
מנהל
אני יודעת, צפיתי במבחנים האמריקניים ללונדון

נסטיה לא הצליחה להחזיק את עצמה על המתח, אבל רבקה ממש התפרקה במתח ביום השני... יום קשה עבר על ולרי, אני מניחה.
אני מבינה את החלום ושברו, אני מבינה שהייתה לה מוטיבציה חזקה להוכיח את עצמה בכל זאת ולנסות, אבל לא ממש היה לה סיכוי... ואחרי פציעה כזאת לפעמים עדיף פשוט להחלים ולפרוש (לפחות מקריירת עילית), עם כל הקושי והצער הכרוכים בדבר.

למעלה