המסע האינסופי אלייך

גוזלה

New member
שלום לך "קוראת בשקיקה"

ראשית, אני יכולה להבין את הניק ניים שהענקת לעצמך... "קוראת אותך בשקיקה", כן-- בלי ספקות, פראן-- היא בעלת נפש רגישה, ועמוקה כל כך!!!! ללא ספק, פראן, היא המיוחדת שבעולם!!! למרות שפנית אל פראן, החלטתי גם להתייחס לדבריך... רק רוצה להגיד לך קודם כל, שאני מאמינה שאם פראן תרגיש שלענות לך זה הדבר שהיא רוצה לעשות- היא תעשה כן... היא תפעל מהלב!!!! (והיא תתקן אותי אם אני טועה....) טוב, דבר ראשון אני רוצה לספר לך שכשקראתי אתמול את הודעתך, התחלתי לחייך. שמחתי שאת מצליחה לבוא, ולא לבקר אותה, אלא להיות שם- בשבילה. העובדה הזאת מאוד נגעה ללבי, ושמחתי בשביל פראן שזה קורה. על השאלה "מדוע נתפסת לאהבה בלתי אפשרית?" אני לא חושבת שהיא תוכל לענות לך... "למה התאהבת?!", זה לא שיש שליטה על זה-- זה פשוט קורה, בלי לשאול אם זה מתאים או לא...!!! האהבה-- מוחמצת-- מכמה וכמה סיבות (אותן אני לא אפרט כאן בלי לקבל את רשותה של פראן בעניין). אני מודה באשמה-- כניראה אני היא זאת שגורמת לכל הכאב והסבל שלה... ואני מתנצלת בפניה!!!! ואני לא ממש יודעת מה לעשות כנגד זה- כי אחרת יש כאבים של מרחק, וריחוק, וגעגועים-- שמציפים שוב ושוב!!! ללא התחשבות!!!! אילו הייתה זו אהבה אפשרית-- היה זה הסיפור הכי יפה בעולם-- אהבה בעוצמות שמעבירות רטטים בכל חלק וחלק מהגוף. אבל היא אינה. היא אסורה. (ואת לא יודעת כמה כואב לי להעלות את זה על הכתב, ולהודות בזה...) המשיכי לקרא בשקיקה. תהני. אולי אם תחכי מעט, גם פראן תענה לך...!!

f r a n

New member
ממש לא!

דברים היוצאים מן הלב, לא יכול להיות שיהיו "גיבוב חסר פשר". יש בהן רגש, עוצמה ומשמעות. אולי יש מקום לעצב את האמירה, אך גם יש דרך מקובלת לומר זאת. אני דווקא מוצאת אמירות מאוד ספרותיות בשיר כמו: "לפעמים הקירבה מוחקת מרחק" - ביטוי מאוד פיוטי, משקף מצב של אוהבים [ואולי הכותב\ת לא התנסה\תה?!] " רגל אחת בעולם רחוק, רגל שניה, עוד אוהבת" - מצב דואלי המקשה על הקשר הזוגי. ועוד..

גוזלה

New member
בוקר טוב.

על סמך מה את מסתמכת בכותבך "לא נראה שיש לך משהו כלפיה..."? אילו דברים גורמים לך לחשוב כך-- הסבל שלה?! אני לא יכולה להעלות על הכתב את הדברים-- כי הבטחתי משהו לעצמי, כדי למנוע ממנה סבל וכאב-- לפחות לנסות למנוע. תזכרי דבר אחד "קוראת בשקיקה", כשאני כותבת לה בפורום, אני מנסה להיות כמה שיותר שקולה והגיונית.... וזה לא קל... לא אכתוב לך כמה אני אותה. (רק משהו ביני לבין עצמי) ואגב, בעצם, אני לא מוכרחה לתת הסברים למה שקורה-- מה שקורה בתוכי בפרט ובין שתינו, בכלל, הוא משהו ששתינו יודעות עליו... הדברים הרבה, הרבה, הרבה יותר מסובכים ממה שנראה... אם זה היה אפשרי, מזמן הדברים היו נראים אחרת, ממש אחרת! בוקר טוב! (אני פשוט מוכרחה לזוז)

גוזלה

New member
לא הבנתי

למה הכוונה באומרך "מכיוון שאת מאוד חסויה".... אני מאמינה שהיא קוראת את מה שכתוב פה בפורום-- והיא תענה אם היא תרגיש לנכון...!! ובכל זאת, לכל מקרה, אני אגיד לה שיש לך תרופה נהדרת עבורה...!!! כי אם באמת יש לך תרופה!!!!!!! אז היא חייבת לשמוע ממנה!!!!!!!!!

