p e b b l e
New member
המסע אחרי מרק העדשים המושלם
טוב, אז אחרי שסוף סוף פיענחתי את סוד החומוס המושלם, הגיע הזמן לכבוש את מרק העדשים.
לפני שנים מספר, כשעבדתי באחת מחברות ההיי טק הגדולות בארץ היינו מזמינים אוכל מבר סלטים מקומי. הם היו מגישים גם מרקים מצויינים ובהם מרק עדשים פשוט פנטסטי.
מאז אני מנסה לשחזר מרק טעים שכזה. אני בטח לא באמת זוכרת את הטעם שלו אבל אני בכל זאת מנסה.
זה לא שאין לי מתכונים מוצלחים למרקים, ואפילו יש לי מתכון מעולה למרק עדשים כתומות ואטריות. אבל אני רוצה מתכון מושלם למרק עדשים מסורתי שכזה, עם קוביות גזר ועדשים ירוקות.
עיזרו נא לי לפענח את הסוד, ותתרמו לי את המתכונים הכי טובים שלכם, עם כמה שיותר פירוט. מבטיחה לדווח על ההתקדמות.
תודה!
טוב, אז אחרי שסוף סוף פיענחתי את סוד החומוס המושלם, הגיע הזמן לכבוש את מרק העדשים.
לפני שנים מספר, כשעבדתי באחת מחברות ההיי טק הגדולות בארץ היינו מזמינים אוכל מבר סלטים מקומי. הם היו מגישים גם מרקים מצויינים ובהם מרק עדשים פשוט פנטסטי.
מאז אני מנסה לשחזר מרק טעים שכזה. אני בטח לא באמת זוכרת את הטעם שלו אבל אני בכל זאת מנסה.
זה לא שאין לי מתכונים מוצלחים למרקים, ואפילו יש לי מתכון מעולה למרק עדשים כתומות ואטריות. אבל אני רוצה מתכון מושלם למרק עדשים מסורתי שכזה, עם קוביות גזר ועדשים ירוקות.
עיזרו נא לי לפענח את הסוד, ותתרמו לי את המתכונים הכי טובים שלכם, עם כמה שיותר פירוט. מבטיחה לדווח על ההתקדמות.
תודה!