המסע לפולין 2007

Darina17

New member
המסע לפולין 2007

ביום חמישי האחרון,חזרתי מהמסע בפולין. מסע מדהים ומלא חוויות.אם יש לכם אפשרות לקחת בו חלק אז אל תוותרו לכו עם זה,מבטיחה שתהנו!! לפני המסע היו לי הרבה ציפיות.חשבתי שאני אבכה שאני אהיה בדיכאון מהמראות הקשים שאני אראה וחשבתי שגם כל המשלחת תהיה ככה.אך זה לא היה ככה בכלל! בקושי הצלחתי לבכות במיידנק,בירקנאו אושוויץ...הדמעות פשוט לא זלגו. הייתי המומה מהמראות,כל הזמן חשבתי על כמה שהמעשים של החיות הנאציות אינם אנושיים,הכל בראש פשוט לא נקלט. המדריכה הייתה אומרת לנו שהרבה פעמים אנחנו הולכים עם הראש ולא עם הלב אני לא ידועת אם גם אצלי זה ככה. די הופתעתי מעצמי.אחת שבוכה בכל סרט על שואה פתאום לא בוכה על אדמת פולין,במחנות השמדה במקום שבו רצחו מליוני יהודים..האם זה הגיוני?אולי הכל עדין לא נקלט ואני צריכה זמן בשביל להבין,להתחבר....? אשמח לשמוע את דעתכם.

...

גמאני חושבת שזהו מסע שאסור לפספס.. חזרתי לפני חצי שנה.. וזה היה מסע שישאר אצלי כל החיים... אין לך מה לדאוג שהדמעו לא זלגו, ולא בכית, יש לי חברה, שכל פולין היא לא בכתה, שבוע שעבר בטקס ליום השואה היא התפרצה... את צריכה לעקל את מה שעברת את מה שסיפרו לך ומה שראית...

N B I

New member
כל כך נכון

אין מה לדאוג אם היית מצליח לעכל את הכול שם אתה לא היית מצליח להחזיק עד היום השלישי מרוב תשישות נפשית. טקס יום השואה היה גם בשבילי סגירת מעגל, כי הקטעים שקראנו בו היו הקטעים שקראנו בפולין

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכה השבה ../images/Emo13.gif

זה יבוא עם הזמן, בהתחלה יש לפעמים שוק כזה.

למעלה