המסע לפולין לא מתאים לכולם

המסע לפולין לא מתאים לכולם

אני אומר לא הכללתי יש אנשים שפשוט לא מתאים שיצאו סבבה יש כאלה שנכנסים לזה תוך כדי המסע הטעון אבל יש כאלה שאני שמעתי שבמהלך מצעד החיים עישנו הורידו חולצה כי היה להם חם ביער הילדים שהיה שמה טווח מזויעה של מאות אלפי ילדים שקבורים שמה בקברי אחים ענקיים הלכו והשתינו על עץ? על זה אי אפשר לסלוח ? בזמן סיור במשרפות צחקו קיללו . אני מדבר על מקרים כאלה ועל ילדים שאפשר לצפות את ההתנהגות שלהם מראש

היי

אחלה שנפתח פורום כזה...מזל"ט שאלה=אני עולה לי'ב ודווקא לשכבה שלנו דחו את המסע לפולין לכיתה י'ב... הקטע הוא שאני עוזבת את הבי"ס הנוכחי ועוברת לאקסטרני...ששם אין מסע... חיכיתי לזה מכיתה א'!!! ועכשיו יוצא שאני תקועה ואני לא נוסעת... יש אולי אופציה אחרת למסע מאורגן כזה? למשל עירייה וכו'? תודה רבה...

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

תבררי מאיפה יש משלחות לפולין באזור שלך.. אולי יש דרך תנועות נוער.. או דרך מד"א. שווה לבדוק! בהצלחה
רוני

למלוש שלום

קודם כל יש תמיד אפשרויות אחרות א.בצבא את יכולה לנוסע כי צה"ל מוציאים כל שנה משלחת ב.את יכולה לצאת עם משלחת מד"א שגם היא כל שנה במצעד החיים בפולין היא מוצאיה משלחת ג. אני לא יודע איפה את גרה אך פה אצלינו במוצקין מוצאים כמעט כל שנה משלחת מטעם העירייה אבל צר לי להודיע לך שאין כמו לנוסע עם החבירם כי א. זה מגבש כי כל אחד תומך בחברו ברגעים הקשים ויש הרבה כל אחד לוחק משהו אחר קשה במסע הזה אתה יודע שיש לך תמיד אם משהו ממש קשה לך עם מי לדבר אך גם תמיד האפשרות לאסוף 3 4 חברות חברים לנוסע לפולין יחד עם מדריך ישראלי צמוד שיהיה איתכם זהו אלה כל האפשרויות שאני יכולתי לתת לך מקווה שעזרתי לזכור את החורבן והזוועה ולא לשכוח

למלוש שלום

קודם כל יש תמיד אפשרויות אחרות א.בצבא את יכולה לנוסע כי צה"ל מוציאים כל שנה משלחת ב.את יכולה לצאת עם משלחת מד"א שגם היא כל שנה במצעד החיים בפולין היא מוצאיה משלחת ג. אני לא יודע איפה את גרה אך פה אצלינו במוצקין מוצאים כמעט כל שנה משלחת מטעם העירייה אבל צר לי להודיע לך שאין כמו לנוסע עם החבירם כי א. זה מגבש כי כל אחד תומך בחברו ברגעים הקשים ויש הרבה כל אחד לוחק משהו אחר קשה במסע הזה אתה יודע שיש לך תמיד אם משהו ממש קשה לך עם מי לדבר אך גם תמיד האפשרות לאסוף 3 4 חברות חברים לנוסע לפולין יחד עם מדריך ישראלי צמוד שיהיה איתכם זהו אלה כל האפשרויות שאני יכולתי לתת לך מקווה שעזרתי לזכור את החורבן והזוועה ולא לשכוח

את יכולה לבקש להצתרף לבי"ס

שבאיזור שלך או לבי"ס שחברה שלך לומדת בו או משהו כזה... שיתחילו לדבר איתם על המסע תבקשי מחברה שלך שתשאל את ההנהלה או שתפני אליהם בעצמך או משהו.

מיכלוש7

New member
אתה צודק בצורה נוראית ../images/Emo10.gif

קראתי פעם בפורום הודעה של מישו שיצא לפולין, והוא סיפר שהוא וחברים שלו נצלו את המסע לפולין בשביל לקנות אלכוהול להשתכר ולעשן, ושהם גנבו משהו מהמוזיאון באשוויץ...
איך אפשר???

אתם צודקים ב-100%!!!!

במשלחת שלי השנה היו דברים מזוויעים כמו הורדת חולצה במצעד החיים, עישון, וזה לא הכל: צחקו וזלזלו ברכוש במחנות, גנבו דברים מהשוק והדבר הכי מזוויע, ניסו להצית את המלון שבו הייתי....

למעלה