המסע לפולין - האם לנסוע פעמים

המסע לפולין - האם לנסוע פעמים../images/Emo35.gif

מה דעתם? כי אני מרגישה כאילו לא מיציתי את המקומות, לא מיציתי את הרגשות, את הבכי, את הכל... אני מרגישה שמשהו חסר לי אני מרגישה שלא ראיתי הכל... מה אתם חושבים

לפי דעתי גם פעמים לא מקיף את כל

מה שאפשר לראות יש שמה כל כך הרבה שאפשר לראות וכל פעם זה פעם חדשה ההתרגשות הכאב וכל הרגשות והעוצמות שיש במקום הזה אז לנסוע פעמים שלוש ואפילו ארבע או בעצם עד שאתה מרגיש שמיצית וזהו ראית הכל-כמובן שזה לא יקרה אף פעם כי אף פעם לא נוכל למצות הכל!!

irashady

New member
אני מרגישה לגמריי אותו הדבר

אני עכשיו בודקת אם יש לי אפשרות בעתיד לצאת עם צה"ל לפולין... שמבחינתי זה לצאת עם ראש ממש מורם... כי זה עם מדים של צה"ל במשך כל המסע... היום עידכנו אצלי את הפרטים בכרטיס האישי אחרי ששאלתי מאיזה תפקידים אני יכולה לצאת שוב לפולין... כתבו לי שהמנילה נשלחה אליי היום! כייף!! היא בטח תגיע אחרי החג אני רוצה לעשות הכל כדי לצאת שוב לא מיציתי

לדעתי..

זה משהו של פעם שחיים. ואף פעם לא תמצי את זה. הייתי שם כבר, ראית, בכית, הרגשת.. אבל אם תהיי שם עוד פעם זה כבר לא יהיה אותו דבר.. זה באמת משהו של פעם בחיים.

אמממ...

כשחזרתי שאלתי את עצמי את השאלה הזאת כמה פעמים ועדיין אין לי ממש תשובה. מצד אחד כן הייתי רוצה להיות במקומות האלו שוב כי באמת שלא מיציתי אותם, וגם היו מקומות שלא ביקרתי בהם. מצד שני אי אפשר לשחזר את החוויה המדהימה של הפעם הראשונה שהייתי שם, של המשלחת המדהימה, של הכל, אפילו של ההרגשה של להיות שם פעם ראשונה ולא להבין שאני באמת שם. אז אולי פשוט עדיף להשאר עם החוויה הזאת ולא לנסות ולחזור עליה שוב. אבל אולי גם לא.

trigotrigo

New member
אין סוף למספר הפעמים שכדאי לנסוע

תמיד לומדים עוד, ורואים עוד, ומבינים יותר שאי אפשר להבין לחלוטין את מה שהיה שם. ברגע שתהיה לי הזדמנות והמשאבים יאפשרו זאת, אני עולה על המטוס לוורשה.

morgold

New member
אני מרגישה בדיוק כמוך..

לא מיציתי!!! ואיך שחזרתי מהמסע ידעתי שזה לא הספיק לי השבוע הזה...הרגשות פשוט הציפו אותי ואני מרגישה שלא עשיתי מספיק.. אני רוצה להצטרף מתישהו לעוד משלחת וחשבתי אפילו על התנדבות ביד ושם אבל זה יהיה עוד הרבה שנים...

lihi r

New member
גם אני מרגישה ככה

בדיוק השבוע דיברנו במשפחה על הנושא של המסע ואני אמרתי שאם תהיה לי הזדמנות נוספת אני לא אחשוב פעמיים אני ישר אסע לפי איך שאני רואה את זה לא חשוב כמה פעמים נושאים אף פעם אי אפשר באמת להבין את הנושא של השואה אבל עדיין כל פעם מגלים דברים חדשים ואני מאוד הייתי רוצה לגלות עוד

Pukipsey007

New member
אם כך את מרגישה

אז מה ההתלבטות
צאי.. אני לא יצאתי שוב כדי לא לקלקל את הזכרונות הטובים מהפעם הראשונה.

אני מרגישה שאני חייבת לצאת

אני לא יודעת למה. אבל כאילו אני רוצה לעכל. שוב. לראות. כאילו פעם הראשונה הייתה ההכנה.

IG101

New member
לפי דעתי כן

אני ההיתי יוצא אם זה לא היה עולה לי שוב פעם 1000$

למעלה