המסע לפולין - שאלה

Yassi K

New member
המסע לפולין - שאלה

שלום לכם .. אני תלמיד כיתה י'א אני ממש רוצה לנסוע למשלחת לפולין. מאוד מאוד רוצה. הבעיה ששנה שעברה וויתרתי ואני מצטער על זה כי הייתה אחלה משלחת. הילדים במשלחת הכוונה. השנה הילדים במשלחת לא משהו.. וחבל שזה יהרוס לי. אז השנה אני לא יסע. יש לי ממה לדאוג? כי אם מכל סיבה שהיא אני לא יטוס שנה הבאה גם כן , יש משלחות גם לחיילים, אולי אחרי צבא? יש משלחות גם לבני 21-22-23 ?

תראה, ../images/Emo110.gif

אתה לא צריך שכל המשלחת תהיה חברים שלך.. אתה תסתדר טוב מאוד אם תצא עם 2-3 ילדים שקרובים אליך, כי בכל מקרה כולכם מתקרבים ונהיים קבוצה אחת גדולה... אל תוותר על זה... לפי מה שהבנתי, בצבא רק קצינים יכולים לצאת למסע הזה

newKiticat

New member
וחשוב להבהיר-

לא כל קצין! אם יוצאים לקורס קצינים, אחרי 6 חודשים יוצאים ס"גמים. שזה שנה לפחות. אחר כך סגן (ובדרך כלל משתחררים בקצונה הזו), סרן, ואז רב סרן. רק שתדעו, שסרנים הם בסביבות סוף שנות העשרים אם לא השלושים שלהם- ובד.כ רק מהדרגה הזו הולכים ל"עדים במדים". עיצה שלי- סע. ממש. במשלחת שלי היו 2-3 בנות מהכיתה שלי והיה לנו מזל רב, שכולם התחברו והתגבשו (אם כי 2 דקות אחרי שנחתנו בארץ- זה נגמר...)...

etza

New member
לדעתי..

ומנסיון קצר אל תוותר על הנסיעה הזו ולא משנה מי במשלחת שם, בפולין, כולם מתנהגים טוב..אנשים יותר מידי שקועים בלהתמודד עם החוויה ואפ אחד לא יעיז להתנהג בפראות אתה עוד תהיה מופתע מעד כמה אנשים מתגלים כאחרים לגמרי במסע הזה [אנשים שבבי"ס בחיים לא היית מסתכל לכיוון שלהם מתגלים להיות אחלה אנשים, והופכים להיות חברים שלך משהו שאם לא היית נוסע איתם ועובר איתם חוויה כזו בחיים לא היית מדבר או מתחבר איתם תחשוב טוב טוב אם לוותר

למעלה