המסע לפולין - שירים מומלצים

DemaSo

New member
המסע לפולין - שירים מומלצים

שלום לכולם ושבת שלום... ב2.9 אצא למסע לפולין עם בית הספר שלי ובין יתר המטלות שקיבלתי על עצמי לקחתי גם את הפרוייקט להכנת דיסקים של שירים המתאימים למסע כמו פולין, כלומר את השירים נישמע באוטובוס במהלך הנסיעות שלנו לאתרים ממקום למקום... עכשיו אני מחפש שירים שיתאימו למסע, כלומר שירים שקטים כאלה ישראליים שירגשו.. כמו למשל: - שער הרחמים -דמעות של מלאכים - רק בגלל הרוח - כשתגדל מקווה שתפסתם את הקו המחשבה שלי ושתוכלו לעזור.. אני מאמין שאם הפוסט הזה יזרום הוא יוכל לעזור לכל אחד שמתכוון להכין כמה דיסקים לקבוצה במהלך הנסיעה כדי להיכנס לאווירה של המסע.. אז בהצלחה לנו =] אני אוסיף כמה שירים שאוכל על מנת לתרום ולהוסיף, מקווה שתצא רשימה מכובדת.

עצתי...

תשמע, את הטקסים שתקיימו באתרים מסויימים ילוו השירים בסגנון הזה שנתת לדוגמא, אלה השירים היותר מתאימים לטקסים. דווקא לאוטובוס שזה חלק מזמן ההווי, כדאי לשים שירים ישראלים אחרים שאוהבים (לא חייב להיות קיצבי ורועש אם אתם לא מרגישים נוח עם זה) אבל השירים לא חייבים להיות עצובים או כאלה בסגנון של "יום השואה". שירים של שלמה ארצי או שי גבסו (לדוגמא)....מה שאתם אוהבים..מכל הסיגננות, זה נחמד ונעים (ויש הרבה שירים כאלה שתמיד גורמים לכולם להצטרף בשירה) בהצלחה

DemaSo

New member
צודק, טעיתי, מצטער =]

הינה רשימה קטנה שאספתי בנתיים.. מקווה שקלעתי: שי גבסו -ארים ראשי שי גבסו - במקומי שי גבסו - מישהו גדול מאיר בנאי - שער הרחמים יומן מסע-אביב גפן מישהו לרוץ איתו-דניאל סולומון כמו נוצה-רמי קלינשטיין שרית חדד-לראות את הכאב ריקמה אנשוית ריקי גל-ראש השנה שלך ריטה - עד שתעזוב בית הבובות - אל תדאג רן דנקר - שווים רן דנקר רמי קליינשטיין - על הגשר הישן עובדיה חממה - אנא בכוח אפרת גוש - לראות את האור עלה קטן שלי- אברהם פריד עברי לידר - בוא יהודה פוליקר - אפר ואבק אביב גפן - מליארד טועים שרית חדד - כשהלב בוכה תשמור על העולם ילד שבע - שיר למעלות עידן רייכל - שושנים עצובות הראל מויאל - אין לי דבר היהודים - לעוף היהודים - תענה לי איריס פרחי - בחלומות יהודית רביץ - מישהו "מי שחלם"-הראל סקעת "הרעות"-הראל סקעת

DemaSo

New member
עוד המשך קטן לרשימה..

שוטי הנבואה - קול גלגל עד שתעזוב - ריטה התחנה הקטנה טרבלינקה - אפשר לשים לפני טרבלינקה למשל זה יכול להיות נחמד.. כמו מיקץ אל חלום

יש פה כמה טובים שהייתי שמח לשמוע באוטובוס

בחו"ל... והרוב עדיין מתאימים לטקסים, תבחר איך שמתאים לאופי של המשלחת ומה שאתה מבין... אני הייתי חושב על איזה שירים יעשו חם בלב ויזכירו את ישראל אי שם במדינה הקרה... אצלנו במשלחת ביקשו מכל אחד לכתוב שם של שיר או שניים שהם הכי אוהבים או משהו כזה...ועשו אוסף

N B I

New member
בין כל השירים שמת גם שירים

ממש כבדים זה קשה כל הקטע הזה, כי הנסיעות משמשות מעין "אי של שפיות", אומנם לא הרבה אנשים יגדירו ישיבה על התחת במשך שמונה שעות תוך צפייה בבדיוק אותו דבר שפיות אבל בכל זאת. לכן חלק מהשירים שלקחת קשים להתמודדות. אני לא כל כך יודעת להסביר את עצמי אבל לדוגמא אני, - כשיצאנו ממקום שחשבתי שאני עוד דקה קורסת תחת כל מה שראיתי וחוויתי הכרחתי את עצמי לשים שוטי הנבואה- כולנו יודעים שהם לא הכי שפויים ועדין היה הכי מעודד בעולם לשמוע אותם. אפילו שזה כיביכול "לא מתאים" זה נתן לי כל הזמן תחושה שאם אני אקרוס זה לא באמת יעזור לאף אחד, מה שהיה היה ואנחנו חיים בהווה- התפקיד שלנו הוא לשמר את הזיכרון ולא לנסות לחוות אותו מחדש כי זה אבוד מראש. עוד כמה שירים: בראשית גאולה-חמי רודנר בצילו של יום קיץ בן המלך שוב וכל מיני דברים שכולם מכירים, לווא דווקא מדכאים.

לזרושקה

New member
יש דיסק

של אברמק.. אני לא יודעת אם שמעת על הדיסק הזה, אבל זה דיסק שיש בתוכו שירים של נער בשם אברמק.. וא עצמו מת, אבל אחרי המלחמה מצאו את השירים שלו, הם תורגמו והלוחנו, והם שירים ממש יפים.. אחד השירים הכי יפים שם נקרא: חלום.. ממליצה בחום.. (אתה יכול או לקנות או סביר להניח שיש את השירים גם באימיול..) בהצלחה

מדריך1

New member
שירים למסע

איני יחכול לייעץ לך מה לקחת, זה ענין מי הקבוצה, מה היא אוהבת וכו' אולם, ראיתי את הרשימה שהצגת לדעתי, כדאי שתתיעץ עם המדריך או המדריכה. קרוב לודאי שגם הוא או היא משתמש/ת בשירים כחלק מההדרכה ואיני חושב שתרצה לקלקל.

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gifמתן ../images/Emo13.gif

בחרת אחלה שירים, ברוך הבא לפורום ומסע מוצלח

למעלה