המסלול השבועי המשודרג שלי ל 2015 משולב מישור עליה וקירות ...

ariasdo

New member
המסלול השבועי המשודרג שלי ל 2015 משולב מישור עליה וקירות ...

לאחר כחודשים תוספת אימון בטריינר בוקר וערב המסלול הזה ממש קל יותר .
השיפור בעיקר בכושר , אני לא עייף ממש כאלו לא רכבתי .

למרות המצב הלא נעים והיחסים המתוחים עם בני הדודים גם בתחומי הארץ אני עדין מקבל כבוד וקפה בכפרים .

המפה והקובץ מתייחסים לקטעי הטיפוס אבל בשלב ראשון
אני רוכב כמו נג"ש מצ' כרכור עד צ' אום אל פחם זה 17 ק"מ מישור במגמה עולה עם ההתקדמות הפרש גובה 220 מ' .
ביום טוב עם רוח גב ורמזורים ירוקים אני יורד מ 40 דקות .

קטע A-B זו העלייה למי עמי כ 5 ק"מ 6% ממוצע זו עליה נחמדה כביש טוב אין לחץ של תנועת רכבים .

נקודה B ירדה ברגל לבור 26 מ' גובה וטיפוס הקיר בחזרה מעל 30% , באורך כ 85 מ' מרוצף משתלבות .

קטע C-D טיפוס מהוואדי, ר"ח אבו לחם קיר כ 500 מ' מרוצף משתלבות כמעט 15% ממוצע נחשב לכביש החוקי הקשה ביותר באום אל פחם .

טיפוס ר"ח אבו נופל כניסה דרומית לרכס 1.6 ק"מ עם כ 14% ממוצע מתחיל בקיר תלול מאוד כ 220 מ' 25% ממוצע ונקודות מקסימום מעל 30% .
.
נקודה I טיפוס לרכס בשכונת הווילות כ 600 מ' כ 14% עם קירונים שנקודות השיא מעל 30% .

בחזור טיפוס הקיר באל ביירד כ250 מתוך 300 מ' 20% ממוצע ( ה50 מ' האחרונים תלולים מאוד ויש דרדרת ) .

אריה סדובניק

natibergman

New member
אריה בעין כזיב כבר היית?

הכביש סגור לרכבים ויש מקומות שהוא מחורבן וצר אבל זו חתיכת עליה (וגם קודם ירידה).

ItsikH

Member
עין זיו? המעיין בנחל כזיב, עליה יפה - גם הנוף וגם השקט
[הכביש סגור לתנועה] אבל לא קשה מדי, גם אם תלולה.

ariasdo

New member
בטיול משפחתי זה 170מ' גובה אורך 2.4 ק"מ אבל יש קירות קטנים .

skcazy

New member
אלוהים ישמור ....

ברור שאתה מקבל כבוד וכיבוד ....להערכתי יש עליך בכל הכפרים בתי הימורים שמהמרים על הביצועים שלך ומתחרים מי ימציא שיפוע שלא תצליח לעבור ...אומרים גם שיש שידור חי כל שבוע באלג'זירה אבל לא בדקתי .

ariasdo

New member
האמת שדווקא בקירות נחלשתי כנראה הגיל - ההילוכים עוזרים לי...

למעלה