המסע לפולין

המסע לפולין

בתור אחת שכל חייה בתנועה כללו את המחשבה על הטיסה הזאת ועל המסע הזה אני ממש בשוק שהרבה אנשים לא יוצאים והנה הסיבה: הכסף לאנשים אין מספיק כסף לצאת לכל הסמינרים והטיולים וגם לשלם את האלף ומשהו דולר אני יודעת שאם יש מישהו שממש חסר כסף אז התנועה מסבסדת לו אבל לא נראה לי שלכל הקן שלי היא תוכל לסבסד או בכלל למחוז חיפה עיזרו לי מה אני יכולה לעשות?

זה לא רק המסע לפולין

זה לא רק המסע לפולין אלא כל הסימנרים וכל הטיולים ומיסי קן והכל ! אז כל דבר קטן זה סכום בשמיים אני משכבת החושלים (ט´) והשנה יש גם קורס מד"צים גם 3 טיולים גם מלא מלא סמינרים !! זה המון המון כסף !!!

שיכבת ט´ לא נוסעת לפולין

את כיתה ט כבר עברתי וזה לא כזה קשה בעניין של הכספים אבל המסע פלוס הדברים האחרים שאני צריכה לשלם עליהם השנה ממש יקרים

פִּירֶה

New member
תשמעו, אולי זה בעייה

אבל אי אפשר להאשים אף אחד. התנועה מתאמצת כמה שפחות לגבות כספים, ומקצצים בכל מרום אפשרי, אבל קורס של 12 יום זה דבר יקר, וגם מסע לפולין, על סמינרים אין לי בכלל תלונות כי שאני בסמינר זה חוסך לי כסף. הכסף שהייתי מבזבזת בשישי בערב היה הרבה יותר מהעלות של הסמינר. בכל אופן, אין מה לעשות, צריך ללמוד לעשות סדר עדיפויות ולשמור ולחסוך כסף לדברים שלדעתכם חשובים יותר. פירה

כיתה ט´ זאת שיכבה יקרה

נראה לי הכי יקרה מכל השכבות שלוש סמינרים שתי טיולים (סוכות ופסח-פסח שווה) והקורס זה יוצא באמת די יקר אבל לא חייבים לצאת לכל הסמינרים והטיולים ואם רוצים אפשר להגיש בקשה ולקבל סיבסוד!

י"א עולה יותר

בי"א אתה משלם לשני טיולים + רפסודיה + פולין (5000 ש"ח מינימום) + השתלמויות מד"צים + מפעלים של הנו"על + כל הסמינרים על פולין עצרות למינהין זה הרבה כסף ואל תשכחו שהשנה מתחילים ללמוד נהיגה

פִּירֶה

New member
אצלנו בקן

אצלנו בקן גם יש את הבעייה הזאת של הכסף, ויש קבוצות שלקחו עבודה ביחד והם מספסדים לחברי הקבוצה את המסע עם הכסף. אפשר לעבוד בניקיון של חדרי מדרגות, מכירה בטלפון, וכו... או כל דבר אחר שיכול להיות יותר קל שיש יותר אנשים. ככה חוסכים כסף, וגם נהנים ממה ששמעתי. בהצלחה פירה

אנחנו מנסים

אנחנו מנסים למצא עבודה אבל עכשיו אין עבודות לנוער בגיל שלנו אף אחד לא רוצה בן 17 או 16 כולם רוצים אחרי צבא או לפני כשאפשר לעבוד בבוקר.

פִּירֶה

New member
זו לא ממש בעיה....

אם תהיו קצת יותר זולים, ותסבירו לועד הבית שאתם מנוסים וכד´ הוא יתן לכם. תאמין לי זה עדיף לא על איזה מנקה ומבוגרת... פירה

בשבוע האחרון

היו לי שני ראיונות לעבודה אחד לא רוצה מישהי שלומדת (וזו עבודה רק אחרי הצהרים שתבין) ולשניה אמרתי שאנחנו מנסים להרוויח כסף בשביל קופה קטנה למסע לפולין והיא לא קיבלה אותי!!! אין מה לעשות שוק העבודה חרא

פִּירֶה

New member
זה לא אמור לעניין את המעסיק

לאיזו מטרה הכסף. אבל שיהיה בהצלחה בהמשך בכל מקרה... נתראה בפולין, אני מקווה פירה

למעלה