מורן א

New member
גיבוב חסר פשר?

אמרה גדולה מדי הנכנסת ללב עמוק מדי ופוגעת בכוונה תחילה, מדוע?

f r a n

New member
המסע האינסופי אלייך

עוברת דרכך אלפי פעמים ביום, אוספת אותך אל חיקי. בכל פעם, מצמידה אותך קרוב יותר. חדרי ליבי מלאים אותך. לו עלית פעם אחת יחידה באמת.

גוזלה

New member
לא יודעת מה לכתוב לך

אחרי דברים יפים כל כך..... נותרתי, שוב, פשוט, ~ללא מילים~ מרגישה את הלחיצה העדינה שמקרבת אותי אליך... מתקרבת לאט לאט, נעטפת במגע טהור, שומעת את הפעימות מתלכדות. מייחלת למציאות שכזאת. ערגה מאוד. אליך.

f r a n

New member
רק נדמה שזו קרבה

רק נדמה שזו קרבה, את כבר לא כאן. מנסה להעלות מן האוב, מתים -- הרי לא יחיו לעולם. אהבתי מיותמת, מיותרת, מוחמצת.

גוזלה

New member
מרגישה את עוצמת הכאב בכל נים וגיד..

זה לא נדמה, כי יש קירבה. ואני תמיד כאן. (את זה את יודעת, לא?) לפעמים המרחק טועם מהפעם, לפעמים הקירבה מוחקת מרחק, וטעם הפעם, מתערבב בעכשיו ויוצר אהבה. הלשון- נזכרת במתוק. רגל אחת בעולם הרחוק, רגל שניה, עוד אוהבת. ומתגעגעת, וחושבת. וחוטפת פירפורים מכל מבט ונגיעה, וממשיכה... ועדיין אוהבת לא מנסה להעלות מתים, כי אם להחיות את הנפשות הגוססות, הן- עוד יכולות לחיות. כן- מוחמצת. אולי מיותרת. אבל עודנה. אל תכאבי.

f r a n

New member
באותו היום ממש!!

באותו הרגע, בו אמרת לי אהבה, הייתה סערה ממשית, שהפכה את כל המגירות על פניהן ואת נכנסת כשניסינו לעשות סדר למגירה הלא נכונה. ומאז... את עולה ויורדת מחפשת את המקום הנכון. הלב מרגיש מה שההגיון מונע

f r a n

New member
איזה בוקר נפלא!!!!

איזה בוקר נפלא !!!! ב ז כ ו ת ך פתאום הכול נראה אחרת ראיתי האהבה גם כן. ציפור נפש קסומה, ענוגה יחידה במינה, מ ו פ ל א ה !!! הטוב בהתגלמותו.

מורן א

New member
האם באמת אינסופי?

כואב, מקסים, כתוב נפלא, שובה, רגיש ומעורר אמפתיה. מורן

f r a n

New member
מורן היקרה

לא הבנתי שאלתך: לגבי מה את שואלת??????????? תודה

מורן א

New member
המסע

האם "המסע האינסופי אלייך" באמת אינסופי? או שזו תחושה כבדה שמלווה אותך? מורן

f r a n

New member
המסע האינסופי

המסע האינסופי אלייה כשמו כן הוא, משום שלעולם לא אגיע ליעדי, זו אהבה שאינה ברת מימוש, אני "נוסעת " אליה בדימיוני, על-גבי ההליכות, אפילו עם האוטו אך לעולם לא אגיע באופן ממשי, רק עד הקצה, עד הסף . לעולם לא ארשה לעצמי לעבור את הגבול האסור. ורק בגלל אהבתי העצומה אליה. המסע הזה הוא גם תחושה, מאוד מאוד כבדה, שמלווה את כמיהתי, לעיתים די לי במסע, אך לעיתים אני קמלה...לעיתים תשים הכוחות. מוזרות הן דרכי האל... נפתלות הן דרכי הלב.

f r a n

New member
ממשיכה במסעי ותוהה...

האם לא נכון להפסיקו?! לכמה כוח אני זקוקה?!

למעלה