המספרים מדברים, המירוץ להוואי 2

המספרים מדברים, המירוץ להוואי 2 ../images/Emo20.gif

היום ב-16:00 יחל הגמר הגדול של המירוץ להוואי 2: שני ושרון, שרי, ענבל ושרית וטיפטיפונת תתמודדנה על הזכות לחופשה חלומית בהוואי בתוכנית הריאליטי היחודית של Blog TV וערוץ Yes Real. במהלך השידור נחלק לגולשים תספורות חינם, קעקועים ופירסינג מתנה, מנויים במכון כושר ועוד פרסים מדליקים, וגם תוכלו לפגוש live את נמרוד שיקלר, בתי ולירון לב שישירו באולפן
ויענו לשאלות. אתם חייבים לבוא! יהיה מדהים
הערב ב-19:00 פרופ' רון אהרוני, יתארח בפורום מתמטיקה ויענה לשאלותיכם בנושאים הקשורים לחינוך ולהוראת המתמטיקה. פרופסור אהרוני הוא מרצה מן המניין בטכניון, המתמחה בהכשרת מורים והורים לחינוך למתמטיקה, פרסם מספר ספרים ומאמרים בנושא, ועקרונות השיטה שהוא פיתח מיושמים בהצלחה בלמעלה מ 120 בתי ספר בארץ. הכינו שאלות מראש!

מ א ג ר ט

New member
הסבר מיוחד:

לואיס
מופיע. באמצע הרחוב נגיד.
מודיע ל
ו-
, שקצת כועסים על לואיס שלא תרגם ספרים. התוצאה: לוקחים פטיש וחובטים בעזרתו בלואיס (לשעבר עם שפם, אבל עכשיו פצוע). הסוף.

Maladict

New member
תראו ../images/Emo150.gif

אוק
תזהר
אל תדרוך הבנ...........
אוק כן נכון אמרתי לו SQUIEK the rat says its also want a

אההההההההההההההההה....

אז זה באמת כמו שהבנתי רק לאחרונה ולא כמו שחשבתי מראש. בהתחלה חשבתי שזה ככה: חבר א' אומר לחברו - היי, תראה, לואיס! והוא נדהם כזה, כי זה מדהים לראות את לואיס ברחוב. ואז החבר ב' אומר - איפה?? איפה??? ואז מגיע איש רע, וחובט בחבר עם משקפי השמש על הראש (להלן חבר ב') שנותר ללא משקפי שמש, וחבול עד מאד.

Rincewind

New member
גם אני הבנתי את זה אחרת!

חבר א' (עם פרצוף נדהם מעושה) אומר לחברו הנה לואיס, חבר ב' המגניב עם המשקפיים מסיט את מבטו אל הסלב, ואז חבר א' עוטה מבט שטני ומכה את חבר ב' בפטיש על הראש. or something.

מ א ג ר ט

New member
ואי...

חשבתי שזה נורא ברור. זה כמו מורות למתימטיקה "בגאומטריה כותבים כאילו שאני מטומטמת" (כולם מוסיפים "אבל זה לא כאילו"). ולא, זה טבעי לא להבין את הבדיחות שלי. אני רק אשב פה בצד ואסביר לאנשים חדשים/ישנים את בדיחות משהו בטעם עוף בתוך פיתה שלכם...

מ א ג ר ט

New member
מה יפה? זה לא יפה

אל תכה, זה לא יפה. תן לי יד, ועוד אחת חברים טובים נהיה! לואיס, נחמד אלינו תהיה? טוב נו, לא יצא משהו...

מה הוא רוצה מהפח, פינטו?

אני עדיין חושבת שלא יתכן שלואיס לרגע נראה כמו... כמו לואיס, ואז תוך שניה הוא נראה כמו בחורה, בלי שפם, עם שיער ירוק, וחבול. אני משוכנעת שזה אחת הדמויות האחרות.

ויימס

New member
כי הם הרביצו לו, לקחו לו את הכובע,

וגילחו לו את השפם! ההההא, ההתעללות! ...ולמה כמו בחורה?

למעלה