המסלולים הטובים ביותר באילת ...

sdanpo

New member
המסלולים הטובים ביותר באילת ...../images/Emo45.gif

חברי פורום יקרים! עקב מאורע משפחתי אני נמצא באילת ב - 28/29 בנובמבר. מכיון שהם לא רוכבים ואני לא מניק (לא , אין פה טעות כתיב) , אין לנו הרבה מה לעשות בצוותא. רציתי לקבל בבקשה המלצות לשני המסלולים המשובחים ביותר שאתם מכירים באיזור אילת. מגבלות : 1. לא יותר מחצי שעה נסיעה מאילת לנק' תחילת המסלול. 2. מסלול שיהיה נחמד,טכני , אך לא יותר מדי טכני (לא חבלים וסולמות ולא שלוחות סכין!!!). 3. מעגליים. 4. עדיפות למסלולים שישאירו אותי עם הלשון בחוץ והגמלגב ריק. מלבד זאת אם מישהו במקרה באילת באותם התאריכים אני מאוד אשמח אם הוא\היא ייצור קשר. בברכת עלה ורכב דן פורת

יורם חן

New member
יש סתירה בין הכותרת לתוכן../images/Emo8.gif

בכל אופן, נסה להרכיב משהוא ממספר המסלולים שהועלו במאמרים לאחרונה, בקטגוריה טיולי מדבר. אני הייתי הולך על משהוא כזה (לא טכני כפי שביקשת ובשאיפה שלא תתקוף אותך רוח צפונית)
מהמלונות דרומה על הכביש לכיוון טאבה, ימינה באדום-נחל שלמה עד לכביש של גבול מצריים (הסוף מעט טכני) בכביש ימינה (ירידה מהירה) ושמאלה בשחור לכיוון תחנת בכוח בהתחלה זה כביש אספלט והשחור לוקח ימינה לפני התחנה (הסימון בשטח לא ברור בהתחלה). מהשחור לכחול (לבחור בכחול הימני), נישפך לשחור ושוב לכחול עד נחל רודד. שמאלה ברודד (כחול) וימינה בשחור- שביל מדליק ויפה מאוד עד לכחול של נחל שחורת. ימינה בכחול , לעבור את הפניה לנחל אמיר (משולט בשטח), לעבור את השחור משמאל, המוביל לעמודי עמרם, אח"כ לעזוב את השביל המסומן ולרדת ימינה לערוץ נחל שחורת. לחצות את האדום ואת קו המתח ולהשאר בנחל שחורת. קטע טכני נחמד של קפיצות מעל מדרגות חול וחלוקי נחל, רכיבה בבסיס הערוץ עצמו (מעניין) ועד לכביש הערבה (הקטע האחרון חפור מעבודות אבל זה רק מאתיים מטר). חוצים את כביש הערבה וחוזרים בכביש הפנימי במקביל לחממות, דרומה עד למלונות (בשאיפה שכאן תתקוף אותך רוח צפונית
). שיהיה לכם סופ"ש נעים

sdanpo

New member
תודה רבה רבה!!!!

ועדיין , אם יש מישהו באילת ב - 28-29/11 אשמח מאור אם הוא ייצור עמי קשר. תודה

למעלה