המסע להורותבפעם השניה - סגירת מעגל

Forestia

New member
המסע להורותבפעם השניה - סגירת מעגל

שנים שלא ביקרתי פה, פעם לא היה יום שלא נכנסתי לפורום זה. זה היה מזמן, כשהגדול היה בן שנתיים והחלטנו שהגיע הזמן לילד שני. זה לקח לנו 4.5 שנים, דרך ארוכה, עם טיפולים והרבה כאב, אבל בסוף הצלחנו.
אתמול חגגנו שש לקטנה והחלטתי לסגור מעגל ולספר את סיפורו של הריון שלא בא בקלות. מוזמנות לקרוא את הפוסט בבלוג שלי.
בהצלחה לכולכן במסע המופלא להורות, בין אם בפעם הראשונה, השניה או יותר...

ofirsegevp

New member
טיפולי פוריות לילד שני

ערב טוב יערה. קראתי את הפוסט שפרסמת בשקיקה. האם תוכלי לשתף את
גולשי הפורום שלנו כמה נסיונות נעשו בדרך לתוצאה המדהימה ?

Forestia

New member
משתפת בשמחה

היו לנו שישה סבבי הזרעות, כבר עשינו את כל ההכנה להפריה, כאשר הנתונים המשולבים שלנו היו מאוד גבוליים. דחינו את ההפריה בחודש בגלל נסיעה לחו"ל, משם חזרתי בהריון, אבל הוא היה מחוץ לרחם, ההריון שצלח בסופו של דבר היה בתקופת ההמתנה שאחריו ההריון מחוץ לרחם. בשורה התחתונה, למרות ספירות זרע על הפנים וביוצים ספורדיים מאוד שלי, ההריון הגיע לא מטיפול...

ofirsegevp

New member
טיפולי פוריות לילד שני

יערה תודה רבה לך ששיתפת אותנו בסיפור המרתק הזה.

מה תוכלי להמליץ לגולשות הפורום ?

Forestia

New member
ההמלצות שלי?

למרות שזה קשה, אולי הדבר הכי קשה בעולם, לנסות לא לתת לטיפולים לשלוט בכן. הבטן עדיין מתכווצת לי כשאני נזכרת בימים שלפני המחזור, בטיפוס על הקירות, בבדיקות שקוראות לך מהמגירה באמבטיה ומתחננות שתקחי רק מקלון אחד, מה כבר יכול להיות? החרדות, ההתעסקות בזה כל הזמן... זה קשה, מאוד קשה, אבל נסו לשחרר וליהנות משאר הדברים בחיים.

Forestia

New member
עוד משהו

קשור או לא קשור, אבל בין ההריון מחוץ לרחם ולהריון שהצליח, התחלתי טיפולים בדיקור ובשיאצו.

ofirsegevp

New member
טיפולי פוריות לילד שני

ממש תודה על השיתוף ועל הטיפים הנהדרים. מנסיוני טיפולי דיקור סיני לפוריות ושיאצו וטיפולים אחרים כגון צמחי מרפא, נשימה מעגלית,
ויוגה מסייעים רבות בתהליך הכניסה להריון, תומכים באספקט הפיסי והאספקט הנפשי של הגוף. למידע נוסף על טיפולי דיקור סיני לפוריות תוכלו לקבל כאן

למעלה