המסע להר החורבן האפל (של האבדון!) עולה שוב!

אלודאה

New member
המסע להר החורבן האפל (של האבדון!) עולה שוב!

באמת!

מכירים את התחושה הזו, שכולם היו בהפקת מקור ממש מוצלחת באיזה כנס, ורק אתם פיספסתם? אז הפקת המקור של כנס "עולמות" עולה שוב! וואהו!

למי שלא מכיר, "המסע להר החורבן האפל (של האבדון!)" הוא ספר משחק אינטראקטיבי. יש ארבע עלילות - סטימפאנק, פנטסיה נוסחתית, מדע בדיוני ופנטזיית פיות. מתנדבים מהקהל עולים לבמה, נתקלים בשאלות הרות גורל ובוחרים נתיב.
כמו בכל ספר משחק ראוי לשמו, ברגע שהמתנדב מת מעלים מתנדב חדש שחוזר לנקודת הבחירה האחרונה.

הבמאית היא רותם ברוכין (!!!), זוכת פרס גפן, כותבת מוערכת ובמאית מעולה.

ההפקה תעלה בשני לילות, כמו ב"עולמות", ב-8 וב-9 במאי, בשעה 20:30.
אפשר לקנות כרטיסים מראש! יש הנחה משמעותית לחברי האגודה למדע בדיוני ולפנטסיה, חברי העמותה למשחקי תפקידים וגם לאנשים שמזמינים כרטיסים לשני הלילות.

(גילוי נאות:
כותבת ההודעה השתתפה בכתיבת ההפקה ולכן היא משוחדת מאד לטובתה. כמו כן היא יודעת שהעלילה הכי מוצלחת היא של המדע הבדיוני, אפילו שהקטנה שלה טוענת בתוקף שפנטסיית הפיות מוצלחת יותר, הגדול משוכנע שהסטימפאנק הכי טוב, והבנזוג בכלל בעד הפטנסיה הנוסחתית כי יש שם חתולים).

subatoi

New member
+
(אחד לכל ערב) וגם

כפי שציינתי בזמנו אחרי "עולמות", אני מאלה שחוששים מאירועים עם קונספט מורכב מדי שנשענים על מתנדבים מהקהל. בכל זאת החלטתי ללכת על זה והיה ממש מעולה. הפקה כ"כ מורכבת וכ"כ מושקעת שיצאה כ"כ טוב זה ממש... בלתי נתפס.

ועלילת המד"ב היא בהחלט הכי טובה (מהשתיים שראיתי
. את השתיים האחרות אני מקווה לראות ב-9 במאי, אם צה"ל ישחרר אותי בזמן
).

ואם מישהו צריך עוד סיבות להגיע לשני הימים, זו אחלה דרך לחגוג את שני ימי הנצחון על הנאצים. ייפי.

מיכאל ג

New member
שוקל ללכת אבל...

לא מכיר אף אחד אחר שהולך. אם יש כאן מישהו שאני מכיר אישית (או מגיקדום או משהו כזה) ומתכוון ללכת, אשמח לשמוע כאן או בהודעה אישית.

cwen

New member
וגם אנחנו הולכים. אתה מכיר אותנו!

באמת!

cwen

New member
אני הולכת לשבת בקהל!

אני לא עושה שום דבר על הבמה.

למעלה