המסלול הולך ונבנה, אשמח לדעתכם

המסלול הולך ונבנה, אשמח לדעתכם

זמן: 21 יום (כולל טיסות) הגעה - יום חמישי אחה"צ בטיסת אל על המראה - יום רביעי בלילה- שלושה שבועות לאחר מכן. התכנון הוא כזה: (ואני ידעת שיש כמה פעמים בדרך בנגקוק, אבל לא הצלחנו לסדר אחרת) ימים 1-4 - בנגקוק נחיתה בבנגקוק ושהייה ברמברטורי אין בקאו סאן חמישי-שישי-שבת. בימים האלו נהיה באתרים הסמוכים (ארמונות ומקדשים, ומקווה גם ציי'נה טאון). הסיבה לעצירה הזו היא גם הקרבה לבית חב"ד, וגם הרצון להרגיש את בנגקוק כדי לדעת אם וכמה זמן נרצה לשהות שם בהמשך הטיול. ימים 5-11 (כולל) - צפון ביום הרביעי בלילה ניקח אטוטבוס ממשלתי או רכבת לצפון. נגיע בבוקרו של היום החמישי. שם נשהה שבוע מלא. ניסינו לתכנן מה נעשה בצפון. טרק, מדריך פרטי, נסיעה בתחבורה ציבורית. לא הצלחנו להחליט, אז החלטנו שלא מחליטים, אלא נגיע, נרגיש, ואז נלך עם מה שיבוא לנו באותו הרגע. מה שכן נשאף להגיע לפאי ומה הונג סון. לינה תהיה בגו'לי גסט האוס או ברד בריק (או בשניהם, כי נהיה בציאנג מאי בשני חלקים) המלצות ללינה בפאי ומה הונג סון יתקבלו בברכה. ימים 12-13 -קנצ'בורי יום 11 בלילה שוב בתחבורה הציבורית חזרה לבנגקוק, ולינה בסוק 11. כשלמחרת בבוקר נרצה לצאת לקנצ'בורי לטיול בן יומיים (עצמאית) שכולל את מה שיש לראות בקנצ'בורי, ולמחרת מפלי ארוואן, וחזרה לבנגקוק (או שאם נמצא אוטובוס שנוסע ישירות לידענו הבא - קו צ'אנג , זה יהיה עוד יותר טוב. ימים 14-21 יתחלקו בין קו צ'אנג + בנגקוק. אני לא יודעת כמה זמן תהיה לנו סבלנות לשכב בסתלבט על החוף, או לחלופין האם בנגקוק תמצא חן בעיני עכברות העיר שכמותנו שנרצה לבלות בה עוד. את זה נדע רק כשנגיע. המלצות ללינה זולה בקו צ'אנג יתקבלו בברכה. האם המסלול נשמע הגיוני? הארות? הערות , הכל יתקבל בברכה. תודות.

שאלה נוספת ששכחתי

הבנתי שבעונה זו הרכבות עמוסות, וכדי להשיג כרטיס לסליפר כדאי להזמין מראש. קראתי גם שניתן לשלוח מייל לאתר של הרכבת עם התאריכים והמקומות שאנחנו רוצים והם שומרים את הכרטיס עד ליום הנסיעה בשעה מסויימת ללא התחייבות בכרטיס אשראי. האם מישהו יודע על זה? ואם כן, מה המייל? ואיך בדיוק צריך לכתוב על מה שרוצים כשי שנקבל את המחלקה המבוקשת? (קרון שינה ממוזג, דרגש תחתון) כמו כן, באיזו מרכבות הלילה כדאי לנסוע? הבנתי שיש החל משש בערב ועד עשר כמה רכבות. לא ממש הצלחתי להבין את ההבדלים בינהם, ומה הכי כדאי. שוב, תודה.

שני קישורים

באחד תמצא את האתר על הרכבת עם קישורים גם למייל של הזמנות דרך הרכבת אני מזמין תמיד דרך סוכן תאילנדי הכרטיסים מחכים לי במלון, מאד אמין

שינוי

הייתי מכניס שינוי קל את קאנצנבורי מבקר באותה הזדמנות ראשונה בבנגקוק ככה לדעתי חוסכים הרבה כניסות לבנגקוק וממשיך מציאנג מאי מרכבת הלילה (מומלץ יותר בגלל היכול לישון ממש) לתחנת האוטובוס במוצ'יט ולוקח אוטובוס לטראט משם מעבורת לקו צאנג. אין אוטובוס מקאנצ'נבורי לטראט לינה בפאי - אם זה בנובמבר אפשר בהחלט להסתדר ללא מזגן כך שלא משנהאיפה אבל כדאי מאד להיות במרכז ולא להתפתות לצאת לגסט האוסים מרוחקים נסו את צרלי גסט האוס מצרף לכם אתר עם הרבה המלצות על גסט האוסים בפאי

תודה, אבל גם בדרך הזאת חייבים להיכנ

נס שוב לבנגקוק - כשחוזרים מקנצ'בורי ורוצים להמשיך לצפון, לא? או שההמלצה היא באותו לילה שחוזרים מקנצ'בורי לנסוע לרכבת והיישר לציאנג מאי? (אם נתעלם מהעובדה שנהיה מאוד מסריחות אחרי הסתובבות יום שלם...) אנחנו נהיה בדצמבר -ינואר, ככה שלגבי המזגן בצפון בהחלט נוותר.

עוד מעט מידע

אז ככמה בערב כשאתן חוזרות מקאנצנבטרי עולים על רכת לילה בערך ב 6 או 7 בערב יש בתחנת הרכבת מקלחות נקיות מאד ואפשר להתקלח שם לפני הנסיעה ברכבת

תודה + עוד שאלות

אני מגלגלת את ההצעה שלך ונראה לי שדווקא הפוך יותר כדאי. היינו, להגיע חזרה מצי'אנג מאי ברכבת הלילה, להתקלח בתחנה ולהמשיך הלאה לקנצ'בורי. היתרון הוא שאין לחץ של זמן בקנצ'בורי (למעשה, בארוואן, שזה עוד יותר מרוחק) להספיק את האוטובוס בזמן לבנגקוק בשביל הרכבת לצפון. ואולי בכלל כדאי לעשות שינוי בתוכנית, וללון 2 לילות בקנצ'בורי ועל הבוקר לקחת אוטובוס לבנגקוק ומשם להמשיך לקו צ'אנג. מה אתה אומר? אגב, אני בטוחה שראיתי באיזה מקום שמישהו כתב שהוא ראה פרסום לאוטובוס מקנצ'בורי לקו צ'אנג בשעה 5:00 בבוקר.

מקלחת

א: לגבי המקלחת בבוקר אני לא הכתובת להתיעצות, אני מתקלח כשיש שלושה ימים רצוף ראש חודש ב: רצב אוטובוסים מקאנצ' אין אוטובוס לכיוון טארט

תודה רבה לך. האם זמני האוטובוסים

עדכניים? ניתן לסמוך עליהם? כמו כן, אני רואה שחוץ ממפלי ארוואן יש עוד שני מפלים/שמורות: Sai Yok Noi Waterfall Sai Yok Yai Waterfall אתה או אחרים יודעים במקרה במה מדובר?

זמני אוטובוסים

כן זה אתר אינטרנט די רשמי יתכנו שינויים אבל לא משמעותיים כדאי מאד בקווים שיש בהם אוטובוסים בודדים לברר טלפונית אני נסעתי מבנגקוק לנאן והתברר לי כשהגעתי לתחנה שיש יותר אוטובוסים ממה שרשום

למעלה