המסע בפולין

מדריך1

New member
המסע בפולין

חזרתי מהדרכה בפולין, ביום חמישי האחרון, לשמחתי מזג האויר היה כמו לפי הזמנה,מעט קר, חוץ ממאידנק, שם היה קר מאד, אך זה רק הוסיף לטקס המדהים שעשתה הקבוצה שלי. הקבוצה שהדרכתי , כולל המורות המלוות היו מדהימים. סהכ המסע היה מוצלח ביותר. לידיעת היוצאים- במלונות novotel center בורשא, ובמלון קרקוביה בקרקוב, אין טלפונים ציבוריים,הם הוציאו אותם, כמו כן לא ניתן שם להחליף כספים, ידעו את המדריכים והמורים ושימצאו לכם פתרונות. הסוקוניצה-ככר השוק בקרקוב העתיקה,תחת שיפוצים, מפריע לטייל אך זה מה יש.הרבה כייסים, הזהרו.

shlomi 89

New member
אהוד מדריך מספר אחד

אני בטוח שאפ מדריך לא יכל לעשות לנו מסע כמו שאתה עשית לנו תודה!

הוד היה ראש המשלחת שלי

לפני שנה ואני מסכימה עם שלומי כי באמת הוא הוסיף המון למסע שלי.........

Old Cat

New member
מה?

בוורשה, לפני שביל הכניסה למלון על המדרכה של Jerozolimskie לכוון הככר ליד האנדרטה וירידה במדרגות אל השטח שמתחת לפני הקרקע (כאילו למעבר לצד השני ), מיד ממול המדרגות, 3 מטר לצד ימין מדוכן הסנדביצ'ים צריך להיות חלפן (KANTOR) ובצד השני של העיגול הזה עוד אחד. כנ"ל גם בתוך המתחם המסחרי של המטרו בצד השני של הככר. (שם דרך אגב 2 חנויות של שירות אינטרנט גם מחיר סביר וגם ציוד טוב ושירות יעיל) וגם מיזוג ואיסור עישון). האם באמת איננו? מהצד השני של הככר, כלומר כשפונים במורד אותן מדרגות מיד ימינה ועד הסוף, יוצאים ליד הבנין העגול של הבנק. תמיד היו שם טלפונים ציבוריים, לפחות לפני חצי שנה עוד היו (כולל תא טלפון לנכים, רחב כשהמכשיר מותקן נמוך). אינם כעת?

מדריך1

New member
טלפונים

הטלפונים הציבוריים הוצאו מהמלונות עצמם. כמו החלפת הכספים. הפולנים תרצו זאת בכל מיני תירוצים, זה לא עוזר, זה מכביד. לא לשכוח, כי הוראות הבטחון לא תמיד מאפשרות התקשרות מטלפונים הנמצאים מחוץ למלון. כנ"ל לגבי החלפת כספים. אך עם קצת מעוף ויוזמה של המורים ניתן איכשהוא להתגבר על הבעיה.

Old Cat

New member
למדו לעשות עסקים

כמה עולה דקה שיחה מהחדר במלון? הנה למה הוציאו את הציבוריים מהמלונות.

ganitav1

New member
הייתי באותה משלחת איתך..../images/Emo85.gif

באוטובוס המקביל אליכם..D אתה צודק במאידנק היה באמת קור לא נורמלי...במיוחד לאלה שלא התכוננו לכך ולא לקחו מעיל כמוני
והטקס היה מאוד מכובד ומרגש שגם לכולנו להזיל הרבה דמעות...

irashady

New member
כשאנחנו היינו במיידאנק היה חם...

כאילו הגענו באיזה 9 לשם... והיה קריר... ואחרי זה ממש התחמם

למעלה